Dålig hy, HJÄLP!

Alltså min hy blir ju bara sämre och sämre. Jag äter ju inte chips och choklad så mycket längre. Chips var kanske två veckor sen och choklad gillar jag inte så mycket. Jag borde nog ta hand om hyn mer, men det tycker jag att jag gör. Rengör med ansiktstvål morgon och kväll, använder mineralfoundation, för glöm att jag går runt och visar upp mina finnar. Men nu så ska jag bannemej ta hand om hyn, vill jag ha något gott på helgen får det blir popcorn, nötter eller frukt. Ska äta mycket c-vitamin och nog börja äta mina zinkisar (haha). Ska nog även ha ett hemmaspa imorgon, så kroppen och ansiktet får en behandling osv. Sen vill jag ha den serien med ACO-produkter som är på bilden. Vet någon om den är bra? Och hur mycket kostar det att inhandla?




Kommentarer
Postat av: Christian

Drick en satans massa vatten, sov ordentligt, byt handduk/örngott ofta och se till att du alltid använder en oljefri återfuktare när du tvättat dig.

Bör göra susen.

2008-08-23 @ 02:19:19
URL: http://christiankjellstrom.se
Postat av: Lia

michelle ha lite saker därifrån tror jag :D

2008-08-23 @ 09:59:42
URL: http://liau.blogg.se/
Postat av: Mysan <333

Ja, den är skitbra. jag använder först tvålet (o1) sedan använder jag acnelösningen (o2) sedan jag använde det har jag inte haft problem på jättelänge. Men nu i sommar, har jag skitit i det och då har det kommit tillbaka. Sedan är (o3) en kräm som du tar på utsatta områden. Har inte just den, men linnea har och hon gillar den.

2008-08-23 @ 12:15:10
URL: http://muesli.blogg.se/
Postat av: Mysan <333

oj glömde, de kostar runt femtio styck.

2008-08-23 @ 12:15:51
URL: http://muesli.blogg.se/
Postat av: LOUICEN . the blog of

Tänk bara på att det oftast blir värre först men fortsätt ändå så blir det bättre. :) Hoppas det funkar för dig och precis som My säger är det inte jättedyrt. Kolla dock så att produkterna inte innehåller den där ingrediensen jag har varnat dig för du vet. ;) Puss babe <3

2008-08-23 @ 21:35:07
URL: http://louicen.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hej! Jag använder hudvårdsserien Clinique, och den är verkligen underbar! Det som är negativt med den, är att den är så dyr, men samtidigt är den helt grym. Det finns även en hel massa ansiktsprodukter hos The Body Shop, och de har även bra produkter där! Jag använder en av deras ansiktstvålar och dagcremer som heter "Seaweed" typ ^^.





De båda märkena fungerar bra på mig i alla fall! :)

2008-08-25 @ 19:55:19
URL: http://stillwaters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0