31 Januari

image49

Åh, så härligt det hade varit med sommar nu. Bara ligga och löka på stranden
med en sånhär härlig glassdrink i handen (dock utan det lilla djuret, haha)
All kyla och blåst är så jobbig, man känner sig begränsad. Det finns liksom inte
lika mycket att göra. Det enda man gör om dagarna är roa sig med mat
och sånt eftersom det är så "mysigt" i kylan. Så när man ska gå ner till
en mindre storlek till sommaren passar det ju skitbra att vintern är precis innan,
eller inte! Jag hatar höst och vinter, ska flytta till ett land med värme året runt
när jag blir stor. Jag är riktigt avis på mamma och pappa just nu.

31 Januari

Jag tråkar som fan just nu, finns aldrig något att göra. Antar att jag borde plocka undan lite kläder och småsaker i rummet, men samtidigt orkar jag inte det. Det blir ju lika stökigt i helgen igen.
Mamma ringde innan och nu har dom förflyttat sig i Thailand, befinner sig i Krabi just nu och har snorklat idag om jag inte missminner mig. Om två veckor så är dom hemma igen och ska bli mypys.

Ikväll är det "Du är vad du äter", haha, det är faktiskt kul att se hur mycket dom kan gå ner och sen får man en del tips också. Fast Anna Skipper har sånna dyra produkter och det enda jag kan memorera är typ linförolja, haha.

Längtar till imorgon också, jag är lite fjrotis av mig, men jag ska till Rosengården och köpa ciggisar. Jag är extremt sugen nu och jag har bara tagit en idag. Enough about that! Imorgon ska jag också ha filmkväll med åtminstonde Louice och Angee. Och just nu, så är Louice och kollar på KoRn, den lilla fittan. Haha, nej. Men är lite avis eftersom jag faktiskt börjat gilla dom nu. Eller har gjort det ett tag nu ändå. Nästa gång så hänger jag med, with or without money.


30 Januari

Hejhej, har inte skrivit något inlägg idag mer om skorna. Så det får bli ett nu.
Well, dagen har inte varit så märkvärdig. Det var skola såklart och dagen var inte så jobbig tyckte jag, sista lektionen var väl rätt seg. Sen stack jag, Hanna och Emma till McDonk och jag proppade i mig fettiga pommes. Sen åkte Hanna hem och lämnade mig och Emma kvar i stan. Jag kollade i affärer och köpte en mascara, ett halsband, legins och ett linne från H&M (Sånt som samlar in pengar till AIDS). Designat av Rufus <något efternamn>, tyckte det var snyggt. Känner att jag börjar gilla sånna tröjor med tryck på nu, det är snyggt.
Sen åkte jag hem och slöade.

Från det ena till det andra så är jag djupt besviken på mig själv, för jag har ätit godis i helgen, sen har jag ätit tre dagar i rad. Nu är jag så äcklad av mig själv och jag som varit så duktig i åtminstone tre veckor. Bara ätit godis en gång i veckan. Nu får jag se till att leva på kaninföda, frukt, fullkornsprodukter och vatten. I alla fall i någon månad.

30 Januari

image46

Jag var precis med och tävlade i Maria Vuittons tävling där man
kan vinna dessa fräsiga pumpsen. Dom är extremt coola :D

29 Januari

Ett tag sedan jag skrev nu, eller typ över 24 timmar i alla fall. Jag har varit så trött dom senaste dagarna. Både igår och idag somnade jag innan träningen och kommer helt nyvaken dit och kan inte koncentrera mig ordentligt. Så jag måste, måste komma i säng tidigare än tre idag. Inte senare än tolv helst.

Varit på tränig idag och det var roligt, tisdagarna är egentligen roligast när vi dansar. Jag var ju dock inte i tip-top-form. Plus att jag är varit olydig och rökt dom senaste dagarna så att jag inte kan andas lika bra på träningen. Nu är paktetet slut men Johanna är typ skyldig mig två stycken så det förvånar inte mig om jag begär tillbaka dom inom dom närmsta dagarna. Vad är det jag har börjat med egentligen? Okej, jag feströker, men nu börjar jag röka på vanlig tid också. It's bad! Men det är mysigt.

Till helgen så kanske det blir en kväll med vattenpipa hos Ronja, det kommer bli mysigt. Innan helgen är det en tråkig vecka resten av veckan, haha. Bra förklaring då. Men vi slapp i alla fall matten idag.


28 januari

image41image42
image43image44

Finfinsöta kläder från Ellos som hade passat bra i vårvärmen!

28 Januari

Japp, det kommer allt bli ett litet inlägg. Just nu går vi igenom om ingresser här, inte direkt roligt. Ulf säger att det är det viktigaste i en artikel, buhu... Han är klar med genomgången och vi ska välja tre artiklar ur tidningen utan ingresser och göra ingresser till dem. Men måndagen har så tråkiga nyheter så det finns inte. 

Jag är också trött som fan eftersom jag inte kunde somna förräns tre igår. Jag han kolla på ganska många filmer igår, eller sådär, iallafall fyra. Någon konstig film om Loch Ness Odjuret som hetter Orky, haha. Sen kollade jag på I am Legend, Allt en tjej vill ha och She's the man. 

Nu får jag avsluta. 

28 Januari

Har precis käkat en god frulle med mackor och te och kollat på Bevery Hills. Ska bara borsta tänderna och ta på mig ytterkläder sen är det en bussresa som gäller. Vi har mediekunskap första lektionen så det lär nog bli något inlägg då, util then... byebye.

27 Januari

Oasis Frill Front Stripe Tie Back Shirtdress

Jättesöt outfit ju! :D

27 Januari

Kollade typ precis klart på I am Legend, och jag älskar den filmen. Fråga mig inte varför, det vet jag inte ens själv. Men den är rätt sorlig också, jag böla nästan. Efter filmen fixade jag lite med tvätten och jag har burit upp nya sängkläder och ska bädda rent och har duschat också. Ska bli skönt att sova när allt är så rent. Men dessvärre är inte resten av rummet städat. Jag passar på att slarva lite med det nu när mamma och pappa är borta, men jag måste damma och dammsuga nu under veckan.

Måste också börja läsa till Politik-provet, bäh, jag dör. Politik är verkligen inte min sak alltså. Plus (från en sak till en annan) så vill jag vinna iallafall femtusen kronor på triss eller något innan jag dör. Jag vill ha pengar, pengar och pengar. Ska ringa denna veckan och fråga om dom har jobb till mig på Ralton.

Ikväll ska jag mysa i mina nya sängkläder och kolla på Allt en tjej vill ha, tror jag, om det inte finns någon annan film som jag hellre vill se. Farmor och farfar är hos några kompisar och jag hoppas dom håller sig där ett tag till, haha.


27 Januari

Jag vaknade ett idag typ sen låg jag och segade i sängen hur länge som helst. Men jag blev hungrig och gjorde iordning några hönekakor vilket var mums. Jag måste städa vidare idag, så jobbigt. Ska helst var klart innan farmor och farfar kommer hem. Jag måste också pallra mig till Pauline troligtivis imorgon för att hämta en mobilladdare.

När jag är klar med städningen ska jag ut med hundarna och sen laga makaroner och kolla på I am Legend, det ska bli mysigt. Jag har äntligen fått kläm på det här med hemladdning, haha. Innan var det bara Limewire som gällde men nu använder jag mig av utorrent. Så när jag har tid ska jag ladda hem alla säsonger av Buffy, haha. Utom ettan som jag har på DVD. Men jag har stor lust med ett Buffy-maraton.

27 Januari

Det blev film ikväll hemma hos Linda. Tears of the Sun, Emilia var också där. Senare kom Felix in i bilden.
Jag har ett blåmärke på min rygg och det gör ont, men jag gillar också blåmärken. Skönt att trycka på dom, haha. Wierdo?

Jag vill att mor ska logga in på msn, vill prata med henne och se hur dom har det. Jag hade gärna varit i deras skor nu, slippa denna jävla blåsten. Men om en vecka blir det en liten tripp till Göteborg i alla fall, det ska bli mys att träffa kusinen.

Zeke ligger på sängen nu, så ska mysa med honom, Pusselipuss.


26 Januari

Gårdagen blev helt misslyckad. Det var kul i klubbstugan och så men när vi skulle in på Retro blev det inte alls bra, jag orkar ens inte skriva om det. Det enda folk borde veta när dom besöker Retro är att dom snor ens pengar och har asdålig service. Dom rånade mig praktiskt taget, tog 120 spänn och jag fick inte ens komma in.

Jag har haft fler misslyckade fest-kvällar om man säger så, och då är det så skönt att duscha nästa dag, sen gå en långrunda med mamma och hundarna i Pålsjö eller Bruses. Sen ta bilen inom Willys och köpa en fet godispåse och åka hem och fika och bara prata. Sen på kvällen sitta och kolla på någon film och proppa i sig allt godis. Då känns det mycket bättre. Men nu ska mamma och pappa vara borta i tre veckor, dom har bara varit borta i tre dagar och jag saknar redan dom. Jag står inte ut med farmor och farfar, eller asså jo, men det är som sagt så himla spänt. Jag klarar fan inte av att tvätta heller, tog mig aslångt tid att bara sätta på en tvättmaskin. Jag säger det, Oscar och Erik ska också tvätta. Jag tvättar inte deras äckliga kläder hela tiden.

Jag har hunnit städa lite idag, ska städa den andra toaletten också och damma lite tror jag. Sen får jag dammsuga och tömma soporna imorgon. Jippie.

Någon som vill ha filmkväll med mig ikväll? Jag vill bara komma bort från detta huset.

25 Januari

En skoldag har äntligen gått men nu börjar allt det jobbiga, usch och tvi. Ska skriva allt som ska göras idag:
När Louice ringer ska jag ut till klubbstugan, lämna mina sovsaker och sen vidare ner till stan. Där ska jag hämta ut min lön och sen shoppa lite. Efter det ska jag och Louice äta sushi och sen ska jag möta Hezha för att åka till Danmark. I Danmark ska jag handla dricka, inte enbart till mig. Måste konka på 3 flaskor vin (extra) som inte är till mig, men snälla Hezha ska hjälpa till att bära. Sen ska jag handla till mig själv.
Jag hoppas det går fort så vi kan med nästa båt hem så jag kommer hem i tid då och kan färga mitt hår som jag ska göra. Sen ska jag hinna duscha och fixa mig, laga mat så jag inte är hungrig på festen. Sen måste jag bära steron till klubbstugan och efter det... Då är jag fri att festa loss! Argh, det  var till och med jobbigt att skriva, hur fan är det inte då att göra det?

Jaja, jag hoppas Louice ringer alldeles snart, för jag vill få detta överstökat.

24 Januari

Förlåt för att jag inte skrivit många inlägg idag, men jag har typ vilat mycket för att bli bra tills imorgon. Jag mår bättre, bara det att mitt huvud är ganska varmt. Har inte tagit några tabletter eller så, det är ju bra.
Jag har sovit lite nu på dagen men är fortfarande trött och det är bra, så blir det tidigt i säng. Typ om 10 minuter.
Jag fick tag på nycklarna till klubbstugan som tur är , och det är faktiskt fler folk som dyker upp än jag trodde. Längtar enormt mycket!

Nästa söndag så kanske jag ska åka till Göteborg och kusinerna, så då får jag spara lite pengar och tvinga Emely ut på stan, haha. Det ska bli trevligt. Farmor och farfar bara sa det idag och jag bara "VA?". Haha, det ska minnsann bli trevlans.

Men nu ska jag lägga mig, Natti natti.

24 Januari

Hemkommen från skolan nyligen, var tvungen att skippa matten. Jag trodde jag hade feber, mina händer var alldeles kalla och jag frös. Hanna kände på min panna och sa att jag var varm så jag gick till syster och tog tempen (i örat, hihi), jag hade feber. Men bara 37.8 grader. Hoppas det håller sig där och inte stiger. Jag ska försöka svetta av mig min feber till imorgon. Jag vill verkligen inte vara sjuk då, när det är Retro och allt.
Jag skulle fråga om klubbstugan innan men dom var visst inte hemma, så jag försöker vid fem, halv sex igen.

Och bara så ni vet, så är det en månad sen det var julafton :D 








24 Januari

Jag har hunnit med två uppgifter i text nu och jag känner att jag är helt fantasilös. Den andra texten skulle handla om "ett liv som hund", inte världens lättaste om man säger så. Vi har också ganska mycket tid kvar på denna lektionen, ett timme och tio minuter. Jag sitter och väntar på att att någon ska bli klar så jag kan ta rast med den. Tror nästan att Johanna och Angee är klara snart, verkar som det i alla fall.

Jag vill sluta nu, denna lektionen är så himla lång och jag blir klar med mina uppgifter så snabbt, har massa bortkastad tid här. Men det är också rätt skönt att slappa. Nu ska jag ut på rast tror jag, hihi.

24 Januari

Nu sitter jag på mediekunskapen och vi ska hitta två rubriker i HD som är lockande, har redan hittat mina så jag skriver ett litet inlägg här. Asså, min sida gör ont, tror jag att jag har stäckt en muskel eller något. Men men..
En sak jag som gör mig mindre tålmodig för varje dag är att jag vill komma in på mest aktiva listan, för att få fler läsare då. Jag skriver fler inlägg än vissa andra, men jag får ändå inte en plats där. Så kom igen och kommentera ;D

24 Januari

Godmorgon i stugan. Jag vaknade klockan sex idag och jag tror jag har haft konstiga drömmar, ni vet man kan få en sån känsla. Kunde inte somna igår, kände mig helt hyperaktiv. Så det kommer jag få sota för senare idag och idag MÅSTE jag träna. Men det är rätt tidigt så förhoppningsvis orkar jag. Jag vet heller inte när jag ska städa, jag har inte tid denna veckan. Men jag måste nog ta den större delen idag, sen får jag ta resten på lördag.

Nu ska jag ta på mig, föna håret och äta rostade mackor, yummi.

23 Januari

Har kollat klart på Fråga Olle nu, ganska sjukt program. Är svintrött och har varit det dom senaste dagarna. Så jag ska göra några olika former av situps och sen sova. Ska bli så himla skönt!

På lördag ska jag va med Pauline, och då blir det lite igentagning av träning, för vi ska till badhuset och simma.
Aja, men Godnatt på er allesammans.

23 Januari

Två tävlingar på gång!

image769

Detta armbadnet (fast i vitt/guld) kan ni tävla om hos
Theresa och självklart har man varit med!


Peace

Ni kan även tävla om detta peace-armand här!

23 Januari

image40De flesta bryr sig nog inte, men denna
killen på bilden (Daniel Radcliffe, som
för övrigt spelar den berömda Harry Potter),
har ett nytt filmprojekt på gång.
Filmen heter Journey. Där ska Daniel
spela den unga fotografen Dan Eldon
som stenades till döds av
en grupp nedsättande människor.
Jag hoppas att filmen
blir lyckad. Men det lär den bli,
med Daniel i huvudrollen och allt.




23 Januari

FRÅGA OLLE!

image39
Ikväll är det Fråga Olle, kl. 21.55.
Det är ett roligt program :D

23 Januari

Modeakuten.se har just nu en tävling där du Kan vinna ett valfritt par Jeans ur deras sortiment.
Till fler som tävlar till flera Jeans kommer de tävla ut, Så det är bara vi tävlande som sätter gränsen på hur många
Jeans det kommer att bli. Jag är självklart med i tävlingen om ett par Nya Jeans, och det hoppas jag du också är?
Dessa Jeans har de i sitt lager just nu.
Här går du in för att vara med och tävla
Lycka till!!


image38

23 Januari

image37

I vår sägs rutigt vara inne!
Denna blusen från LaRedoute
var gullig, med ett skärp i midjan
blir det ännu bättre, tycker jag.

23 Januari

image34image35
Nu har jag hittat två fina stövlar på asos. Bara det att jag är inte så mycket
för att beställa från internet, och frakten kostar skjortan eftersom det är från
USA. Vad jag vet i alla fall. Det första paret kostar närmare 800:- och
det andra paret kostar drygt 500:- och jag vet inte om jag har lust
att lägga "så mycket" pengar på ett par skor som nog bara kommer användas
i lite mer än en månad till, vad tycker ni?

23 Januari



Snart ska jag träna Power Yoga,
sen blir det styrka och gummiband!

23 Januari

I bussen idag så läste jag för en gångs skull Metro, men det var inga glada nyheter. Jag fattar inte varför, men det stack till när jag fick reda på att Heath Ledger har dött. Han verkade så enormt lycklig och jag älskar honom i filmen 10 orsaker att hata dig. Han är så charmig och go där. Han hade hittats död i sitt sovrum och burkar med sömnpiller hade hittats i rummet också. Så överdos, antagligen. Han ska obduceras idag, eller vad det heter. Men det var i alla fall totalt chokerande, för han verkade så himla lycklig. Han har också en tvåårig dotter och hon heter Matilda, gulligt :)



23 Januari

Jag kom hem från skolan för sådär två timmar sedan, har inte orkat blogga. Skippade datorkunskapen idag, och tur var det, dom fortsatte ändå bara med sina presentetioner. Datorkunskap är ett otroligt onödigt ämne, vill man lära sig något finns det en knapp som heter "hjälp", man behöver inte lära sig saker som man aldrig kommer ha användning av ändå.

Trodde inte jag skulle få se mamma och pappa igen, men eftersom jag var olydig fick jag träffa dom en sista gång. För en halvtimme sedan körde farfar dom till knutan där dom ska ta tåget til Kastrup. Dom är i Thailand klockan åtta, thailänsk tid, imorgon.

Ikväll blir det ingen träning, igen. Eller jo, jag ska träna hemma. Det blir yoga, styrka (mage, rumpa, lår och rygg), sen gummiband så jag kan träna mina armar också. På lördag ska jag nog besöka gymmet också om festandet dagen innan inte tar ut på mig.

23 Januari

Godmorgon! Vaknade precis typ och skulle kolla till min nedladdning. Den hade bara kommit 2,5% på hela natten och lite till så jag stängde ner. Får se till att hitta en bättre sida senare idag. Idag åker mamma och pappa iväg jag kommer inte se dom på tre hela veckor. Kommer dock kunna prata med dom på msn och sånt, men inte samma sak ju.

Nej, nu ska mitt svullna ansikte sminkas. För det är precis vad det är idag, svullet. Jag diggar det ej.


22 Januari

Jag stör mig som fan på en sak! Nuförtiden har vi enormt detaljerade kläder och skor, visst är det snyggt och så. Men jag letar efter ett par helt vanliga, svarta stövlar som slutar lite högre upp än på hälften av vaden. Vill inte ha någon klack på dem, men det hade väl varit okej om dom hade haft en liten snörning där bak. Dom får heller inte kosta skjortan. Men det finns inte någonstans, Helsingborg har inte alls stort sortiment på skor. Kanske, men inte på sånna skor jag letar. Jag får se om Helsingör har på fredag helt enkelt.

22 Januari

Sitter här med mitt te och ska snart ut med vovvarna, sen ska jag läsa igenom min engelsk läxa och i min bok. Får i alla fall inte somna senare än tolv. Det pirrar smått i magen för jag sitter här och tänker på allt jag vill ha nu när jag har pengar. Finns så mycket! Detta är i alla fall vad jag ska köpa på fredag.

. Hårfärg/toning ()
. Lösögonfransar ()
. Skor om jag hittar ()
. Dricka ()

Sen kanske något annat åker med, vem vet? Jag får ta en shoppingtur på väla alldeles snart också. Någon som vill följa med, hmm.. kanske nästa vecka? Känner att jag har fullt denna veckan.


22 Januari

DUMMA MIG! Som ni vet skulle jag träna idag, japp. Men jag somnade och vaknade klockan sju, då träningen skulle börja. Så nu känner jag mig helt taskig, förlåt så jättemycket Louice. Jag skyndade att byta om och sånt, men jag hann inte. Som plus på det hela så fick jag ett stort rött märke på kinden, så jag tror det blir sängen ganska tidigt ikväll så jag orkar med träningen imorgon. På torsdag så måste jag stanna kvar och springa 5-6 km på löpbandet för att förbränna lika mycket kalorier som jag hade om jag hade tagit detta passet. Jag känner mig så himla klumpig och dum, åhh!

22 Januari

Nu har jag precis hjälp farmor och farfar in med deras väskor, eftersom dom ska bo med mig, Erik och Oscar i tre veckor. Själet till detta är att imorgon åker mamma och pappa till Thainland och hundarna behöver passning, vi kan inte klara det med skola och jobb.

På fredag är det Retro och det ska bli enormt skoj. Men jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt som ska göras den dagen. Det ska shoppas, fixas och trixas. Imorgon måste jag gå till dom som har hand om klubbstugan och fråga om jag kan få låna nycklarna.

Om en timme ska jag cykla till träningen, och jag är helt död. Men jag måste, för jag vill bli slim.

22 Januari

image31image32

Detta skulle inte vara helt fel, något festligt och någor vardagligt.
Dessutom är sjalen jättesöt.

22 Januari

Som sagt, kom upp i tid imorse och tog mig en lång frulle. Det var myspys må jag säga. Sen bar det av till skolan med de sega bussarna, fast det är inte så jobbigt längre med buss när man vant sig. Efter det så började veckans tråkigaste dag typ, vi har bara kärnämnen idag, det är uttråkande. Rasterna är det enda roliga när man kan få skratta ut som bara den, men vi har typ aldrig långa raster. Anna, vår sv/en lärare ger oss enormt mycket läxor egentligen. Okej, dom är inte så jobbiga, men ändå.

På bussen hem idag var det super segt, då menar jag verkligen det. Trean var helt okej att ta förutom att solen lös i ögonen på en hela tiden. När jag skulle hoppa på tvåan så var den proppfull så jag fick stå upp, sen när vi kom till GA så gick många av och jag kunde sno åt mig en sittplats. På GA gick jättemånga på, så vi blev nog fler där än på knutan. Den bussresan brukar i normala fall ta 40 minuter, men idag tog det lite mer än en timme.

Men allt det där gör inget. För vad ser jag ligger på min trappa när jag kommer hem? Jo, lönehandlingen. Jag hade trott att jag skulle få max 1700 kr för mitt arbete, men icke... Jag fick drygt 2200 kr istället. Jag blev helt jävla glad. Vissa kanske tycker "500 kr hit eller dit, spela roll". Men jo, för mig spelar det roll eftersom jag behöver så mycket krimskram nu. Sen den 31:a kommer mitt studiebidrag på 1050:-, hihi.

Efter detta långa inlägg ska jag äta eftersom min mage skriker efter mat!


22 Januari

Dagens frukost: Mackor och en apelsin blir det nog
Dagens motion: Aerobic/styrka senare ikväll
Dagens väder: Just nu går det inte att dömma, men antagligen kallt
Dagens låt: Creep
Dagens sämsta: Att min hy är sämst
Dagens bästa: Att jag ska snart ska äta frukost
Dagens måsten: Dunno 
Dagens planer: Skola, kanske läxa, farmor och farfar kommer och träna
Dagens ont: Ovanför min läpp, där en finne har satt sig, haha
Dagens mående: Pigg, bara att ögonen är zombie
Dagens klädsel: Grå klänning med svart kofta

22 Januari

Godmorgon på er! Jag vaknade för en timme sedan och har sovit ut ganska mycket för att vara jag. Somnade halv ett igår, vilket är ungefär 3 timmar tidigare än vanligt. Men det är bra det ju. Så snart ska jag upp och ta mig en lång frukost för min buss går inte förräns om en timme. Min hy är fortfarande lika dålig, men det är bra.. Låt dåligheten komma nu så kan hyn vara fin tills på fredag då jag ska på Retro.

21 Januari

Detta kommer bli sista inlägget eftersom min bror inte gillar när jag klickar på tagenterna, måste skaffa ett nytt och ljudlöst tagentbord. Gick inte ut med hundarna förräns vid elva, orkade inte innan. Just nu pratar jag med en gammal kompis på msn och vi har planer på att träffas på söndag. Dock är hon en aning yngre än mig, men so? Haha.

Min hy är äckelpäckel och jag kom på att olivolja i fejan nog inte tog bort finnar. Så det blev ingen ansiktsmask och jag är trött som en sengångare. Plus att jag aldrig orkade göra SO:n. Så får smyga med frågorna och svaren imorgon på EN och SV. Nej, nu ska jag läsa och sen sova.

Godnatt och dröm sött.

21 Januari

 Nu har jag duschat och peelat mitt ansikte så därför ska jag lägga på en  hemmagjord ansiktsmask för min hy är inte bra den,
 har två alternativ att välja mellan:
 1. En ½ jäst och några droppar mjölk (bra för alla hudtyper)
 2. En liten blandning mellan youghurt, honung, citron och olivolja  (också bra för alla hudtyper)

 Det beror helt enkelt på vad vi har förvarat hemma :)





21 Januari

Jag vet, jag skriver som aldrig förr, haha. Men det är kul att blogga nu tycker jag. Jag har precis kommit hem från en och en halv timmes styrka, körde på riktigt ordentligt idag så jag svettades som en gris. Därför ska jag snart gå och ta mig en dusch, sen lägga på en ansiktsmask om vi har ingredienser till det hemma. Efter det ska jag tvätta upp mina träningskläder eftersom det blir ett pass imorgon också och detta är mina favorit träningskläder, haha. Efter det ska jag äta något gått och häslosamt sen blir det ut med hundarna. När jag kommer in måste jag svara typ på resten av SO-frågorna. Sen är jag fri att göra vad jag vill, typ läsa/sova då. Kanske blir det något mer blogginlägg?

Nej, men nu blir det hejsvejs in i duschen innan jag äcklar ner hela mitt rum.

21 Januari

image30image29

Nu är jag desperat på hjälp!

Mamma och Pappa åker iväg på onsdag som sagt (3 veckor).
Hon ska ta med sig fön, plattång och mobilladdare som vi delar
gemensamt. Mobilladdare fick jag låna av en kompis, men hur
ska jag klara mig utan fön? Plattång kan jag klara mig utan,
men FÖN?

Så jag undrar om någon vet en billig och bra fön som räcker i
typ tre veckor. Ska vara bra "blås" på den eftersom
mitt hår är ganska så tjockt.

21 Januari

image27image28

Mary-Kate och Ashley Olsen är verkligen ett par bra stil-ikoner. Dom klär sig oftast sjukt bra!
Vilket jag också tycker Emma Watson gör, hon floppar nästan aldrig för mig.

21 Januari

image26
Dessa Fred Perry skor (som man kan köpa på Nilsons) vill jag ha.
Jag har sett dom IRL och då är dom mycket snyggare kan jag lova.

21 Januari

Har precis ätit flingor och en macka och kom också ganska nyligen hem. Dagen idag har varit rätt långsam och tråkig. Förutom lunchrasten som var flummig som vanligt, alla som umgås i vårt lilla gäng är lite konstiga på sitt sätt, haha. Sen efter lunch så skulle vi ha musik för första gången och seriöst, jag undrar vad det var för något? Jag trodde inte att vi skulle vara så bra utrustade med saker, och till min stora besvikelse hade dom ännu mindre instrument och sånt som jag hade hoppats på. Sen sjöng vi några töntiga snapsvisor eller något, eller sjöng och sjöng, det var inte någon som ville sjunga direkt så läraren sjöng mest. Jag hade faktiskt förväntat mig lite mer från den lektionen även ifall jag visste att vi inte är en musikskola.

Nu ska jag i alla fall slöa ner mig, kanske göra några SO-frågor. Ska även ta mig en kopp te och om jag lyckas så tar jag mig en tupplur också för jag sov inte mycket inatt. Klockan sju så är det styrketräning i en och en halv timme, ska bli skönt att få träna, även om jag är riktigt trött.


21 Januari

 Jag vill fixa min naglar!
 Men det är rätt så dyrt, så
 när pengarna är där och
 jag inte behöver något
 så ska jag åka till Familia
 och fixa dom där tror jag.
 Kostar 420:- för akryl och
 460:- för gel.


















21 Januari

Nu sitter jag i skolan och vi har medieproduktion, inget vidare skoj i och med att vi har text. Jag har kanske blivit lite väl aktiv här i bloggen, haha. Men jag vill få läsare och en massa kommentarer. När vi har lite rast så tänker jag nog köpa kaffe så jag bli pigg, sen ska jag ha musik för första gången. Om läraren inte är sjuk, vilket jag faktiskt inte hoppas han/hon är. Nu har Ulf genomgång, så måste avsluta.

21 Januari



Hade gärna tagit på mig detta idag,
fast kanske med ett par strumpbxor eller två.

21 Januari

image24

21 Januari

Godmorgon godomorgon. Jag vaknade för typ 20 minuter sedan och det känns som om jag har sovit i kanske en timme eller så, men har sovit lite mer än så. Fast konstigt nog känner jag mig ändå utvilad. Men ikväll så måste jag ändå lägga mig i tid, helst inte senare än tolv.

Snart ska jag gå ner och ta mig en kopp te och några mackor och läsa lite Harry Potter eller kanske kolla på Beverly Hills. Men först ska jag ta på mig och fixa mitt hår, fast egentligen orkar jag inte det. Plus att jag känner mig som ett skabb idag så då blir det mindre kul att göra sig i ordning.

21 Januari



Läser lite bloggar hit och dit just nu för
jag har inget att göra och det verkar som
jättemånga har blivit bjudna till Elle-galan!
Det vill jag också :(

21 Januari

Jag har verkligen börjat få tillbaka suget för blogg-skrivandet nu. Antagligen för att jag har nada att göra och jag är inte speciellt trött. Men ändå så vet jag att jag måste sova, för imorgon är början på en ny vecka med stress och stress. På onsdag åker mamma och pappa och jag börjar bli lite nervös för deras skull. Är så rädd att något händer och hur ska jag klara mig i tre veckort utan dem? Pappa kan jag faktiskt klara mig en längre tid utan, men mamma ser jag precis varje dag så det kommer bli svårt det.

Jag längtar till imorgon, för jag är hungrig. Jag vill ha mina skinka-och-gurka mackor med aromat och en kopp med te. Det vill jag allt! Och jag känner mig lite depp, för jag börjar tänka på gamla minnen just nu. Saknar tiderna med mina gamla kompisar. Er jag aldrig träffar mer, önskar faktiskt att jag kunde börja umgås mer med er igen. Jag tror ni vet vilka ni är, behöver inte sitta och rabbla upp er. För sorligt nog har jag tappat kontakten med väldigt många på senaste tiden. Men allt skolarbete och tränande tar upp större delen av mitt liv, sen är ni också upptagna. Kanske rent av inte har lust att va med mig. Åh, känner mig som en fjäsk-apa, men jag saknar er!

21 Januari

  I am Legend -
 En grymt bra film om ni frågar mig.
 Jag har riktigt stor lust att se den nu,
 Will Smith är så jävla het i den, haha.
















21 Januari

image21

 

Detta är jag sugen på!
Ett par jättegulliga minishorts från Paul Frank
Söta underkläder från By Caprise
och sist men inte minst ett par Replay-Jeans




21 Januari

image19
Vinn ett smycke värt 500:- från KyssJohanna.
Gå in hos tjejen som håller i tävlingen för att deltaga här!
Klicka på bild för att komma in på hemsidan.

20 Januari

Jag kom nyligen hem från Linda där jag har ätit godis för 11,50 kr, en skål med glass och en cola zero. Fick ångest och ville få det ut ur mitt system, så det blev i alla fall avklarat. Sen duschade jag och nu känner jag mig fräsh.
Jag vet inte vad det är med mina ögon, men så fort jag ska läsa något på datorn som har någon ljus bakgrund bakom så blir det som en vit fläck så jag inte ser bokstäverna, sjukt jobbigt är det. Hoppas inte att det är något synfel, men jag tror nog jag skulle klara av att kolla på bokstäverna på tavlan om det var det, så hade jag ändå fått diagnosen "Normal syn" eller något.

Och jag längtar till våren som ini glödhettan, haha. Men ska blir så mysigt att inte behöva packa på sig flera lager kläder och kunna "visa" vad man har på sig. Värmen ska också bli skön, man blir så glad när våren är på gång.

20 Januari

Jag sitter hemma hos Linda nu och vi kollar på Singing Bee och det är roligt det, haha. Vi var på Willys och jag handlade lite lite godis och Cola Zero, mohaha. Vi ska snart kolla på The Wedding Planner, eller Bröllopsfixaren rättare sagt.

Sen är det hem och ut med hundarna sen ska jag tråka lite och senare sova för att gå upp och överleva ännu en skolvecka.

20 Januari

Jag fick sånt värsta ryck nu, men jag saknar faktiskt mina gamla vänner. Jag umgås knappt med er längre och det är dystert att det har blivit så. Jag saknar dom gamla tiderna med bus och skratt, inte för att jag inte får det nu. Men det känns annorlunda på något sätt. Dom gamla tiderna var mycket bättre, nu känner jag mig bara instängd i mig själv och har nästan aldrig någon att umgås med.


  I miss
  ♥ you










20 Januari



Nik og Jay- Hot
Haha, vilken jävla video asså.


20 Januari

Jag har visst fått tillbaka lite intresse för att skriva i bloggen. Jag ska också börja kommentera andras inlägg lite mer kanske, för jag vill själv få kommentarer. Men dessa koderna man måste skriva in varje gång man ska kommentera är så störiga att jag inte orkar. Vad ska dom vara bra för?

Sitter i alla fall här med mitt te och kollar lite på Lilla Jönssonligan, tycker bara att Harry är så himla gullig. Han är sån yr liten tuffsboll som älskar när det smäller. Och brevet han skrev till dom som fått tavlorna stulna, haha, så tom i bollen han är. Sen är Gustafsson med också, han är rolig han.

Jag vill faktiskt till Willys senare, är grymt sugen på riskakor. Sen ska jag köpa Cola Zero också, min nya favorit.


20 Januari



Är riktigt sugen på te just nu,
så ska nog gå ner och fixa en kopp!
Sen ska jag läsa.


20 Januari

Dagens frukost: Som sagt, äggröra och rostade mackor
Dagens motion: Nada
Dagens väder: Tråkigt
Dagens låt: TNT-AC/DC (tack vare min kära bror) 
Dagens sämsta: Mitt sätt att väckas på
Dagens bästa: Att jag ska slappa
Dagens måsten: Jag måste egentligen plugga, men det kan göras imorgon också
Dagens planer: Slappa och kanske ta mig till willys om någon vill med (?)
Dagens ont: Har icke ont
Dagens mående: Jag mår fint, men är lite slö
Dagens klädsel: En Hello Kitty-pyjamas

20 Januari

Godmorgon eller god eftermiddag får det nog bli. Jag vaknade klockan tolv av min bror som spelade AC/DC på jävligt hög nivå. Jag försökte somna ändå, men till sist blev jag sur och gick upp tjugo över tolv och i hallen så möter jag Zeke som är hur gosig som helst. När man ser honom så gosig, så kan man inte fatta att han brukar morra så fort man ska torka honom när vi varit ute. Det är rätt störigt. Nä, men sen blev det frukost. En ganska brittisk frukost om ni frågar mig, "egg scramble with toast".


20 Januari

image18

Kom precis hem från Olivia där vi och några till har kollat på American Pie- Beta House. Vilken extrem film, ganska äcklig emellanåt, eller typ hela tiden. Efter filmen så snackade vi och jag kände mig riktigt trött och borta då, men nu har jag piggnat till.

Jag längtar till imorgon, till min frukost. Ska göra äggröra, haha. Har bara ätit äggröra och spagetti och köttfärssås idag så nu är jag väldigt hungrig. Egentligen är jag sugen på BigMac & co:, men det får jag inte lov att äta. Fettbildande och dessutom bli hyn fucked up (precis som den inte redan är det?)

Nu ska jag forsätta vidare en stund till på datorn, sen ska jag nog läsa eller titta på tv.

19 Januari

image17

Yay, då är det snart dags för Top Model 9 ! ! !

19 Januari

Åeh, jag blir så less på det. Det verkar som om alla ska vara mysiga och hitta på mysiga grejor idag med sina nära och kära, jag har inimage15get roligt och mysigt att hitta på. Skulle gärna äta ute med några kompisar, sen gå på bio. Men jag är pengalös fram tills fredag. Då ska jag även till Retro för att fira Lou's 17-årsdag. Shit, tiden gå alldeles för fort. Fast det är samtidigt bra också.

Om någon vill hitta på något, typ kolla på film ikväll eller något sånt, så kommentera. Och om någon kanske redan ska hitta på något, så kanske ni kan släppa in mig? Haha, fan, låter som rena fjäsket. Men skitsamma på det. Jag är mysberoende nu och försöker med alla metoder för att få myspys.

18 Januari

image14Kalla mig sjuk eller vad ni vill, men jag är desperat på att gå ner i vikt nu.
Jag vill typ gå ner 5-8 kg och framförallt på låren. Jag har varit duktig denna veckan nu och bara ätit lite godis och jag är inte alls sugen på mer. Men jag såg alltså en video, om en tjej som skulle följa en specifik diet i trettio dagar och då bli en size zero. Man såg verkligen skillnad så jag tänker bannemej prova den dieten. Sen måste jag träna mer än tre gånger i veckan, men det lär nog bli fyra. Tänker vara i gymmet också efter Core så jag kör fyra dagar i veckan med ett mellanpass. Sen ska jag göra sit-ups, gummiband och yoga hemma. Imorgon ska jag också ut med hundarna, sen ska jag jogga. Kanske att det blir lite yoga också. Jag vet att ni kommer tycka jag är konstig, men jag vet att jag skulle må bättre om jag gick ner dom där kilona.

Nu ska jag "interneta" vidare och ha trevlig, Natti natti.

18 Januari

Jag är jätte jätte trött nu, har sovit så dåligt hela denna veckan. Högst fyra timmar per natt och det är minst fyra timmar för lite. Anyway, nu är jag hemma från skolan och denna veckan är avklarad, så himla skönt. Jag måste städa ordentligt på mitt rum nu också, typ: Plocka undan allt krimkrams, damma, torka med blött, dammsuga och torka golvet. Så jobbigt, speciellt när man känner sig som en zombie.

Jag har en godispåse som väntar på mig också, men ska äta den ikväll. Och fy satan vad jag längtar tills min lön kommer nu, orkar inte vänta på den. Det är ju dock en vecka kvar tills dess och jag klarar mig nog på... 0kr under hela veckan. Nej, men nu blir det lite slapp sen måste jag städa.


Najs bild då!

18 Januari

image11

Matilda är uppe sent... IGEN! Jag måste lära mig att lägga mig i tid. Men liksom jag har fått för mig att om jag somnar senare så slösar jag inte bort lika mycket tid på dagen. Eller ja, typ något sånt. Som tur är så är dagen imorgon bara en halvdag och jag har helgen att se fram emot.

I helgen ska jag bara slappa. Sen ska jag skippa sminket för min hy måste bannemej bli bättre nu, ska be mams köpa hem så jag kan ha ansiktsmask. På tal om mams och paps så åker dom ju på onsdag, till Thailand. Nu när det närmar sig så tror jag att jag kommer sakna dom. Med farmor och farfar i huset så kommer allt kännas så spänt, jag träffar ju typ aldrig dom och sen ska dom helt plöstlig bo hos oss i tre veckor. Hoppas dom inte snokar på mitt rum, haha, är rädd för det. Här ser förjävligt ut rent ut sagt och jag vill inte att dom ska få en chock.

17 Januari

image10
Nu är jag hemma från sista träningspasset denna veckan och det känns verkligen skönt. Men detta passet kändes inte alls jobbigt, troligen för att alla pass denna veckan har varit så hoppiga och Core/funktionell styrka är statiskt. Innan träning så var jag ett tag på öppethus på Elineberg och det kändes konstigt och man saknade lite stunderna och sånt där, indeed. Sorligt att man inte kan gå på en skola hela förskolan, grundskolan och gymnasiet. Kanske lite för väl att kunna gå på universitet där, haha.

Nu ska jag bara fixa en liten rolig grej i PS, sen ska jag duscha och äta. Så skönt att vi inte har några läxor till imorgon. Är väldigt trött på dem faktiskt och imorgon är det fredag. Det blir idrott för första gången denna terminen och vi ska ha det med D klassen, inget jag ser fram emot. Sen blir det hem och städa och efter det tänker jag handla godis för jag är extremt sugen, wieh.

16 Januari

image9

Nu är jag hemma och har varit det ett ganska så bra tag. Är jättetrött och har därför gått ut med hundarna för ett tag sedan för att slippa göra det ikväll så jag kan somna i tid. Just nu hittar jag inte på för mycket utan sitter och lyssnar på musik och så. Ska nog läsa lite efter detta inlägget. Sen ska jag hem till Louice vid kvart över sju för sen ska vi på träning som sagt, något som heter fatburner. Det innebär uppvärming på stepbräda och sen styrka sa mamma till mig. Sen när jag hemma så ska jag duscha, skissa de sista bokstäverna så det blir klart, kolla igenom matten en extra gång och sen ska jag sova. Skönt!

16 Januari

Sitter och har datorkunskap nu, riktigt jävla sgt det kommer bli. Men vi får i alla fall sluta tidigare. När jag kommer hem ska jag slappa och vila upp mig tills passet ikväll. Ska träna för tredje gången denna veckan då. Måste också komma i säng i tid idag och sen träna på matteprovet som vi har imorgon. Vi har också något test i engelskan.

Imorgon så har Elineberg öppet hus och då tänkte jag och några andra gå dit och hälsa på. Det ska bli trevligt det.
Men nu måste jag avsluta här tror jag.

15 Januari

Jag vet att klockan är mycket, men efter detta inlägget är det bums i säng. Men ska läsa lite innan dess, vi har ju sovmorgon imorgon så det är finelimang. Ska nog bädda rent också innan jag lägger mig i sängen för det ska bli extra skönt att sova. Jag har tränat sjukt mycket idag och fler timmar kommer det bli i veckan, vill bli slim, haha.
Jag vet inte vad det är med mig, men för inte mer än några dagar sedan så var jag riktigt depp över allt. Men jag har med största hjälp från mig själv och med stöd från mina två underbaringar Pauline och Louice lyckas ta mig upp. Jag har kommit fram till att livet är inte svårare än vad man gör det till, faktiskt inte. Som sagt, om man nu vill hänga upp sig på en negativ upplevelse så är det upp till en själv. Men inte jag inte, lägger fan inte mer än 2 dagar på det.

Whatever.. Jag har även insett en annan sak som är "mindre viktigt".
Jag kan inte tro det, men det kändes som det var igår som Daniel, Emma och Rupert var små barn och var med i första Harry Potter filmen. Tro detta eller ej, men Emma fyller 18, Daniel 19 och Rupert fyller ta mig fan 20 ÅR!! Det är helt otroligt. Det var åtta hela år sedan första Harry Potter filmen spelades in och hade premiär. Jag tycker att dom växer så det knakar, men här i Sverige så står alla still verkar det som.

image8
Jag kan knappt tro det, har tiden inte gått fort?

14 Januari

image7


Jag skrev faktiskt ett inlägg igår men det ville inte ge med sig, det publicerades aldrig även om det ligger i mitt arkiv för inlägg. Vem vet, det kanske dyker upp när detta publicerats. Om det ens kommer göra det...

Jahopp, ännu en skoldag har passerat. Inte så jobbig dock. Vi hade text och jag hann med en hel del. Först hade vi då vernisage för våra framsidor vi gjorde och jag vann med stort marginal (eller inte), haha. Sen gjorde jag klart min Tjuvlyssna-artikel och jag hann också klart med min lilla berättelse om Kalle och Elin, hoho.
Jag var tvungen till att gå tidigare för att jag skulle till tandläkaren. Jag tog bussen som tog ca en halvtimme och sen var jag framme. Det gick inget vidare, hade ett hål i tanden och tandköttsinflamation. Jag lovar, jag borstar faktiskt tänderna morgon och kväll. Så jag fick laga hålet, och det var inte så farligt ändå, är så van med tandställningen sen innan och det känns värre att ta av en tandställning och spänna den än att laga ett patetiskt hål. Så kom inte klaga, haha.  Efter besöket fick jag reda på att musiken var inställd, så åkte hem och åt.

Nu sitter jag här och ska mestadels slappa och sånt innan jag beger mig iväg på träning. Det blir dubbelpass, först dans och sen styrka. Träningen ska utföras med Louice :)

13 Januari

Igår så var Hezha och Louice här och vi hade trevligt. Vi skulle egentligen kollat på film och så men istället satt vi lite vid datorn, kollade på tv, pratade, lyssna på musik och dansade och fulade oss, haha. Hezha gick hem vid elva tiden tror jag och Louice och jag var hungriga så vi käkade sen kollade vi på Harry Potter extramaterial och lite på den nyaste filmen, dubbat då. Så jävla fult, speciellt på danska. Jag kom nog i säng halv fyra i alla fall.

Så idag gick jag upp klockan två ungefär och gjorde frukost och sen har jag bara slappat. Måste egentligen skissa bokstäver, så jag får väl ta mig i kragen och bara göra det. Snart! Haha.
Jag är enormt irriterad också, för imorgon så ska jag till tandläkaren. Men det är på Elineberg, slipper ju dock byta buss. Men det är typ under lunchen, så jag hoppas jag kommer tillbaka i tid innan matan stänger och jag hoppas att någon är villig att hålla mig sällskap. Annars får jag väl be mamma om pengar så jag kan köpa något i cafeterian.

Good Bajs


12 Januari

Jag vet att jag är riktigt dålig på att uppdatera min blogg, men jag tappat intresset. Det kanske kommer tillbaka snart, vem vet? Iallafall så har jag precis kollat lite på Bridezilla och ätit frukost. Jag sov nämligen över hos Louice inatt och hon skulle till sin mormor och morfar så jag fick gå hem, haha.

Vi kollade på Simple Life avsnitt igår kväll / natt och när jag ska hem och gå ut med hundarna och hämta mina saker så går Louice in på en Nicole Richie-blogg. När jag kommer dit igen så håller Nicole på att föda sitt barn, yeah. Nu är barnet fött och det heter Harlow Winter Kate Madden, jag tycker det är gulligt att Nicole är mamma.
Men inte nog med det så är det sagt att idag ska Christina föda sitt barn, dock med kejsarsnitt och det är rätt coolt att dom blir mammor samtidigt typ. Nog med det...

image5image6


Inatt drömde jag världens läskigaste dröm:
Jag var då kompis med Elins syster Johanna och hon hade en riktigt svartsjuk kille. Så var då Johanna otrogen med en kille och det var bara jag som visste det. Sen kommer Johannas kille för han märker att något är fel. Vi står typ i en gränd och han frågar mig snällt om Johanna varit otrogen, och eftersom han håller i en köttkniv så svarar jag ärligt. Då börjar han helt plötsligt trycka in kvinen i magen på att killar som går förbi och det var så jävla äckligt. Sen så kommer vi hem till mig, jag och hennes kille, och går ner i min källare (som inte alls ser ut som på rikigt) och i ett rum finns då killen som Johanna varit otrogen med. Så vi går in där och henne kille förhör denna killen och frågar mig om han talar sanning. Tills sist när förhöret är slut krossar han en flaska och håller på att stoppa det i hjärtat på den andra killen typ. Jag vill inte se mer och springer ut och in ett att annat rum där Johanna ligger och gråter. Jag tröstar henne men sen efter fem minuter så kommer Johannas kille in och säger till mig "Du får nog gå ut härifrån nu, för jag måste straffa Johanna för det hon gjort". Jag går upp och lägger mig för att sova. Nästa dag vaknar jag och allt är typ som vanligt så jag går ner och börjar gråta och säger till mamma var som har hänt. Vi går ner i källaren för att se om det finns några lik, och mycket riktigt så finns det lik där. Mamma skriker som fan när hon får se killen och säger till mig att jag inte får kolla på liket för halva halsen var uppskuren, jag går då in till Johanna och där ligger hon på min pappas säng (ni som vet, vet att han sover i källaren ibland) med halsen helt uppskuren och hjärtat utdraget.
Den drömmen var läskig som fan, kändes riktigt verklighetstrogen och det var så himla äckligt. För henne pojkvän var helt kallblodig men på ett sätt så var han snäll mot mig. Sa att jag inte skulle kolla när han dödade. Hela tiden var jag rädd att han skulle döda mig. Uscha mig hit och dit, USCH!

Haha, jag vet, långt inlägg. Ikväll så kommer i alla fall några kompisar hit och vi ska ha filmkväll för jag är ensam hemma. Skulle vara kul om fler ville komma också, så säg bara till om ni vill.

9 Januari

Sitter och tråkar för tillfället och jag är verkligen utvilad, vaknade klockan två idag. Ska snart gå ner och fixa något att äta för jag är hungrig, sen måste jag nog göra lite skolarbete. Typ graf och svenska, men kommer nog ändå inte göra det för jag blir aldrig klar till det.

Jag längtar verkligen tills min lön kommer så jag kan göra en mindre make-over på mig själv. Färga håret och fixa mina naglar och om jag får tillräckligt med pengar över (asså om jag inte vill lägga på något annat) så ska jag nog göra en ansiktsbehandling på någon skönhetssalong. Är fortfarande osäker på om jag ska handla skinnjackan och fred perry-skorna. Jag får se när pengarna kommer helt enkelt. Tror att jag kommer få totalt 2700 som sagt i slutet av månaden och jag hoppas att det inte blir mindre.

8 Januari

Nu är jag hemma från skolan. Var tvungen att sticka hem för jag mår inte alls bra, min näsa rinner som ett vattenfall och dessutom hostar jag hela tiden så det känns som jag vill spy. Hezha han spydde idag på skolan, för han tyckte maten var så äcklig så blev det upp med den igen.

Men i alla fall så ska jag upp och göra te sen gå och läsa och sen försöka sova lite så att jag blir av med denna äckliga förkyldning. Jag har säkerligen feber också, så det måste jag kolla. Återkommer med graderna senare, för att ni ska tycka synd om mig, haha ;D

6 Januari

Nu har min förkyldning brutit ut. Halsen gjorde ont fram och tillbaka nu under lovet, men nu har jag blivit förkyld. Jag känner mig verkligen helt död och jag måste hämta saker hos Emilia. Men jag orkar verkligen inte göra det, så jobbigt.

Jag var på Retro i fredags och det var skitkul, musiken var mycket bättre denna gången än förra. Men det var jobbigt med en sak, en jävla fucking kille följde efter mig för vi hade dansat och så ett tag. Jag ville bara bli av med honom. Osmart som jag var skrev jag in min msn på hans kompis mobil och nu har han addat mig. Men han fattar nog att jag inte är intresserad. Haha, nörd!

Imorgon blir det nog inte skola för min del. Jag borde ta igen en massa från grafen, får se hur det blir med den saken. Men jag har i alla fall tid imorgon. Jag kommer nog på tisdag i alla fall. Men det finns en sak som förvirrar mig, hur fan ska vi följa schemat? För höstterminen varar 2 veckor till och vi har redan haft prov på vissa avslutade kurser. Då får vi antagligen håla? Eller? Äh...

4 Januari

Detta är första inlägget i denna bloggen då, najs! Ska inte skriva så mycket.
Louice har precis kommit hem från Älmhult och sitter här med mig och snart så ska jag in i duschen.
Vi ska nämligen till Retro och festa loss, hihi. Men innan dess ska vi hem till Emilia.

Nej, hejdå så länge!

RSS 2.0