29 Februari

Har precis (okej, halvtimme sen) städat klart nu och det var inte alls jobbigt idag och det gick extra fort. Så nu sitter jag och bränner några skivor till ikväll. Jag hoppas kvällen blir lyckad trots att vi blir rätt begränsade till en början, men så får det bli. Det är bättre än ingetting i alla fall och om folk inte fattar det så är det deras problem. Nej, men man ska se saker och ting positivt.

Nu ska jag bara slappa fram tills klockan är fem, då ska jag duscha. Sen ska jag äta hade jag tänkt mig. Efter det så ska jag börja fixa mig och sen kommer folket vid åtta. Klockan kvart i tio beger vi oss ut, sen ska vi ta bussen halv elva till Retro. Längtar som fan till det, jag älskar att dansa!


29 Februari

Nu sitter jag i skolan och vi har svenska, jag ska snart påbörja min novell. Efter svenskan är det tyvärr idrott, vilket jag inte tycker om. Idrotten här är jättetråkig. Sen är det samhälle och det ser jag ännu mindre fram emot.

När jag kommer hem måste jag städa. Sen blir det duscheri. Jag måste också övertala mamma och pappa att åka iväg någonstans när vi ska festa. Vi ska ju bara vara hemma hos mig i typ 1 timme och trekvart så.

Sen blir det Retro, skoj skoj!

28 Februari

Åh! Allt går emot mig idag. Först så får vi reda på att fler ska hoppa av festen, mm, jättekul. Sen när jag ska boka klubbstugan är den upptagen. Som om det inte är nog, så kom mamma nästan på mig med rökningen. Jag blir så fly förbannad. KAOS!

Nej, nu ska jag ta mig fan ta en kopp te, kolla på The Cell och lugna ner mig.

28 Februari

Expo första lektionen idag och det var kul och mysigt. Hann med tre förpackningar och ska göra två till, men jag vet redan hur min andra ska se ut. Vi sitter och är ironiska mot varandra på Expo, sjukt kul, haha.
Sen var det lunch och jag åt fem pankakor, men nejtack, ingen soppa. Sen engelska där jag hann klart med vårt engelskhäfte och påbörjade något annat. Sen gjorde vi ett "prov" där jag bara fick två fel, najs.

Vid tre så tog jag och Louice bussen ner till söder och handlade vars ett par skor . Jag passade på att handla lösnaglar och strumpbyxor också. Men en sak som stör mig är att skorna är ju så jävla höga, men så jävla snygga också. Jag blir liksom 1,89 meter lång, nej nej nej. Jag vill inte vara såhär lång som jag är. Fem centimeter kortare och jag hade blivit redigt glad. Men jag köpte dom i alla fall, för dom kostade bara 150 kr.

Snart ska jag iväg och träna, mamma kör mig som tur är. Men jag får gå hem, eftersom jag ska sola. Men innan jag sticker så måste jag inom en av grannarna så jag kan hyra klubbstugan. Hoppas fan dom är hemma ;/


28 Februari

Idag vaknade jag klockan sex men snoozade till typ 20 över. Sen tänkte jag prova ett mörkare puder, jag vet inte om det bara är jag som tänker på det, men jag ser rätt "fake" ut i fejan. Men det får vara så nu, eftersom bussen går om fem minuter. Men det tag mindre än en minut att gå ut. Expo idag första lektionen och vi ska nog fortsätta med våra förpackningar, ingen fantasi alls! Sen är det engelska tror jag och efter det är det kanske matte, vi får se.

28 Februari

Kan inte säga mer än att jag är riktigt besviken nu. Ska Retro bli ett helvetes fiasko varenda gång vi ska dit eller? Kan inget klaffa? Varför ska ni svika? Varför fuckar allt sig? Någon kan svara på dessa frågor?

Jag blir helt enkelt så jävla trött på folk som inte verkar få nog av att svika, nej men.. Jag är mest sur för Louice's skull. Hon skulle firas för några veckor sen, var ni där då? Nej! Ni fick en andra chans, och kommer ni? Nej! Tänk efter lite hur Louice känner sig va. Har man varit vän med en så länge så sviker man inte, speciellt inte när det gäller födelsedagar. Ni offrar en fredag på 357 dagar (skottår), kan ni inte bara tänka efter lite? Va?
Men ni ska inte känna er tvingade, nej. Gör som ni vill, men ta era egna konsekvenser. Jag blir bara så trött på ert betende mot er kompis.

Annars för övrigt är jag aptrött och ska gå och lägga mig nu. Grafen är en bit på vägen och Expoläxan är färdig. Känns fett najs. Mitt rum är för övrigt varmt som en bastu, hur ska jag klara av sommaren? ;S

27 Februari

Jag blir besviken på mig själv! Skulle åkt och tränat vid åtta, men jag hade städat och jag kände mig jättestressad över läxor. Nu har jag i alla fall gjort klart en uppgift på grafen och ska bara göra en eller två till. Sen har jag två kvar som måste göras i skolan, så om vi inte har matte imorgon så ska jag se om jag kan lägga lite tid då.

Kollar just nu på Top Model, inte jättekul. Roligast är att se bilderna i slutet och när dom gör make-over. Klockan tio är det Fråga Olle och det är roligt det.

Föresten, på måndag blir jag guldmunk (enligt några kompisar). Fast det är ju inte garanterat att jag blir det, men jag tror nästan det ändå. Undrar om dom ska göra något skämmigt? :O

27 Februari

Hej och hå!
Dagen har varit sådär halvseg. Trodde jag var pigg när jag gick upp, men sen när jag kom till skolan så somnade jag nästan på första lektionen. Matten slapp vi typ, eller jag läste istället för där var ingen Håkan. Sen var det datorkunskap och Excel som gällde, tråkmåk.

Efter det så åkte jag och Lou ner till stan, gick från bibblan till ga och fy i helvete så blåsigt det är. Sen träffade vi en snubbe och köpte lite "saft" tills på fredag, göttnajs. Slipper man tänka på det i alla fall.
När jag kom hem så fixade jag en flyttlåda och lade ner allting som jag inte behöver på några veckor, sen kastade jag allt onödigt. Jag har lite kvar att göra, men det får bli på söndag tror jag. Om inte i övermorgon när jag ändå ska damma och dammsuga.

Snart är det träning som gäller. Ska slappa framför tv:n ett litet tag, sen får jag gå ut med allt mitt skräp som inte fick stanna kvar i mitt liv. Ska cykla yttepytte tidigare så jag hinner inom Netto och handla någon frukt, kanske vindruvor som jag fick sug på när jag såg att Erik och Nina hade. Btw, dom har tagit lägenheten på Elineberg nu. Inte långt kvar så har han flyttat ut.

26 Februari.

Var med och tävla om ett par av dessa skorna här.
Komigen och skynda er, det är ont om storlekar nu!
image55
.

26 Februari.

Nu är jag hemma från soleriet, och brun har jag inte blivit. Snarare röd, haha. Sen luktar jag grillad kyckling eller något, så efter detta inlägget ska jag ta en dusch med detsamma. Sen blir det nog att jag myser framför tv:n eller något. Egentligen vill jag ut och gå, ta en cigg och snacka med någon. Men tror inte någon är på direkt humör för det. Har också funderingar på att göra om min blogg lite grann, får ta hjälp av storfräsaren Louice. Har en del önskningar på hur min blogg ska se ut, så ska fråga om hon vet hur jag ska göra.


26 Februari.

Idag på svenska-lektionen satt jag och Louice och fulade oss med Hezha. Vi hade skriva-på-papper-sex, så nu tänkte jag skriva in vår mycket detaljerade dialog. Hezha omvandlades till en fet kvinna mitt i allt, så ni vet.

Jag & Louice: Vi vill smeka din hårda lem och pilla lekfullt med din potatissäck.
Hezha: Oj, jag vill leka med eran gegga och pissa på dina vackra tjocka läppar och dra dig hårt i håret och få dig att käka bajset.
Jag & Louice: Vi vill smörja in dina feta röv i olivolja och se fettet dallra som en deg. Vi vill slicka dina smultronlika bröstvårtor och se dom resa sig som ett berg.
Hezha: Jag vill ta vaniljkräm på din körsbärsröv och slicka upp det och ta dig i blod och kött och låta det djuriska ta över, få dig att skrika  "gimme more bitch".
Jag & Louice: Vi vill greppa dina fylliga F-kupor och låta handen vandra ner mot din sladdriga fladderfitta. *Du är en tjej*. Vi åker in i trans och börjar fläta ditt rövhår, det känns som en dröm.

Haha, fyfan vad vi är snuskiga. Men ni gillar det!

26 Februari.

Imorse vaknade jag först klockan sju och jag tänkte ställa min klocka på kvart över så jag kunde sova lite längre, kommer faktiskt inte ihåg om jag verkligen gjorde det. Men jag vaknade i alla fall halv nio, då jag brukar ta bussen. Så jag skyndade mig och åkte iväg utan frukost i magen klockan tio över nio och entrade klassrummet tio i tio.

Dagen har varit extremt tråkig, tisdagar är den värsta dagen i veckan. Men onsdag kommer inte långt efter, för datorkunskap suger, speciellt excell som vi ska syssla med nu. I alla fall så käkade jag en stor lunch, så jag kompleterade nog frukosten där. Vi hade vikarie på matten och fick sluta en halvtimme tidigare. Så jag sprang till bussen med Ronja sen spenderade vi lite tid på knutan innan hennes tåg gick. Efter det så var det hem och jag käkade en morot och cashewnötter. Nu sitter jag här och gör inget alls.

Om sisådär en timme kommer jag ligga i solaruimet på Turn och om Louice vill så ska jag träna Aerobic också. Jag vill inte själv, för det kommer bara kännas fult. Roligare med en kompis, nu låter det som jag är värsta feg. Men klart jag hade kunnat träna själv, bara det att lusten och göra det nu ligger på noll. Men sola ska jag garanterat. Jag stör mig på min bleka svenne-färg, inte nog med det så är jag inte lite blek heller.

26 Februari

Jag sitter i skolan just nu och vi ska börja på något nytt med so:n. Jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp det, det är så tråkigt ämnen. Vi ska skriva novell på svenskan också, har verkligen ingen fantasi. Jag har dock en liten idé som jag ska utveckla, men då måste jag läsa fakta och det vet jag inte om jag orkar.

När jag kommer hem så ska jag slappa, sen ska jag iväg och sola. Efter det blir det en halvtimmes paus sen ska jag träna idag igen. Fast ensam, eftersom Louice tycker att det är tråkigt. Det är ju lite jobbigt när man inte hänger med på tränarens steg, men om man försöker så går det.

Nej, nu måste jag fortsätta och ha tråkigt. Ska se om någon vill arbeta med mig, vill inte redovisa själv sen.

25 Februari

Har precis kommit ut från duschen och ska snart äta. Jag somnade innan träningen, vaknade tjugo i och fick damp. Klädde på mig fort som fan och sen iväg, hann precis. Träningen var jobbig, svettades som ini. Men det var skönt när det var över, att bara veta att tv-soffan och sängen väntar där hemma på en. Det är det bästa med träningen må jag säga. Sen i duschen använde jag något som heter "pure zone" från L'oreal. Tänkte att min hy behövde det, så jag provade. Utan att läsa på förpackningen så tog jag bort sminket med det, det skulle jag inte gjort. Man ska undvika kontakt med ögon. Det sved som fan, för det är menthol i det, aj aj aj.

Klockan tio så blir det i alla fall Andra Avenyn med mamma, har börjat bli spännande nu. Hamza har blivit utvisad från Sverige, Olga är kidnappad, Roxanna är med barn och hennes mamma har dött. Ja, det är rena rama dramat där alltså. Glad att man inte lever ett sånt liv, då hade jag hellre dött. Sen kommer det värsta på kvällen, jag måste ut med hundarna. Orkar inte det, ska se om jag kan tjata på mamma så hon kan ta dom. Men det kan jag i princip glömma. 

 


25 Februari

Idag fick vi sluta lite mer än en timme tidigare från musiken och det var skönt, fast det segade sig när jag skulle hem. Så jag var väl hemma vid kvart i fyra i vilket fall som helst. Så jag tog något och äta och lade mig på soffan och jag ville verkligen bara sova. Men jag ska på träning klockan sju och jag orkar verkligen inte. Tar livet av mig efter så stort uppehåll utan träning. Sitter här och försöker peppa upp mig med musik vilket inte går så bra, jag vill sova nu.

Sen berättade Erik och Nina att dom hade ringt från Helsingborgshem och dom har fått en lägenhet på Miatorp och en på Elineberg som dom ska kolla på senare i veckan. Om dom bestämmer sig för att flytta så blir det om några månader. Det kommer kännas konstigt att inte ha brodern hemma, men det kommer bli skönt också. Slippa höra hans bankande på väggen när man lyssnar på musik eller kollar på tv.

Nej, nu ska jag fortsätta att kolla runt här. Sen ska jag på med träningskläderna och iväg och plågas.


24 Februari

Nu är jag hemkommen! Igår var jag hos Pauline då och vi skulle ha gått ut och ätit vilket jag är glad vi inte gjorde. Hade ångrat mig om jag hade slösat pengar på det, så Elena och Jonas lagade mat istället. Skitgod kycklig med ris. Vi hade varit på Willys också, så vi satt och lagrade fett och kollade på den halvbra filmen Dirty Dancing 2. Jag gick precis och vägde mig. Jag har gått ner lite mer än 2 kg och är skitglad. Så nu blir det inget skitätande när jag är på gång. Inte nog med det så har min bröst blivit större också, tack någon där ute! Men samtidigt så är min hy värre än någonsin och mitt ansikte är sånt extra svullet idag.

Ja, iallafall så sov jag där och det var trevligt. Vi vaknade klockan halv tolv tror jag, och mitt hår såg ut som en hockeyfrilla, haha. Och det är jättesjukt för i fredags fick jag reda på att Rolf hade klippt Helena Christensen (någon supermodell från danmark) och jag visste inte alls vem det var, nu ser jag henne överallt i tidningar. Och sen drömde jag en cp-dröm om att vår klass jagade en jättestor brännmanet med en u-båt, och det var som ett studiebesök. Min drömmar är konstiga.

Senare på dagen stack vi iväg och solade och efter det var det Willys sen gick vi båda hem till oss själva. Denna gången var det mycket bätte att sola och jag ska sola igen på tisdag, vill du hänga med Louice? Men inte på Miatorp utan på Turn.  Japp, men snart är det utgång med hundarna och sen ska jag käka thaimat som finns i kylen, mums.


23 Februari

Sitter hemma hos Pauline just nu och hon håller på att sminka sig. Hon har satt på spansk musik, haha. Senare ska vi iallafall till Thai Corner och käka thaimat, om vi inte hinner ångra oss. Jag måste också köpa taco chips och salsa sås. Är jättesugen på det, så vi kanske får ta bussen till Willys efter stan och handla, sen går vi där ifrån. Lite motion har ingen dött av. Sen när vi kommer hem ska vi kolla på en massa filmer, bland annat Dirty Dancing 2 som Pauline har fått dille på, dock har jag inte sett den än.

23 Februari

Jag sitter uppe fastän jag helst vill sova, men jag kan inte. Jag har känt mig helt isolerad idag, som om jag inte har haft kontakt med omvärlden eller något, vilket jag knapp har. Jag orkar inte med mig själv längre, jag gråter för patetiska problem, är dom ens problem? Det finns folk med värre problem som inte sitter och gråter. Jag gråter för minsta lilla, jag började böla när jag skulle ut och kasta soporna igår för Erik skämtade om mitt urséende, jag visste att det var ett skämt men ändå bölade jag. Jag vill ha någon här nu, som kan krama mig, hårt hårt. Jag vill bara känna lite kärlek. Jag är så jävla jobbig som klagar, förstår om ni tycker det är jobbigt. Innan hjälpte jag folk hit och dit med deras problem, nu är alla glada (vad jag vet) och då kommer allt till mig. Förtryckte jag mina egna problem genom att hjälpa folk med deras problem och sorger? Sjukt ju! Åh, jag känner mig så patetisk. Istället för att tänka på allt positivt så tänker jag på allt negativt i mitt liv. Jag tänkte mig så långt tillbaka som till sex-års där jag inte kände mig ett dugg välkommen. Jag vill att detta ska försvinna, vill inte att det ska bli som den perioden efter nioende april.

22 Februari

Klockan ställdes på halv elva idag, men jag kom inte upp förräns halv tolv. Så jag sminkade mig fort, satte upphåret i något slarvigt skit sen åt jag frukost och stack iväg till Rolf för att klippa mig. Jag blev faktiskt jättenöjd och han gjorde "dröm"-lockar på mig. Haha, nä. Men ni vet sånna "flygande" lockar. Fattar inte vad han gör på en liten salong i Helsingborg. Han är verkligen jätteduktig och borde åtminstonde få ha en lyxig salong i Stockholm. Han hade visst utbildat en kille som blev populär i New York, en kille som blev utsedd till bäst frisör bland de tio bästa i Europa och en tjej som blev svensk mästare. Sen tar han bara 350 kr, men idag så fick jag det för bara 300 kr för han tyckte att jag hade varit snäll eller något, haha. Prova och klipp er hos honom (tel. 138005)

Jag har jobbat hela lovet ju, och precis nu när man är ledig så finns det inget att göra. Jag har fått förfrågningar i veckan om jag vill hitta på något och sånt och sen just när man är ledig så vill ingen va med en. Så jävla typiskt. Så jag får sitta ensam och kolla på något b-program och äta mina taco chips med salsa. Mitt liv suger!


21 Februari

Det känns skönt just nu, för jobbet är över. Skulle jobba imorgon men vi gjorde klart allt idag så det slipper vi. Efter jobbet skulle jag och Pauline sola, men rören i mitt solarium sög balle, fick inte färg alls. Svettades inte äns, så på lördag så ska jag sola igen och då ska jag ta samma solarium som Pauline.

Imorgon ska jag klippa mig, men ska bara trimma mitt hår lite, inget större. Sen vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen och kvällen. Också är det en fredag också vilket känns helt fittigt. Man vill inte sitta ensam en fredag ju. Familjen vill jag inte tillbringa den med, inte för tillfället. Middag med dom och that's it!


21 Februari

Ni behöver absolut inte läsa detta inlägget, mest för mitt behov...
Jag känner att jag börjar simma neråt nu, att jag snart stöter i botten. Jag har aldrig i mitt liv känt mig såhär äcklig, börjar böla när jag kollar mig i spegeln och när jag bara ser mina armar som är håriga och täckta med leverfläckar. Jag vill bara att allt ska försvinna, att jag ska gå ner och att alla mina leverfläckar och mina mulliga kinder ska försvinna. Jag vet att det inte blir bättre av att mamma och pappa tjatar om mitt utséende varje dag, men jag börjar vänja mig nu.

Jag känner mig otroligt negativ och det känns som om jag inte kan bli positiv längre. Jag gör egna ordspråk, men kan inte ens leva upp till dom. "Livet är vad du gör det till", börjat tappa tron på detta nu.
Samma med att folk jämt och ständigt säger "Var glad att du är singel, det är bara jobbigt med killar". Men nej, FATTA att ni får i alla fall en chans att få kärleken. Jag har väntat på denna chansen hur länge som helst, ju längre jag väntar desto längre ifrån känns chansen. Allt känns liksom hopplöst.

20 Februari

Åh, nu är det bara 1½ dag kvar och jobba och det ska verkligen gå undan då. Men fick reda på att min lön inte kommer fråns 25:e mars. Men men, går det såhär bra så är det klart att något ska skita sig.
Jag hatar att jobba, men ändå är det bra. Skulle vilja hitta på saker och sånt. Menmen, ska inte jobba på påsklovet i alla fall.

Snart ska jag till Pauline och vara där ett tag sen blir det hem och duscha, ut med hundarna, lite tv och sen sova. Ska blir jävligt skönt med sömn, somnade klockan halv ett igår typ och jag har varit rätt trött idag.

Men ao, nu har jag inget mer att skriva eftersom mitt liv enbart består av jobb just nu.

19 Februari

Tjenmoss, sitter här på jobbet och har jobbat klart precis. Jobbat sen åtta imorse, så nu är jag trött. Jag har jobbat i två dagar och räknat ut att jag har tjänat 1116 kronor, inte illa det. Jag ska försöka komma upp i 2500 kronor, sen får jag studiebidraget några dagar senare och då har jag 3650 kronor. Inte illa det. Ska bannemej köpa ett par nya converse då.

Väntar på att Pauline ska bli klar med sitt jobb nu, men det kanske tar tid så jag tar nog en bunte till och tjänar 150-200 kronor, haha. längtar tills jag kommer hem också, är så trött. Igår somnade jag strax innan elva. Så jag har sovit gott inatt. Det blir nog lika tidigt idag, så jag känner mig utviliad. Imorgon hade jag tänk arbeta två timmars överid så det blir lite mer pengar.

Nej, nu pallar jag tjata mer. Hejdå.


18 Februari

Kolla in vad bruden kan göra va!  ;D


Dagens bild

image54

18 Februari

Nu är jag äntligen hemkommen från jobbet, är trött som sengångare. Vi sitter och registrerar in rabbatkupponger på datorn. Jag fick ihop 320 stycken och om jag inte hade klantat till mig med att ändra butiksnummer hade jag säkert hunnit 50 till. Plus att (detta ska ni alla lära er) vissa folk skriver som krattor så man kan verkligen inte läsa. Så snälla ni, fyller ni någonsin i en rabbattkuppong så tänk på att skriva t y d l i g t, haha. Men nej, seriöst, det är sjukt jobbigt.

Igår sa jag ju att jag inte fick lägga mig senare än tolv, men jag kollade på en film som vara till kvart i ett. Den började nio, jag menar, ofta en film varar i tre timmar och tre kvart? Det gjorde den i alla fall. Sen efter det gick jag och lade mig, men kunde jag somna? Nej. Jag låg och vred mig i minst en halvtimme sen satte jag på tvn i hopp om att tröttheten skulle verka. Inte alls, så jag läste. Men det funkade heller inte. Jag somnade till sist halv fem i alla fall, så jag har sovit i en och en halv timme inatt. Jag är avis på dom som kan sova hur länge dom vill, fast å andra sidan så tjänar inte dom pengar, haha. Men ni kanske är bortskämda? Mohaha.

Nä, men jag har faktiskt proppat i mig cola och energi dricka så jag är inte så trött ändå. Jag hoppas jag är trött vid tio-elva ikväll så jag kan lägga mig i normal tid. Vill inte somna på jobbet. Om det inte vore för Pauline så hade jag lika bra kunnat dö.

BTW, så fyller kusin Emely 18 år idag. GRATTIS <3<3
(på tal om kusiner, så kom jag på idag att jag har fyra nya kusiner, dock låtsas, men ändå, coolt)


17 Februari

Idag gick jag upp mycket tidigare än igår, klockan halv ett. Sen åt jag frukost med mamma och efter det gjorde jag inte så mycket. Men sen fick jag för mig att jag ville fota lite, så jag duschade och snyggade till mig lite med minikjol och stayups, haha. Så jag blev lite Matilda McSlutty som jag ser det. Men jag hade lust att sexa till det lite granna.

Just nu har jag pisstråkigt och ska nog äta något för det har jag inte gjort sen jag gick upp. Vet inte om jag orkar med middag, tar hellre ett par mackor eller något.

Idag måste jag lägga mig tidigare än i natt (klockan halv fem), minst klockan tolv För jag ska upp klockan sex och sen ska jag jobba. Vet inte om det blir fem dagar eller bara fyra, för jag har planer på fredag. Men det blir iallafall lite kul att jobba för Pauline är där.

16 Februari

Jag är så himla smart, jag har sovit till klockan fyra. Var meningen att jag skulle hitta på något med Louice idag, något större blir det ju inte men kanske någon film ikväll som hon skrev i sin blogg. Jag har i alla fall duschat nu och jag ska äta frukost snart, haha. Jag är riktigt hungrig nu, gör ont i hela magen. Sen vill jag till Willy's och handla godis till ikväll, för det var en vecka sedan jag åt det sist. Jag är rätt duktig ändå som kan hålla mig nu för tiden. Okej, jag åt sånna skumraketer i torsdags, men bara två.

Usch, nu ska jag äta, känns som magen är ut och in.

15 Februari

Det var ett tag sedan jag skrev, men men... Jag skriver när lusten är där och det den typ nu.
Jag var tvungen att gå upp nio i imorse för jag skulle iväg till skolan och lämna individuella val. Så runt tio körde farfar mig till skolan och jag fick lämna det i syos brevlåda, sen skulle han till biltema och maxi så då följde jag också med såklart. När jag kom hem var mamma inte nöjd med min städning som jag gjorde i onsdags så jag gjorde om den. Nu kan hon inte klaga, för jag gjorde det jävligt noggrant. Jag menar, använde till och med spisskrapan för att ta bort en fäck, haha.

Sen satt jag ett litet tag vid datorn och efter det så skulle jag kolla på tv. Jag däckade efter en kvart, för jag hade inte sovit alls mycket de senaste två dygnen plus att jag fortfarande inte är helt kry. Så jag somnade alltså vid tre-halv fyra och har sovit fram tills typ tjugo i sju, med några få avbrott. Jag vaknade av att mamma sa att maten snart var klar, men när jag skulle svara så kom inte rösten fram. Så nu har jag tappat rösten, helt underbart ju. Åeh, så förbankad jag blir på det.

13 Februari

Idag vaknade jag klockan två eftersom jag inte somnade förräns halv fyra igår. Kände mig som skit, men var tvungen att städa. Så jag fick göra det och det tog typ två timmar. Sen efter det gick jag in i duschen och sen tömde jag soporna som jag hade kvar. Sen kom jag på att jag hade glömt att äta så jag fick klämma i mig några mackor, sen drack jag varm mjölk med honung som var skönt för halsen. Efter det mådde jag faktiskt bättre och nu mår jag ännu bättre. I alla fall om man jämför med igår, för nu har jag ingen feber och huvudvärk och min näsa är bättre. Min hals är däremot inte så bra. Så imorgon ska jag till skolan och se vad jag klarar av. Jag misstänker att jag har halsfluss så jag ska till syster och fråga henne vad hon tror. 

Imorgon kommer ju mamma och pappa hem och det ska bli riktigt kul. Hoppas det blir mysigt med fika och god mat och sånna grejor nu när dom varit borta och dom kommer hem på alla hjärtans dag. Men dom är nog rätt trötta också, dom har ju haft jetlag om man säger så. Får hoppas att dom fått någon sömn.

13 Februari

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, för jag kan inte somna. För det första så har jag så ont i halsen och den är svullen så jag inte kan andas, nästan så jag mår illa. Min näsa är täppt och det hjälper inte att snyta sig för det kommer inget ändå. Hela mitt huvud känns som en ballong som snart ska spricka. Sen är det något annats, det känns som om något är fel. Jag vet inte, men det känns starkt som om det är något som inte står rätt till. Ibland kan jag bara få den känslan och då får jag sån gråtkänsla samtidigt. Vet inte vad det är med mig. Men om något är fel så lär jag veta det inom snarast tid.

Inte nog med det så har jag fett dåligt hy. Mitt ansikte är blekt, jag har en del finnar, är blå under ögonen och mitt "snygga" hår ligger helt platt mot huvudet. Åeeh, tror jag vill dö nu bara.
Och om min svullnad i halsen inte lagt sig tills på torsdag så åker jag seriöst till sjukhuset, för jag kan inte ha det såhär. Det är så jävla jobbigt att inte kunna somna.

12 Februari

Kollar på "I huvudet på Gynning" just nu, hon är i Moskva och provar på ett riktigt glassigt liv. Hade jag också velat. Idag har jag ätit mycket honung och durckit mjölk och te. Sen gjorde jag koksalt som gjorde susen... i fem minuter. Jag gör nästan vad som helst för att bli frisk. Men jag vill inte äta så mycket, så får skärpa mig när jag blir frisk igen. Annars har jag gått ner drygt ett kilo denna veckan. Haha, not much. Men bättre än inget.

Jag mår bättre nu, har not ingen feber i alla fall. Svullnaden i halsen har lagt sig lite. Men jag stannar nog hemma imorgon också för att bli ännu friskare. Kommer jag till skolan kan jag knappt koncetrera mig för huvudvärken ändå och jag kan nästan inte prata heller. Men på torsdag så kommer jag nog, ganska säkert att jag gör det.

11 Februari

Jag orkar inte skriva så mycket just nu. Jag hoppades innerligt att jag inte skulle blir sjuk, men det blev jag, Tog tempen igårkväll och hade 38,8, sen tog jag den imorse och då hade jag 38.9. Så det går ju inte åt rätt håll precis. Jag känner mig lite bättre, ska nog ta tempen nu och se om jag har sjunkit, hold on. Den har visst sjunkit rejält, har bara 37,4 nu. Men den kommer nog höja sig när alvedonen slutat verka. Haha, så intressant.

Jag kommer vara hemma imorgon för att verkligen bli frisk, men jag är nog tillbaka på onsdag igen. Men nu ska jag kolla vidare på tv.

10 Februari

Klagoinlägg: Okej, jag känner mig jättesvag just nu. Ni vet sån svag så man inte kan knyta nävarna och jag kan knappt hålla i temuggen. Har precis tagit en alvedon så det ska bli bättre, hoppas..
Imorgon är det vår första lektion i expo och det känns inte bra att missa det. Musiklektionen missade jag förra veckan också. Men jag kommer antagligen missa båda två om detta inte går över. Det var längesen jag kände mig såhär dålig. Usch!

image53

10 Februari

God eftermiddag på er!
Vaknade runt tolv idag och pappa ringde också och sa att dom är i Bangkok nu. Så dom ska shoppa loss dom sista dagarna, får se om dom har något fint med sig hem på torsdag.
Annars hade jag en trevligt kväll med Pauline igår, vi åt pizza sen stack vi hem och slöade och fulade oss till max. Sen sov hon här och gick hem för ungefärg två timmar sen. Hon och jag har också bytt jacka så nu får jag ha en skinnjacka ett tag, trevligt.

Jag mår också dåligt, tror jag kommer bli sjuk. Ont i huvud, hals, näsa eller typ där mitt emellan hals och näsa eller något. Också har vi läxa till imorgon jag måste göra och det orkar jag verkligen inte. Vi får se hur det blir med den saken. Men nu ska jag vila iallafall.

9 Februari

Jag sitter här och väntar på att Pauline ska komma, hon kommer nog om en halvtimme eller så. Vi ska slöa lite och så, sen ska vi åka till stan ikväll och äta någonstans är det bestämt. Imorgon ska vi till väla och jag ska handla någon tröja, kanske någon mer fashion against aids tröja.

Det var ju meningen att jag skulle lägga in någon Retro-bild, likdant som det var meningen att jag skulle bli snygg på bilderna. Men jag är väl med på tre bilder och jag ser så äcklig och fet ut på dom bilderna att ni får det bäst i att inte se dom. Vill inte skada era hornhinnor ju. Men om ni så gärna vill se får ni gå in på Retros hemsida och leta igenom hundratals bilder. Hihi!

9 Februari

image52
Nu har ni chansen att vinna en navelpiercing här.
Skrolla ner en bit och ni hittar tävlingen.
Piercingarna är från
GalaxyPiercing.

9 Februari

Jag somnade typ kvart i fem igår så det blev inget barnprogram, haha. Jag hade efterfest i mitt huvud, drömde sån skitsjuk dröm. Att vi då skulle till Retro allihopa, så på båten så blir Ida skitförbannad på mig för jag inte har något nagelack när jag ska ut och festa. Sen innan på dagen hade Louice sagt att hon skulle förfesta hos Linnea. Sen ringer hon min farfars mobil kl.3 på natten och säger såhär "Hej, du? Asså vi har på skateboards och vi vill ta oss till Retro, tror du att du kan köra oss?" Så ryckte jag luren på honom och sa att vi redan hade fått skjuts så det kunde han inte och Louice började dampa som fan, haha. Så sjuk dröm asså.

Idag så mår jag kanske inte världens bästa, har lite huvudvärk men inte sprängande liksom. Fast jag ska snart in i duschen så jag kan känna mig lite fräsh. Sen måste jag äta som jag gjorde senast klockan fyra igår. 20 timmar sen jag åt, fyfan asså. 

9 Februari

Jag ska läsa "Pojken som kallades Det "  nu, sen ska jag fatiskt kolla på barnprogramen tror jag. Om jag inte däckar. Har stor lust till det.

9 Februari

Jag är hemma från Retro nu och sitter i min mysiga morgonrock och dricker lite cola, men det smakar skit. Jag är sjukt trött och ska snart sova. I alla fall så har jag haft en riktigt trevlig kväll.

Kvällen började med att Johanna kom hit och vi började dricka lite. Sen stack vi till Hanna ett tag där det var ös, sen var det dags att ta bussen till Retro. Vi träffade Natalie vid bussen och det var högljutt där. Sen kom Ida och hennes kompis på Knutan och vi fick springa till McDonalds och växla våra pengar sen åkte vi båten över till Danmark.
Vi kom in på Retro utan någon som helst strul och där inne var det skitkul. Dansade så svetten rann, haha. Nej, inte riktigt men typ. Jag och Johanna kom med på en bild och jag kom nog med när jag dansade någon gång. Så imorgon ska jag leta. Sen när vi tagit båten hem fick jag ringa stackars farfar så han hämtade mig, Johanna och Natalie på knutan. Känner mig så dum mot honom, stackare att vakna mitt i natten och köra till stan.

Imorgon ska jag också tillbringa dagen med min sötnos Pauline och vi ska mysa hela dagen. Hon ska antagligen sova här också. Så denna helgen blev /blir det fullt. Sjukt kul var det idag iallafall.

Godnatt eller godmorgon på er :)

8 Februari

Idag vaknade jag riktigt trött, så jag låg kvar i tjugo minuter extra. Det var skitskönt, älskar att ligga och dra mig. Märkligt nog hade jag 40 minuter på mig att äta frukost, brukar bara få 20 minuter till det. Så jag åt hönekakor och kollade på Beverly Hills. Sen tog jag bussen till skolan och skoldagen var minst sagt onödig. Först skulle vi gå runt i matsalen och fråga lärare om deras ämnen angående valen, men jag hade inga frågor och inte mina kompisar heller. Så vi får typ en timmes rast, sen ska vi till ishallen. Där åkte vi skridskor i halvtimme, jag träffade Tess och Callo där, det var trevligt. Måste fan umgås lite med dom, vi har ändå kul tillsammans.

Efter skoldagen handlade Louice sushi och sen handlade vi alcoläsk, tio spänn stycket och slipper DK med, skitbilligt ju. Sen direkt när jag kom hem duschade jag, sen gjorde jag hemmagjorda hamburgare som är mycket godare än slaffset man får ute. Nu har jag också lyckats proppa i mig plättar, vi får se om det stannar kvar.

Ikväll ska jag till Retro, men vi har feteproblemet. Vi kan inte hitta något ställe att förfesta på. Vi måste, annars måste vi sitta och supa på mitt rum och hur kul är det. Då har man fan inte chans till att röka heller, så jag ber till "Gud" att jag ska hitta något.


7 Februari



Bloggen var skitseg igår så jag orkade inte skriva något. Gårdagen var som alla andra dagar, och denna dagen var som gårdagen. Så ja, nothing big to tell you folks.

Men jag kollade i alla fall på Girls of the Playboy Mansion igår och det skulle faktiskt vara kul att leva deras liv. Om man bortser från sex med Hugh Hefner och alla nakenbilder osv. Men livet dom lever annars verkar hur kul som helst. Jag har ju knappast kropp eller utseende till att bli en Playboy, men ack så kul det hade varit. Sen skulle det vara jättekul att vinna Playmate of the Year, som Sarah på bilden. Man vinner 100 000 dollar, en bil, en motorcykel och ett 6-sidigt bildmontage (kanske framsida) i Playboy Magazine. Det hade varit skitgött.

Farmor lagar hamburgare där nere som jag börjar sukta efter. Jag vet dock inte om vi ska ha dom som hamburgare eller biff, men jag hoppas på hamburgare i alla fall.

6 Februari

image51Jag vaknade nyss, för jag råkade somna runt halv sju- sju tiden. Hoppas nu jag kan somna till ikväll, annars blir jag surpuppa. Jag har i alla fall städat mitt rum, dammsugat och allt och det känner jag mig stolt över. Jag känner mig väldigt äcklig, sådär som man gör när man somnat med kläder och smink, så snart ska jag hoppa in i duschen. Efter det ska jag göra engelskläxan som innebär att ta ut 30 ord från vår engelskläsebok Holes, najsigt.

Eftersom vi ska åka skridskor på fredag så var jag uppe på vinden och hämtade mina skridskor, men dom är väldigt oslipade. Någon som vet hur mycket det kostar att slipa ett par skridskor? Ungefär-pris sådär? Ringde till ishallen för att fråga, men dom jävlarna svarar inte. Jag kommer nog låna av skolan kanske, hoppas att deras skridskor är slipade. Oslipade skridskor är så jävla kassa att åka på så man kan gråta.

På fredag är det då Retro, men vi vet inte hur det blir. Vi kanske ska till Hanna, men det är inte säkert "vi får lov" att komma. Sen ska Johannas kille och hans kompisar till Retro men det är inte säkert att dom ska ha förfest. Någon som har fest på fredag eller vet någon som jag och Johanna kanske kan haka på? :)

Pusspuss och godnatt!

6 Februari

Sitter i skolan nu och har datorkunskap. Mindre kul om man säger så. Men jag tycker inte skolan är så jobbig just nu för vi har precis haft prov i SO och det känns som det mesta har släppt nu. Eller typ, ni fattar nog.

Men jag pallar inte skriva mer nu, det är tråkigt. Blir kanske något när jag kommer hem.

5 Februari

Nu har jag läst på provet lite grann, men extremt lite, men jag tror ändå jag kommer klara g och kanske vg. Men jag är så trött på skolan att jag knappt bryr mig. Jag fick mvg på förra provet, rave-arbetet vet jag inte. Sen hinner vi nog ha i alla fall två andra "teman" jag kan höja mitt betyg på, så det är lugnt.

Jag är lite sur också! För på fredag var det bestämt att några stycken skulle till Retro. Nu har det med all säkerhet trappat ner till två stycken. Hur jävla kul är det? Som tur är så kanske vi kan förfesta hos min gamla klasskompis. Får hoppas det, annars blir jag riktigt jävla arg.

4 Februari

Orkar inte skriva blogg förrens nu, faktiskt. Skolan idag var egentligen kort eftersom jag och Louice i princip sket i sista lektionen, sade till läraren att vi båda var förkylda. Så vi stack till stan och åt sushi, sen gick vi rundor och jag köpte något på Åhlens. Sen var jag tvungen att beställa tid hos UM och ska dit nästa veckan redan. Sen stack vi till Ebbas och tog en brownie var. Vi kände oss som bomber så vi båda skyndade oss hem så vi kunde få ut det, haha. Så fula vi är asså.

Sen ska jag egentligen plugga till SO-provet imorgon... men jag har inte börjat ännu. Jag orkar verkligen inte. Kommer typ börja läsa på en timme eller något innan jag ska lägga mig. Man är så jävla stressad nu för tiden.


3 Februari

Kom nyss hem från Göteborg och är rätt trött, men sitter och proppar i mig choklad i alla fall. Ska snart gå och lägga mig dock. Men dagen började med en bilresa till Göteborg med lite illamående och en pratsam farmor. Väl hos kusinerna så blev det ännu mer prat och jag catcha up med Emely. Men känner att vi har så mycket mer att prata om, så vi ska träffa varandra på påsklovet för det är den enda lovet utom sommarlovet som vi har gemensamt. Så då kommer vi dela upp så jag är i Göteborg halva lovet och hon här halva lovet.
Iallafall så stack vi tillbaka vid halvnio tiden och det har nästan tagit tre timmar att åka.

Men nu hemma igen, så fick jag en dålig nyhet. Min faster ligger visst inne på sjukhuset nu, strax innan vi åkte så åkte hon in på sjukhuset. Fick reda på det genom Emely. Hoppas det är bra med henne, dom vet ju inte vad som är fel.

Nejmen, nu ska jag sitta här tio minuter till sen är det sängdags känner jag. Känns inte som jag kommer orka skolan imogon, ännu mindre att börja plugga till ett major prov. Vet ens inte om jag kommer hinna träna. Det återstår att se.


2 Februari

Jag ångrar mig som fan asså, jag sitter här nyvaken. Vaknade för en kvart sedan klockan TJUGO I FYRA! Att jag verkligen lät mig sova så länge. Sovit bort hela dagen och nu har jag inget att göra. Kommer vara en tråkig kväll och en massa tjurande. När det är helg vill man ju passa på att göra massa saker, men Matilda passar på att sova bort hela helgen istället.

Imorgon så ska jag i alla fall till Göteborg och det ska bli trevligt. Men jag måste kunna lägga mig i tid. Jaja, nu måste jag ner och äta frukost (jävla skit) och sen  blir det middag/kvällsmat någon timme senare. Så sjuk i huvudet är jag!! Hatar det!

2 Februari

Det var inte längesen jag kom hem från Angee. Jag fick cpdamp, åkte ettan från maxi då.. så vid konserthuset ser jag tvåan framför ettan och plingar. Sen precis när jag kommer ut ur ettan så kör tvåan iväg. Så jag springer som en galning i blåsten enda till knutan efter tvåan. Jag blev fett trött men jag hade inte väntat i en halvtimme på nästa buss. Aldrig i livet!

Hemma hos Angee så spelade vi Halo 1 (som jag sög rövskit på), sen spelade vi något motorcykelspel (som jag också sög rövskit på). Efter det så hade hennes pappa lagat någon god wook som vi försökte äta med pinnar, och voilá, lyckade ganska bra. Sen kollade vi på American Pie 2 och åt godis. Efter det var det direkt på med School Of Rock. Sen hem.. Jag kastade resten av mitt godis för jag var äcklad av mig själv.

Så imorgon då... Så ska jag sova hur länge som helst för jag behöver det. Sen ska jag nog ut och springa. Om Jysk har öppet så ska jag dit och köpa siden-sängkläder. Fyfan vad mysigt det kommer bli.

Godnatt på er!

image50
Vet, tjat om dessa bilder. Men jag är rödhårig nu.
Ska dock färga det igen om några veckor för jag vill ha det rödare.

1 Februari

Sitter just nu hemma hos Angee och Josefin, hennes kompis, är också här. När vi kom hem från skolan stack vi till Maxi sen och handlade hårfärg. Sen åkte vi hem och färgade det, så nu är jag lite rödare i håret, men vill bli rödare. Sen gick vi och mötte Josefin och gick hem igen och sen väntade vi för att sedan sticka till Maxi igen och köpa godis till ikväll. Sen var det hem och göra toast eftersom jag knappt ätit något idag.

Ikväll ska vi kolla på en massa filmer och mysa med godiset, yeah! Men nu ska jag vara social, puuussss!

RSS 2.0