Stressinlägg

Hemkommen från jobbet nyligen, eller för någon kvart sedan. Min buss till stan går om 10 minuter typ så jag ska snart ut. Ska köpa något klädesplagg i stan och foundation och mascara. Sen ska jag ta bussen direkt till Turn och jobba några timmar, man känner sig inte så effektiv där, så ska se efter om jag kan städa lite och komma mer till nytta, haha. Sen efter det ska jag solva mig litta, så jag blir brunare. Nej, ska gå nu, pusshej...

Ont i örat

Mitt öra gör ont!!! Det blir bara värre av att ligga ner, hur fan ska jag då lyckas sova? Asså jag kan inte till jobbet imorgon om det ska göra så ont. Det känns helt bedövat på utsidan och dunkar disco på insidan, aj aj aj. Vill inte!

Annars spenderade jag kvällen hos Natalie och vi pratade lite granne och kollade på fotbollen. Spanien vann, vilket gör mig glad, gillar inte Tyskland av någon wierd anledning. Landet är dessutom världen tråkigaste. Sen gick vi ut och skulle leta en studsmatta vi kunde hoppa på som var läglig, hittade inte en enda. Men när Natalie har tjatat sig till en så ska vi hoppa som fan, hehehe.

Snart måste jag försöka sova iallfall.

Tjenix

Det blev inget med Fitore idag, för hon stannade en dag extra hos sina kusiner i Malmö. Ska va med henne på tisdag eller onsdag istället tänkte vi. Istället så ska jag va med Natalie en stund, hon försvann helt plötsligt från msn när hon sa att hon skulle fråga sin mamma när dom skulle äta, en kvart sen nu, haha. Men men.. hon dyker väl upp.

Jag känner mig iallfall otroligt rastlös nu och jag vill shoppa för pengar jag inte har. Otroligt vad suget har satt in, men jag kollar inte på kläder för då blir jag bara deppig, när jag vet att jag inte kan köpa dom. Nej, men nu skrev Natalie och vi ska mötas halv, så byebye.

Godmorgon

Jag vaknade precis och snart måste jag proppa i mig hosttablett, allergitablett och allergispray, glömde att ta allergitabletten igårkväll. Mamma väckte mig och sa att jag ska ta hundarna, men jag orkar inte och vet inte om jag kan. Jag ska först och främst ner och äta frukost, hoppas det finns grovbröd kvar. Sen ska jag va med Fitore idag och jag vet inte riktigt hur jag ska får tag på henne, båda våra mobiler är tomma och hennes internet funkar inte. Men jag får nog ringa från hemtelefonen. Ahja, nu ska jag ner och äta frukost.

Kamerabehov

Daddy är i Tyskland nu över helgen och jag lånade ut min kamera, har inte andvänt den på på länge men just nu när den är flera mil ifrån mig så vill jag ha den, haha, så typiskt. Jag skulle bra gärna vilja ha min lön nu, för jag är så himla sugen på att shoppa, vill ha nya kläder nu. Ska ringa nästa vecka om det andra jobbet, fy som jag tjatar jobb här nu, men jag måste bara ha det. Jag har planerat in en viss budget i sommar och utan det jobbet så kommer min budget spricka. Studiebidraget kommer ju iallafall på måndag och det är gött. Möjligt att jag ska till väla med Angee nästa vecka, så länge sen jag träffade den snyggingen.

Jag vill också träna nu. Jag tränade 3 gånger denna veckan, kände mig duktig. I torsdags sprang jag i 40 minuter på det löpbandet och förbrände typ 300 kalorier. Men nu har jag ätit godis i helgen så jag känner mig äcklig. På måndag ska jag sola också, efter jag suttit värdinna.

Jag var i stan med Hezha några timmar idag med, vi gick mest runt och pratade och så, mysigt, hehe. Jag frågade Natalie om hon ville gå en runda, men hon ska se en film med sin familj först så senare. Nu ska jag kolla vidare på en b-film med Lindsay Lohan och dricka mitt mineralvatten. Men först: ett toalettbesök!


Lördag

Eftersom jag inte skriver så ofta så blir det sånna däringar sammanfattningar hela tiden. Jag har jobbat hela veckan och tiden har gått fort, inget speciellt har hänt. Igår så hade jag bara en mamma-dotter-kväll och vi kollade på en kärleksfilm och mös. Jag pratade med henne om Emmaboda och jag tror att jag får åka dit för henne, pappa får vi se, men mamma kan nog övertala honom, haha.

Eftersom jag gick upp sex imorse igår så somnade jag vid halv ett igår. Så jag vaknade halv tolv idag, yes. Jag har bara slappat, men sen vid tre-fyra ska jag iväg till stan och träffa Pauline ett tag. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, det får jag se. Imorgon ska jag iallafall vara med Fitore, så helgen är inte helt oplanerad.


Helgens gång

Senast jag skrev var inte förräns midsommar. Så jag antar att jag ska berätta hur det var och det var helt okej. Visst så flängde vi rundor nästan hela tiden, men det var okej för min del. Jag träffade iallafall lite nytt folk på Stattena, haha. Sen på lördagen vaknade jag vid två eftersom jag tog igen all förlorad sömn under veckan. Jag var med Pauline och vi sov över sen åkte vi till väla med modern dagen efter och jag fick tag på en jacka, äntligen. Jag fick en bh av mamma också, eftersom dom andra typ är för små. Jag kan inte fatta att jag har bytt upp mig till C-kupa nu, wierd alltså.

Iallafall, så vaknade jag som vanligt idag och stack iväg på jobb där allt gick bra. Sen när jag kom hem passade jag på att slappna av och så för sen skulle jag iväg igen till Turn. Där har jag äntligen fått mitt träningskort fixat, så jag ska träna imorgon. Jag måste träna bort mina extrakilon jag har lagt på mig nu, vill typ gå ner 8 kg. Fast ju nu ska mitt BMI ligga mellan 20-25 och det ligger på 21,9. Om jag gå ner åtta kilo kommer jag ha ett BMI på 19,4 och det är undervikt. Men det är isåfall en lite käftsmäll man får ta. Allt handlar ju egentligen om att träna det fläsk jag har till muskler.

Nog om det. Jag somnade iallafall när jag kom hem i nästan två timmar och när jag vaknade mådde jag sjukt illa men jag gick ut med hundarna och nu sitter jag här. Var egentligen meningen att jag skulle prata med mamma om Emmaboda men hon och pappa har haft gäster, om dom intre är kvar som jag tror dom är. Så jag får snacka med henne imorgon istället. Jag vill verkligen, har ju tid på mig att övertala henne. Festivaler är inte så farliga om man håller ihop med sina vänner och tar hand om sig själv. Det vandrar ju som sagt vakter omkring också.

Dålig start

Den här morgonen startade inte bra kan jag säga. Hade ställt min klocka på kvart i sex för att jag skulle ut med hundarna och jag såg faktiskt fram emot att göra det. Men jag vet inte hur, jag måste ha stängt av klockan i sömnen för jag blev väckt klockan sju av en riktigt sur mamma och pappa. Jag skyndade mig och trodde mamma hade tagit hundarna, för det lät som om hon gick ut med dom. Men det hade hon inte, så när jag skulle gå så var jag tvungen att ta hundarna på en ca 20 minuters runda. Så jag kom tjugo minuter försent till jobbet, men som tur är blev dom inte sura.

Jag har mest stått i köket idag och fick diska undan mycket efter midsommar-lunchen. Skulle gått klockan halv två, men disken tog tid och jag var skyldiga dom den halvtimmen. Så var vädret bra när jag skulle hem, men halvvägs började det spöregna så jag blev dyngsur så jag duschade när jag kom hem. Sen så åt jag mat som jag inte gjort ordentligt sen igår vid 12-tiden. Jag fick en brödskiva där, sen åt jag en potiatis och några jordgubbar senare. Men men.. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, för mamma och pappa är riktigt sura på mig för det med hundarna och pappa kallar mig djurplågare. Är inte djurplågare sånna som plågar djur med flit? För jag ville verkligen ut med dom. Jag hoppas jag kommer iväg idag för det verkar inte helt klart på den fronten. Jag vill enormt mycket med chansen att jag inte kan finns.

Nu ska jag tömma soporna innan mamma skriker på mig att det ska göras.

Fullpackad dag

Dagen idag har varit ganska så fullpackad. Först var det då jobb och idag flög tiden förbi, tack och lov för att jag har Fitore där och prata med annars hade dagarna smugit sig fram. Anyways, sen var det hem och slumra till i någon timme för att sedan ta bussen till stan för att möta Louice.

Efter en tid spenderad med henne så åkte jag hem och softade ett megalitet tag, sen tog jag tag i städningen och fort gick det för jag hade brottom. När det var klart vandrade jag hem till Olivia och vi gick till Willys, sen hem till henne igen för hon hade glömt någon sak till övernattningen hos Linda. Så vi gick alltså till Linda efter det där vi kollade på 50 dates, tror jag den heter, sen spelade vi "Med andra ord", haha, kul var det. Alla var trögfattade emellanåt. Morre var också där föresten. Sen kollade vi i HBG-katalogen och på Lindas gamla skolfoton. När klockan var kvart i ett eller så fick jag skjuts hem av Morre och här sitter jag nu.

Trög som jag är så har jag inte lagt mig än. Men det är sista dagen imorgon och jag tänker sova lite efter jag kommit hem från jobbet så jag inte är alltför trött på kvällen. Då ska jag först äta mat med mamma, Oscar och Suss. Sen ska jag ta mig till Kattarp där en fest ska hållas, så får hoppas att det blir kul.

Nighty night <3

Förstörda planer

Mjo, rättså förstörda tror jag. Vädret förstör firandet rätt så mycket, nu försöker jag och Louice hitta något ställe där man kan ha fest och kul. Om vädret inte hade varit så envist tråkigt så hade man kunnat vara ute, utan några som helst problem. Men nej nej, så ska det inte vara. Inte nog med att det möjligtvis blir förstört så har denna FRA-lagen gått igenom och hur kul är det nu att man ska bli avlyssnad, man känner sig som värsta offret även om jag inte har något att dölja. Politikerna stjäler våran intrigitet, det är helt sjukt alltså. Dom verkar så himla rädda över att Sverige ska gå under eller något att dom måste införa en sån här idiot-lag. Jag har inget mer att säga om saken mer än att detta är skittöntigt.

Nu har jag jobbat i tre dagar, om två dagar är denna veckan avgjord och då har jag bara två veckor kvar att jobba. Sen blir det kanske två veckors jobb till. Men det ska bli skönt att vila ut nu i helgen.

Trött, tröttare och tröttast

Jag börjar trappa ner på inläggen nu som ni ser. Men tänkte skriva ett inlägg nu, för sakens skull. Är ganska trött när jag kommer hem, jag gillar verkligen inte att gå upp klockan sex på morgonen. Men tiden på jobbet gick iallafall lite snabbare idag, man börjar liksom prata med mer personalen och gästerna och så, känner sig inte längre som en svans som bara hänger efter och fråga "vad ska jag göra nu?", haha. Hjälper till i köket mycket och så faktiskt.

Både idag och igår så har jag däckat på min säng till avsnitt av Smallville som jag har laddat hem. Från det ena till det andra så är min hy typ tredje världskrigen, nä, kanske inte så farligt. Men jag känner min inte så fräsh i ansiktet kan jag säga. Jag borde iallafall plocka undan lite disk och tvätt på mitt rum nu, sen ska jag äta. Nu får jag inte lov att somna förräns senare ikväll efter jag gått ut med hundarna. Jag vet inte riktigt, men mamma och pappa ska nog iväg på konsert och se typ Kansas eller vad dom nu heter.

Btw så jag mer än gärna mina betyg komma nu så man kan få sina jäkla pengar.

Sommarjobb

Jag fick masa mig upp klockan sex idag, för det var första dagen på mitt sommarjobb (som sagt så är det typ ett ålderdomshem, dock inte permanent). Jag fick cykla dit och det blev inget regn som tur va. Kom dit och vi satte oss ner och några åt frukost, sen fick jag hänga med min, om man kan säga det, handledare. Sen hade dom något trist möte om nya gäster som skulle komma. Efter det hängde jag mest efter min handledare, haha. Fick hjälpa henne med saker som att koka kaffe och sånt simpelt. Efter lunchen fick jag och en annan sommarjobbare som heter Fitore (tror det stavas så) sätta ihop en "rullande byrå" från ikea, haha. Det tog över en timme, men vi fick oss några skratt ändå. Så om man utvärderar denna dagen så var den helt okej och personalen verkar trevliga.

Nu ska jag iallafall äta för jag börjar bli hungrig, man håller inte sig så mätt på fisk och potatismos från viktväktarna, tror jag ska göra gröt eller något sådant. Klockan halv sex så ska jag gå på mitt andra jobb för idag, ska sitta värdinna på turn. Så jag hoppas att jag sover gott inatt med tanke på att dagen nog kommer göra mig trött.

Längtar sjukt tills jag får mina pengar och jag hoppas på jobb hos Paulines mamma. När man väl tjänat ihop lite pengar kan man inte få nog, lika bra att jobba två veckor till då och tjäna det dubbla. Så ska jag spara till Londonresan, handla lite kläder, kanske sticka en helg till Götet då ifall någon är sugen på det. Mamma och pappa ska ge mig pengar till en vindjacka, haha, dom tycker jag kan behöva en sån. Dom tycker jag ser stupido ut i en vinterjacka nu. Den är ju dock inte sån pluffsig (?) utan en typ slät och vanlig. Nu blir det för mycket ord här, så byebye.


Sista lediga dagen

Igår så var jag med Louice, vi ville hitta på något. Så vi åkte till Morres kompis och kollade på fotboll med ett litet gäng och tyvärr så förlorade Sverige, men dom ska vinna när dom spelar mot Ryssland. Sen sa Linda att det fanns en fest, dit ville vi ju såklart. Emilia ringde Louice och sa att hon skulle dit också. Så vi skulle bara hem om mig och göra och hämta lite saker. Då hör Emilia av sig och kan inte på festen, heller inte Linda. Eftersom vi inte känner killen som hade festen blev det inget. Istället satt vi här och hade kul tills en viss kille, hrmhrm, skulle komma och förstöra på msn med sin stolthet och sitt skrytande. Seriöst, håll sakerna för dig själv, det är folk som blir lidande.

Nåväl, så jag kom inte i säng förräns fyra tror jag, kanske halv fyra. Vaknade klockan två idag och rusar in på toa, haha. Sen har jag bara slappat hela dagen. Pauline ville äta sushi med mig idag men dom har tyvärr stängt om söndagarna så det blev inget med det. Jag vill inte att denna dagen ska ta slut, för imorgon börjar jag jobba och jag känner mig smått nervös faktiskt. Det är lite pinsamt, men jag är rädd att göra bort mig där. Annars är det bara att jobba tre veckor så det är lugnt.

Nu ikväll vet jag inte vad som händer, hade ju varit kul om något hade hänt. Men jag får se, tror nog inte det. Hade i alla fall varit trevligt om min nerladdning kunde vara klar nu. Det är så segt att ladda hem nu förtiden. Well well, nu ska jag försöka underhålla mig med något.

Lång runda

Idag händer det nog lite mer grejor än igår, tack och lov. Var ute med mamma och hundarna ganska länge, sådär i två och en halv timme, även om det innebar att vänta i någon halvtimme utanför City Gross på mamma som skulle handla mat till middagen. Nu ligger jag och kollar på tv, ganska ironiskt, kollade på "Du är vad du äter" och äter lösgodis, ajabaja. Men jag åt senast i söndags så det är inte så farligt.

Louice är hos sin farmor och farfar just nu, sen ska hon till Ramlösa och då ska vi hitta på något. Vad vet jag inte riktigt än, men något hoppas jag på. Kom på att Sverige spelar mot Spanien idag, kanske blir en titt på det. EM är rätt kul ändå och VM också. Men annars är fotboll rätt så tråkigt, speciellt att spela.

Men nu ska jag se om jag kan hitta på något, så pusshej.

Ensam hemma

Jag är ensam hemma ikväll, mamma och pappa ska iväg. Jag vet inte riktigt vad som händer, jag ska i alla fall laga kyckling tortillas hade jag tänkt mig. Hoppas vi har salsasås hemma och sånt. Majs är också ett måste, annars smakar det inte gott. Sen vill jag också gå ut en runda och om jag gör det med någon eller inte det återstår att se. Mamma som tjuvläser min blogg tycker inte att jag ska klaga, men ärligt, hur många är det som läser den? Spelar ingen större roll vad jag skriver, det är väl typ två eller tre stycken som läser denna bloggen om jag kollar på statistiken.

Men nu ska jag tråka vidare, kolla på tv eller något.

Fredag den 13:e

Sommarlov, vad fan är det egentligen? När man var liten var det alltid så att man såg fram emot något på lovet, som till exempel en resa eller något annat kul man skulle göra. Jag har inte något att se fram emot längre, inte något alls. Har inte några planer, och i slutändan blir det alltid så att det blir inget. Innan tänkte man så "Jo, men vi kommer hitta på något", bla hit och bla dit. Men det blir aldrig av. Nu tänker ni säkert att jag deppar ihop för att jag är pank, men så är inte läget. Förra sommarlovet var likadant, utom då när mamma hade beställt resan till Mallorca, men i år blir det inget sånt. Vi har inte råd att åka på semester längre. Dessutom så sparar mamma och pappa till Thailand igen, dom ska dit år 2010, så det kommer aldrig bli någon mer semester på det hållet. Måste tjäna ihop pengar till det själv och det kan jag inte just nu. Nej, men livet det suger just nu, som fan. Det finns inget och göra. Det enda som jag har att se fram emot är alla jävla tv-program och sånt, hur patetiskt är inte det? Jag visste att detta sommarlovet skulle göra mig tv-beroende, det är så sant som det är sagt.

Fredag den trettonde idag, det märks. Jag vaknade och somnade om imorse, sen ville mamma komma in och noppa sin ögonbryn här för ljuset är bättre än på toan. Gick ner i köket och gjorde min frukost. Sen började jag städa och det gick väl relativt bra tills det att jag får kvasten i huvudet, haha. Nej, men det är inte sakerna som händer som får mig att känna att det är fredag den trettonde (egentligen är jag ingen människa som tror på skrock, men jag låtsas). Utan det  är känslorna jag har. Det känns som jag inte har något hopp längre, jag känner mig hopplös och allt som lovas omkring mig känns som tomma ord. Något att trösta med, men inget som blir fysiskt. Nu talar jag i gåtor, men skitsamma, var spelar det för roll?

Utvärdering = Sommarlov suger till en stor del.


Hej, jag suger på rubriker

Okej, skulle nyss in på Blondinbellas blogg för att kolla detta med flaskincidenten (ja, klart man blir nyfiken...), som jag fick höra om. Jag gillar knappast henne, men tycker ändå att det är onödigt att kasta flaskor på henne. Well, cut to the case.. hennes jävla blogg gjorde så min dator fick något anfall, allt bara hängde sig. Extremt bra blogg du har! Not.

Jag har iallafall varit i stan med Pauline idag och först skulle hon på massage, eller egentligen kiropraktiker eller hur det nu stavas. Hon har visst spänningar i ryggen som han fick massera bort, stackaren. Sen gick vi rundor på stan och jag hittade massa fint, typiskt när man är pank. För är man rik hittar man aldrig något. Så är det bara.

Efter det skulle vi kolla var mitt jobb låg, så vi gick en bra bit. Först från Sundstorget till Kullagatan, inga större problem. Vandrade runt och kollade på kläder och så. Sen till Söderpunkten, efter det gick vi ända till Viskängen och där, sen gick vi till Elineberg där Pauline stack hem. Sen gick jag hem därifrån, mina fötter gjorde ont ini satan när jag kom hem.

Nu gör jag inte ett skit, noe noe. Jag vet inte vad som händer imorgon, vill hitta på något skoj. Men det kommer nog sluta med att jag sitter här hemma och gör vad jag gör nu.. ingeting. Jag är pank och väntar på mina betyg, kan ni komma? Jag behöver pengar så mycket. Börjar jobba på måndag, föresten så hittade jag inte var det var så jag måste kolla upp på Eniro och sen be pappa köra mig dit eller något. Men jag antar att det är helt okej att börja jobba, då händer det iallafall saker. Även om det är att umgås med konstiga gamlingar, haha, nej.. Men jag avskyr att man aldrig kan göra något bara för man är pank. Det suger.. BIG TIME.

Rådjur på vift

Nu är jag äntligen hemma från en pisstråkig runda med hundarna. Så skulle jag ut med dom och då började det att spöregna, man tackar. Men jag väntade i typ tio minuter sen var det borta. Jag fick en trevlig syn när jag var vid kummelgatan, där bland buskarna fick jag ögonkontakt, med ett rådjur. Jag blev skitförvånad, vad gör dom där egentligen? Hallo?

Nu ska jag röja undan lite på rummet, damma och dammsuga hinner jag inte idag. Jo, kanske framåt kvällen. Men jag vet att mamma inte tycker om att jag dammsugar på kvällen, men jag orkar inte städa imorgon. Sen ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning, tömma soporna och gå till busshållsplatsen för att ta bussen till stan där jag ska möta Pauline. Hon ska på någon massage och vill inte dit själv, så jag ska med henne. Sen ska jag se om Rolf har tid att toppa mitt hår, men jag vet inte om jag orkar ta mig dit. Hade också tänk, om Pauline går med på det, att försöka leta upp där jag ska jobba, för jag måste ju som sagt veta var  det ligger.

Föresten är jag enormt trött på min design här, ska liva upp den en aning kanske ikväll eller imorgon. En sak jag stör mig på är att jag äter som en häst nu, jag vet inte varför jag har "en sån aptit". Det är ju bara jag som kan ändra på den. Ohgud, jag vill börja träna NU! På måndag ska jag och Louice sitta värdinnor, då ska jag på ett slitsigt sätt fråga när vi får börja träna. Man vill ju inte pressa eller så. Ska be mamma om pengar till årsavgiften också, men det ligger strax under 400 kr så det är inte hela världen.

Mina rubriker suger föresten, japp. Jag kan inte komma på några bra. Men nu ska jag plocka undan här och sätta eld i baken så jag skyndar mig. Pusshej <3


God damn it

Nu har jag precis ätit frukost och städat buren till Klimpen. Snart måste jag fixa mig lite och ta på mig, för jag ska ut med hundarna, jag orkar inte. Mamma säger till en timme innan jag ska ut med dom, dessutom då jag precis vaknat, orka att man bara har en timme på sig att fixa sig. Nej, det där lät sär, men.. ja, hon kan gärna säga till dagen innan att jag ska ut med dom på långrunda. För idag så ska jag träffa Pauline och så, då har jag egentligen inte tid till att gå ut med två mini-kossor, nej nej. Orkar knappt fixa mig, för min hy är ändå så jävla dålig att jag inte kommer lyckas att täcka hälften.

Jag är sur, med dom tre orden säger jag hejdå.

Dry eyes

Det imorse med Turn tog bara någon kvart om ens det, så jag var tillbaka här igen rättså fort. Väntande in min snygging på tv, hehe..hrm. Ja, sen så har jag bara slappat hela dagen som vanligt. Skulle hitta på något med Louice men vi båda var för slöa för att ta oss till varandra. Nu är jag otroligt rastlös och vill ut en runda och gå eller så. Mina ögon gör helt ont eftersom jag bara kollat på tv och datorskärmen idag, jag vill UT!!! Hehe.. hrm.

Nej, ska se om någon vill ut med mig :) Pusshej leverpastej.

Upp och hoppa

Yes, jag är uppe, nu... mirakel. Jag gick upp halv tio idag, blev förvånad när jag vaknade till musik på min nya väckarklocka, inte van vid det.. sen visste jag inte hur man stängde av skiten. Men jag lär mig så småningom. Har nyligen ätit frukost och nu ska jag fixa mig och sådant. Sen ska jag gå till Turn och vara där ett tag för att bli visad hur man typ sitter värdinna då som sagt. Efter det bär det hem, tänkte sola, men sen orkar jag inte. Måste kanske måla mina brädor och Ellen Degeneres är på tv med NPH som gäst, det kan man ju bara inte missa va.

Auh, men nu ska jag ta på mig mascara och kläder, så pusshej på er.

Fotbollskväll

Tack Linda för att jag fick komma och hälsa på hos Morre, höll på att bli galen av tristess här hemma. Vi kollade iallafall på fotboll och Sverige vann med 2-0, yeah yeah. Sen vandrade jag hemåt igenom parken, det var läskigt. Fast jag gick hem på mindre än tio minuter, rekord hallå? Jag vet inte varför, men jag är helt uppjagad av någon anledning, mitt hjärta bankar som ini satan och jag är pigg som ett piggsvin, nä men.. varför är jag så? Creepy?

Pratar med Louice på msn just nu. Snart ska jag kolla klart på BtVs-avsnittet. Måste ladda hem hela säsong två. Har bara åtta avsnitt just nu. Sen måste jag komma lägga mig i tid också. Ska upp typ halv tio imorgon för jag ska till Turn och bli visad värdinna. Det var på tiden, nu kanske träningen kan komma igång. Har gått upp några kilo jag gärna vill träna ner. Man vill inte se ut som en elefant i bikini på stranden i sommar, nejtack. Nu börjar vädret bli dåligt också. Hoppas att solen kan varma gott snart igen...


Mmm

Jag är sur, inte så konstigt, har suttit på mitt rum två dagar i sträck och inte gjort något speciellt mer än suttit vid datorn lite och tittat på tv mycket. Nu när jag väl vill hitta på något, så vill ingen annan det. Okej, jag kunde ju inte förvänta mig mer. Men det känns som om nästan alla är sura på mig, att jag har gjort er något. Eller att ni bara allmänt stör er på mig och inte orkar med mig. Jag visste att detta sommarlovet skulle bli tråkigt, får väl hoppas på förbättringar. Nu svettas jag som fan så jag ska ut ifrån mitt rum och sen hämta lite kvällsmat. Efter det ska jag städa lite grann och värdra ut här, det är instängt och stökigt.


Godmorgon

Vaknade för tio minuter sen och min näsa, den känns helt igentäppt. Har varit och snytit mig och allt, men så är det. Jag är riktigt hungrig nu, jag undrar om mamma har varit och handlat? Vi har knappt någon mat hemma och jag är sugen på en god frukost idag. Min hemladdning ligger nu på 95,5 % så den lär vara klar någon gång idag iallafall. Det är en sån seg hemladdning, men jag vet att den funkar. Jag måste verkligen köpa en hårddisk snart, en extra. För min dator ger mig varningar om att minnet håller på att ta slut och jag orkar inte radera hela tiden.

Men nu kom mamma hem, ska se om hon köpt något.

Skitmycket med onödigt jävla snack

Den här dagen har varit den segaste av dom segaste. Jag vaknade elva och kände mig enormt skabbig, inte konstigt, en fet och ny finne hade gottat sig under natten och blommat ut på morgonen, mitt på min kind. Jo man tackar, hehe. Sen fixade jag frukost någon timme senare, för jag låg och drog mig i sängen väldans länge. Sen så kollade jag på Ellen Degeneres Show, fick reda på att NPH kommer på onsdag, inte illa, inte alls. Dock har man ju redan sett det på YT, men det är en helt annan känsla att se det på tv. Ni snackar med tv-narkomanen ja. Nu under sommaren känns det som om jag kommer ha många tv-program jag kommer bli beroende av. Jag kollade nämligen på tv hela dagen idag, utom då jag kollade på hemladdade serier på datorn eller var nere i köket och fixade mat. Imorgon planerar jag på att göra i princip samma sak för då är förhoppningsvis min nya hemladdning klar. Vädret ska ju ändå bli dåligt så strunt samma. Nästa vecka är det dags för en tre-veckors period med jobb, inte så farligt antar jag, när man väl kommer in i rytmen. Men jag måste se till att ta mig dit innan måndag för att säkert veta var det ligger. Skulle ju just vara snyggt om jag kom försent för att jag inte hittade, nej nej nej. Föresten har jag druckit enormt mycket med vatten på senaste tiden, säkert fyra liter idag eller något. Imorse dog jag nästan när båda toaletterna var upptagna och min blåsa höll på att sprängas, inte kul. Morgondagen kommer nog vara liknande. Oh juste, idag så kom en skräddare från Thailand hit och det är mamma och pappas kompis, najsigt. Jag hade förväntat mig en 60-årig gammal gubbe med flint, men istället var det en kort-kort 36-årig kille, haha. Jag fick en smärre chock där. Jag har verkligen inget liv, sitter här och skriver om enormt onödiga saker, men men.. det kommer vara kul att titta tillbaka på om några år, eller? Snart kommer jag på något nytt att skriva.. ÅH, där kom det. På söndag fyller NPH år! Han fyller 35 år, hehe. Gud, varför måste han vara så gammal och BÖG? Sånt är livet, han har ju iallafall konserverat sitt snygga jag för att vara 35 år. Men nej egentligen, för 35 år är ju inte så gammalt om man tänker efter. Han är het, så att han är 35 år? Det tuggar jag upp som en get, mähähä. Märks nog att jag är rastlös, men på ett kul sätt, för min hjärna sätter igång då.. Kommer på en massa strange saker alltså. Men jag bör avsluta nu, för tvn kallar på mig, grr <3

Onödigt tjat

Jag är så dålig på att göra saker som ska göras, blogga är jag dålig på med. Ganska dålig på att läsa bloggar också, hehe. Men jag ställde klockan på nio idag för jag skulle upp i tid och städa fort och göra mig i ordning för att sen ta tåget till Gantofta. Men istället så vaknar jag klockan tio och drar mig till halv elva, sen kollar jag Boomtown och nu sitter jag här och lyssnar på The Kooks och tänker SNART börja städa, men vafan, det är sommarlov.. man ska ta allt i sin egen takt. Nu har vi inga läxor eller något sånt. Jag är fri fram tills den 16:e då jag ska jobba i tre veckor. Mamma och pappa ska kanske hyra en stuga i Lyskil i sommar, så om jag pallar och inte ska jobba så tar jag kanske med mig en kompis och slappar en vecka där. Det är så sjukt fint i Lysekil och jag hade jättetrevligt där.

Jag har en del hemladdningar på gång och det är inte klokt vad jag längtar tills dom är färdiga. Ni alla vet ju verkligen vad dom innehåller. Oh, herregud.. Snart måste jag köpa USB-minne på typ 2 GB så jag kan få plats med allt. Snart tar min hårddisk slut. Jag borde radera bilder, låtar och några filmer. Men neej, det är minnen och sånt vafan. Jag har nog någon film som är värd att radera och några internetbilder som inte är nödvändiga, men resten.. gud. Haha.

Skolavslutning

Kossor äter gräs för de vill inte bli tjocka. Med andra ord det är en typ av diet. / Hanna

Just det, det är så läget är. Nu är jag i skolan och vi har avslutning. Jag är tyvärr sjuk, eller jag är lite förkyld, men jag måste överleva. Nu orkar jag inte skriva mer, ska bara skriva en hälsning till Angee.

Gaga gaga hyahyahya, humlorna har haft det ganska jobbigt just i år, zum zum zum zum ^^

Glatt och tråkigt

Bloggen är väldigt konstig tycker jag, jag skrev ett inlägg igår vid sju, som finns med i arkivet som publicerat. Men det dyker inte upp på själva bloggen, vem vet... Kanske gör det när detta publicerats, om ens detta kommer synas.

Idag spelade jag brännboll i skolan, redan första rundan jag sprang så sträcktes min lårmuskel, misstänker jag iallafall, så nu har jag ont som en gnu i benet. Sen gick vi till klassrummet för utvärdering och sådana saker. Då får vi reda på att vi hade fått pengar till London-resan plus 10 000 kr extra, helt otroligt. Fy fan vad glad jag blev, har velat åka till London i evigheter och nu äntligen så får jag det.

Sen så åt vi iallafall lunch och städade ur skåpen och sånt. Efter det cyklade jag hem och solade ett par timmar i trädgården. Nu har jag bara legat på mitt rum och slappat, mår inte bra. Jag har ont i min hals och mitt huvud känns typ tungt. Typiskt mig om jag skulle bli sjuk nu till lovet. Men aja.. jag svettas som en gris så nu ska jag in i duschen.


Tjing Tjong

Imorse skulle jag publicera ett inlägg med det försvann, jobbigt.
Det jag berättade var att jag va på stranden igår och att jag har bränt mig. Men det har lagt sig ganska så bra nu, även om jag fortfarande är röd. Men ikväll så ska jag smeta in kroppen i dove (brunt utan sol) och sen ska jag fixa med mina naglar, både tår och fingrar.

Idag så åkte jag till skolan och var där vid tolv. Jag och Ronja skulle förhöras på Flugornas Herre och det gick fint, fick VG + åtminstonde. Sen fick jag ju reda på att mitt reportage fastnade i urkund så det ska skirvas om utan några som helst källor mer än mina egna ord. Ronja sade nämligen att hennes hade fastnat ett antal gånger och att man då riskerade att få prata med rektorn och kanaske bli avstängd och det skrämde mig kan jag ju lätt säga. Även om det bara hänt denna gången som giltigt. Jag vet inte vad jag ska skriva om dirkekt, men om någon saga som jag kan typ utantill eller någon sagofigur.

Klockan ett så var det dags för oss att kolla på vad dramagruppen hade åstadkommit. Väldigt kul var det, speciellt när Magnus hade lila peruk, tajt tröja och kjol samt smink, hahaha. Jao, sen åkte jag hem och bytte kläder fort eftersom vädret idag var inte nådigt, sen mötte jag Pauken i stan. Vi gick och jag letade efter klänning. Inköpen blev klänningen på bilden, fast vit då, armandet, öronhängena i guld (seriöst, stör mig på att man aldrig hittar det man köper i affärer på internet) och ett halsband i guld. Köpte också en mascara. Allt detta ska bäras på skolavslutningen, ska mina guldiga flippflopp till. Det är lite bohem-känska över det hela, haha.

Långt inlägg, lika jobbigt att skriva som att läsa. Muuh!



En dag

Igår så var jag med Angee, vi fulade oss med inköp av brädor och hennes pappa snickarbyxor, hehe. Så hade vi en trevlig kväll och Angee sov hemma hos mig. Imorse när vi satt och åt frukost så fick vi en ljus framtid i att bli fågelskådare, haha, det ska jag bli i framtiden. Jag ska ut i ett par blåa snickarbyxor och skåda fåglar, helst vitvingade trutar, mmjah. Nåväl, sen så tog jag mig på hjul till knutan och mötte Johanna, vi var på stranden och solade oss, fick lite färg faktiskt. Också läst vi våra flugböcker, jag hann läsa nästan 40 sidor på sammanlagt mindre än en timme, yeah. Men Johanna läste fler sidor, typ 80 va?

Ja, sen åkte jag hem och åt grillat med familjen. Efter det bedrog jag mig för att träffa Johanna, Ronja och Jan. Vi softade och snackade, sen så träffade vi Alex och hans kompisar vid grytan. Imorgon så ska jag få va med min Pauline och gud vad vi ska prata då, har inte träffat eller pratat med henne på 3 veckor tror jag, usch. Skolan tar upp livet, liite, not.

Nu ska jag ligga i sängen och äta dillchip, gott!


RSS 2.0