Dålig på bloggfronten

Aha, du var det alltså fyra dagar sen jag skrev sist och om ärligheten ska fram har jag glömt att skriva och dessutom haft ganska fullt upp.

I lördags var i alla fall ett gäng på gröningen och hade rajtan tajtan, det var väl trevligt må jag säga. Drog hem med Pauken vid kvart i ett typ och vi somnade vid två, sen redig slappedag på söndagen.
I måndags, alltså igår, hade vi slutsändning på ljud och det gick väl lite sämre än väntat men helt okej. Ljud är skoj och ligger nu på min välja-list tillsammans med rörlig bild och text. Foto och graf var det jag trodde jag skulle falla för, men icke. Och expo ska vi inte tala om, det pallar man inte gå ju, känns IG, haha. Förlåt alla ni som vill välja det, men jag vill gå högskola också, kan man väl inte om man väljer expo?

Idag hade vi nationellt prov, orkar inte säga mer än att det gick hyffsat. Sen hade vi två flummiga lektioner kvar, mattelärare flög i taket där en stund. Tror han sa håll käften åt oss två eller tre gånger, haha. Sen var det bara hem och vara och efter det solning och sista träningen innan sommartiderna sätter igång. På söndag är det även värdinnemöte eftersom jag ska sitta i kansliet så jag får gratis träning.

Imorgon är det Valborg och då ska vi vara några stycken samlade utomhus och ha trevligt med våra engångsgrillar och jag ska också köpa marshmallows (hur fan stavas det?) och annats mums man kan grilla. Vad kan man grilla föresten, förutom mat? Asså typ snacks?

Jaja, nu har jag gått igenom i princip alla dagar kortfattat.

Klädbehov

image132
Haha, sitter just nu och lyssnar på en nork fyllelåt, men man kan digga lite i alla fall. På tal om digga och dans så dansade vid linedans och bugg på idrotten idag, det blir vad man gör det till. Så jag och Angee dansade som dårar och sumobrottare och gud vet allt. Sen var det bara SO kvar och den lektionen gick snabbt som satan, haha, gud och satan på samma rad och en gång till. Efter det åt vi och satt kvar ett tag. Sen stack jag hem och städade, nu väntar jag på att Pauline ska komma hit.

Jag är i ganska stort behov av kläder, behöver i alla fall något nytt i garderoben. Jag har haft tur med pengarna nu ett tag, så fort dom tar slut så får jag på något vänster lite nya, så har aldrig varit HELT pank denna månaden. Senast idag hittade jag en trisslott i pappas papperskorg när jag tömde, kollade för säkerhets skull och där var 50 kr. Så jag ska sticka till Willywonkan med Pauline sen och köpa en ny triss och ta ut 25 kr. I alla fall, det jag helst vill ha nu, som ligger högst på listan, är ett par chinos och ett par ballerinaskor. Chinos eller "gubbyxor", som jag säger, är riktigt snyggt. Ballerina vill jag ha för dom andra är slitna.

Imorgon blir det grillning och stohej på gröningen med klasskompisarna, det ska bli småtrevligt. Hoppas bara att det inte regnar, för vädret ska bli sämre nu i helgen. Varför just när man är ledig?

Onsdag

Kunde inte komma på en bättre rubrik. Jag är i alla fall hur trött som helst ju nu så efter detta inlägget däckar jag nog. I all fall så har dagen forit fram som en raket med svenska, engelska, matte och datorkunskap. I datorkunskap hade vi prov och det var faktiskt enkelt. Konstig nog tycke jag G-uppgiten var svårast. Sen cyklade jag hem, läskigt värre när jag cyklar för jag får verkligen pollenattacker. Värst var i morse när det är uppförsbacke nästan hela vägen, bokstavligt talat är det uppförbacke halva vägen. Min näsa rann, mina ögon rann och svullnade, min hals svullnade så jag knappt kunde andas och plus att mina öron frös. Jobbigt, jobbigt, jobbigt. Jag fick andnöd när jag skulle hem också och då är det nästan bara nerförsbacke, det suger. Ska till läkaren så jag får någon bra och receptbelagd medicin för allergi och pollentabletter hjäpler inte alls. Föresten är pollen ett ganska fult ord, haha.

När jag kom hem så låg jag ute på altanen och pluggade till ljudprovet och det tog inte långt tid att lära in sig det. Skulle egentligen tränat idag, men jag somnade som vanligt så det blev inget, missade solnigen också. Så vi får se, jag kanske solar i helgen istället.

Nu ska jag gå och lägga mig, så natti på er <3

Emma Watson flashar skrevet



Alltså, jag tycker synd om tjejen. Eftersom hon är en av mina främsta idoler,
klart att hon inte kan hjälpa att hon råkar flasha, men hon kunde väl korsat sina
jäkla ben? Jag vill inte att Emma ska bli en skandalbrud, hoppas detta var
första och sista gången. Tråkigt nog händer det när hon har näst intil genomskinliga trosor ;/

Trötter

Idag började dagen med att jag kom en timme för tidigt, ja för tidigt, til skolan. Inte kul! Eftersom vi var lediga igår strulade min hjärna till tiderna och jag fick för mig att vi följde måndagens tider. Men Angee kom iallafall lite tidigare och höll mig sällskap, man tackar. Sen var det i princip en vanlig skoldag, eller egentligen inte. Vi hade redovisning på SO:n idag och det gick väl som förväntat, sådär lite halvflummigt. Sen satte jag och Louice oss utomhus och snackade i vänta på matten, eftersom jag skulle säga till Håkan att jag inte skulle komma till matten pga synundersökning för kötkort, och det gick bra.

Sen slappade jag hemma och stack på träning vid sju, svettades ordentligt på detta passet. Sen kollade jag på DH som var hur spännande som helst och Andra Avenyn likaså. Nu är jag ganska trött och ska lägga mig till sängs och dega framför tvn, men först måste jag svara på några engelskafrågor.

Längtar till nästa vecka också, för då ska jag fixa med mitt hår, jag kommer bli blondie, weii.

image130


Runda i parken

Idag har jag inte hunnit så mycket mer än att vakna, äta frukost och gå ut med hundarna. Natalie följde med mig på en runda i parken och det var hur skönt som helst, även om jag hade två dragandes hundar i andra änden av kopplet. Vi stannade på en bro och fick se något helt skitgulligt, en and med tre små andungar, så gulligt. Kommer ihåg när jag var liten och kidnappade en unge och tog hem den och lade den i en låda, sen matade jag den med äpple, haha. Det sket sig när min broder hörde att det pep från en byrålåda. Men dom är fjuttigt söta, som små dunbollar som flyter på vattnet, haha.

Inom en halvtimme kommer Hezha hit och jag är ensam hemma så slipper jag att man måste ta hänsyn till dom andra i huset. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag har lust att sticka och köpa glass. Nu ska jag iaf njuta av ensamheten och ha på skyhög musik. Fniss!



Nagelfixning

Har inte skrivit på ett tag nu, men igår var jag med Pauline först, vi begravde hennes fågel, så sorligt. Lilla Zorro skulle blivit 10 år i augusti. Men senare på kvällen skildes vi åt och jag var med Hezha ett tag tills mina föräldrar ville ha hem mig.

Idag har jag sovit riktigt länge och har knappt hunnit med något. Annars gör jag gelénaglar för tillfället. Det blir lite ojämt men jag ska lägga på två lager gelé till innan dom är klara, det ser i alla fall okej ut.

image129

The Kooks Live

image128

Okej, nu har The Kooks släppt sitt efterlängtade album som jag tänker ladda hem nu
i helgen. Men jag är extremt sugen på att se dom live nu alltså. Kollar ticnet varje vecka och
ser om dom har någon på G i Sverige. Men just nu är dom på turné i USA.
Gud alltså, jag vill kolla på min lilla Luke NU!! <3

Höganäs

Just nu käkar jag ris med någon curry & kyckling gryta, jag gillar inte curry så mycket med det är inte så mycket i heller. Jag svettas grymt mycket just nu också, kan bero på att jag har städat som en galning. Så nu är i alla fall mitt rum fint och rent.

När jag ätit klart så ska jag fixa mig sen bär det av till Hanna i Höganäs. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, film och godis sen ska vi fotografera också. Hoppas på att få se någon valp, om dom inte är sålda än, mihhihi.

Hejdå <3

Skolavslutning

Sitter faktiskt här och tänker på vad ska ha till skolavslutning och tror jag har hittat några alternativ.

image126image127




















Denna klänningen från Ellos och skorna från Scorett hade passat finfint på mig till skolavslutningen. Kanske att jag ska beställa hem det, skorna kanske jag kan köpa i butiken och så :)

Vinn strumpbyxor

Var med och tävla om snygga strumpbyxor här.


Ögonfransfärgning

Har färgat mina ögonfransar nu, men märker typ ingen skillnad, yttepytte mörkare är dom. Men jag är ju ganska mörk i mina egna ögonfransar så det är inte så konsigt. Jag har också duschat och bäddat rent i sängen så nu blir det extra skönt att sova. Imorgon har jag absolut ingen planerat efter städningen. Jag ska simma med Kim, Kajsa och Frida direkt efter skolan sen hem och städa som kanske tar en timme. Så jag är fri från klockan 15.00, finns det någon som vill hitta på något? Jag kan fråga mammsimums om jag får låna 200 kr av henne :)


Gemma Ward

image125

Typ en av världens sötaste modeller, Gemma är skitfin alltså :O
Klänningen är också väldigt fin, tycker jag :)

Rastlös

Sitter här i mina träningskläder för tillfället, varför? Ja, det vet jag knappt själv. Louice skulle kommit för en timme sedan men det verkar vara ett telefonsamtal som uppehåller henne, får ringa henne sen. Annars sitter jag också och dricker multivitaminajuice och äter riskakor som jag grävde fram i skaferiet. Jag är extremt rastlös, så efter detta inlägget ska jag dansa vilt på mitt rum, haha, men nä, jag vet inte.

Jag är också så himla sugen på att shoppa, men jag är pank som en uteliggare. Jag blir ledsen i ögat när jag kollar på alla klädsidor och bloggar när jag ser vad folk investerar. Längtar tills jag går ut gymnasiet så jag kan få jobb och tid till att tjäna pengar.

Imorgon är det SO-redovisning och jag är ganska så väl förberedd, känns trevligt att för en gångs skull känna sig relativt säker. Vi ska då redovisa om Pearl Harbor och som jag sa till Louice, om krig inte funnits hade hälften av klassen skrivit om något annat, krig suger så enormt mycket och vi är lyckligt lottade som bor i Sverige. På tal om redovisningar och prov och så så har vi prov varje vecka i typ fem veckor framöver, känns jobbigt. Men det mesta är nationella och det kan man inte träna på ändå så.

Nu ska jag kolla på tv, so do you think you can dance får det nog bli :)


Inte ansluten

Skulle starta datorn runt halv sju tiden och då funkar inte internet, försökte på alla möjliga sätt att få tillbaka det. Men sen fixade pappa med routern så nu funkar det och har gjort i sisådär en timme. Var nyss ute med hundarna och nu sitter jag här och är rätt så varm, för mitt rum blir jättelätt varmt. Borde öppna fönstret snart känner jag, om jag inte vill bada i mitt eget svett.

Just nu är mitt hår sådär volymigt, lockigt snyggt och det passar ju sig när man ska sova? Nej, verkligen inte. Varför ska man alltid se som snyggast ut när det är dags att sova? Usch.

Imorgon är det nationella prov i engelska, tror och hoppas det kommer bli relativt lätt. Som det verkar nu efter genomgång på tavlan kommer nog stavfel bli en bagatell, möjligtvis att jag har fel på grammatiken en aning för det är inte min starka sida om man säger så.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på något program.
Nighty night.

image124

Föresten, stora hälsningar till mamma om du läser! :D

Schooltime

Sitter i skolan nu, vi har datorkunskap och jag pimplar cola. När jag kommer hem ska jag nog spela sims hade jag tänkt sen vet jag inte. Tror inte jag orkar med träningen idag, för det är rätt sent och inte så kul, så det är inte värt mödan alltid. Imorgon ska jag inte på core bestämde precis jag och Louice utan vi ska på boxning och boxa skiten ur varandra, hihi.

Nu ska jag besvara på någon enkät som Bosse skickade till oss :)

Emma Watson 18 år!

image123

Idag fyller Emma Watson 18 år!
GRATTIS!!!!

Desperate Housewives

image122

Nu har DH börjat igen, iih. Så sitter och kollar på det nu, fast det är paus.

Hård träning

Ja nu ska jag ligga i hårdträning, tränar hellre hårt och äter vad jag vill än snåla på maten för att slippa  träna. Mat är underbart gott så man vill ju gärna unna sig då och då (hrm, då och då var det?) Haha. Nej, men jag har kört två jobbiga pass nu två dagar i rad, mycket kondition och så. Jag måste ju vara snyggt vältränad inför bikinisäsongen, lår, mage och rumpa ska tränas rejält. Snyggt med snygg rygg med, hehe.

Nej, men nu låter jag som en träningsnarkoman. Kommer säkert tröttna på det, men det är sju veckor kvar så jag ska nog lyckas hålla humöret uppe. Sen hela sommarlovet då också så man inte sunkar ihop.

Är svettig och hungrig så det ska dövas med dusch och mat, observera mat.

Bonnie & Clyde (tävling)

image121

Jag är med och tävlar på Natalie B´s blogg om ett hemligt paket till ett värde av 1000 kronor!
Tävlingen sponsras av: Bonnie & Clyde

Bikinis

image119 image120

Var inne på Nelly och kollade på bikinis, det ju dags för det snart :)
Men jag orkar inte beställa hem, det blir för dyrt med tanke på att
själva bikinisarna (?) är rätt dyra i sig, Ville inte lägga med än 500 kr på det.
Men dessa två är i alla fall söta :D

Vår vår vår

Vädret är så himla fint, jag hoppas det håller i sig under sommarlovet. Vi satt på rasten och räknade ut att imorgon är det 7 veckor kvar och idag är det 33 skoldagar kvar. Tiden går fort som ini, det är inte klokt.

Annars sitter jag här med mitt efterlängtade te och ikväll blir det träning igen. Så därför kanske jag ska äta lite glass också snart. Cyklade ju till skolan, och från för den delen också. Det tog inte mer än en kvart hem, skitfort. På morgonen är det ju lite extra segt eftersom det är just morgon och uppförsbackar.

Nej, nu ska jag lyssna lite granna på DOA :D


Godnatt

Ja typ, ska i alla fall snart lägga mig till sängs, även om jag inte ska sova. Ska bara lägga mig och kolla på tv. Jag fick värsta dampet, nä men, jag tyckte jag hade ätit lite väl mycket idag så jag spydde upp kvällsmaten. Ville verkligen bara få upp det och jag vet inte varför. Fick någon attack när jag var ute med hundarna. Just nu vill inte mitt liv funka som det ska, för jag är pank och orkar inte med skolan. Dessutom känns det som jag är utanför på något sätt, som om folk tycker jag är jobbig. Men jag orkar inte bry mig, seriöst.

Imorgon ska jag sova till halv åtta för jag ska cykla till skolan, min cykel funkade nämligen när jag skulle på träning. Sen på torsdag är det äckligt nationellt prov i engelska som jag inte orkar med, skrivövningarna är helt okej men orkar inte med hörövningarna. Sen får vi tillbaka novellen imorgon och jag kommer nog bara få G känns det som. På fredag måste jag göra klart min jävla graf också, känns som min lärare är sur på mig eftersom jag har varit så seg. Men bara jag får G på kursen blir jag glad, jag menar... alla min uppgifter utom 2 stycken har varit klara i flera månader, har bara inte orkat gå in på graf och fixa mina sista uppgifter.

En sak som är positiv är ju att vädret börjar bli vårigt nu.

I skolan

Sitter i skolan nu, vi har ljud och ska snart dra oss in i studien. Sen har vi musik efter vår långa matrast. Jag är jättetrött idag och vill helst bara sova. Pauline somnade vid 11 jag somnade vid halv 2. Ikväll blir det träning men innan dess ska jag fixa mina naglar så dom kan bli fina. Känns dock som om det kommer bli rätt misslyckat.

Men nu ska jag plugga vidare.

Nagel kit



Glömde att tala om att mammsimums
fick massa nagelgrejor av Nina.
Nagelförstärkare, manikyr kit och sånt
kit så man kan göra egna gelénaglar.
Kul! Då vet jag vad jag ska göra efter
skola imorgon, haha! :D

Sent uppe

Pauline ligger och sover nu, för hon mår inte riktigt bra. Själv är man upp och kan inte sova fastän man är trött, jobbigt. Så fort skolan börjar sätter stressen in och jag kan inte sova. Känner också att om jag lägger mig tidigt missar jag dagen på något sätt. Brukar bara få ca 4 timmar sömn varje natt under en skolvecka, när man egentligen ska få 8. Det är inte bra det.

Det finns inget bra på tv och ingen rolig person är inne. Sitter och roar mig med tetris som jag var beroende av innan, stör mig på att jag tog bort det på mobilen. Mycket roligare att spela där, haha. Sen hittade jag ett plektrum jag kan ta med mig till skolan imorgon när det är musik, det är göttit.

Nej, nu ska jag fortsätta att trötta ut mig.

Leka med Pau

Igår var jag med Pauline och åt sushi, gott som fan. Sen gick vi en runda vid hamnen satte oss och väntade på hennes kompisar och så. När dom kom frös vi ganska rejält så vi tände upp en eld, haha. Niku och Mahmoud brött massa brädor och sånt skit, sen ställde dom öl uppe på och vi bara, nej ta bort det. Sen gav jag min sprayflaska till en utav dom och sa att dom skulle prova spraya, men jävlarna kastade i den så det small som fan. Sen kom polisen och vi bara shit. Men dom ville bara prata med oss, haha.

Sen stack vi hem till Pauline och så sov jag där. Vi har bara slappat idag och varit ute och gått. Snart ska vi till Willys innan det blir för kallt, sen ska hon sova här för hon har polaker hemma hos sig som arbetar så hennes rum skakar.

image118

Ensam hemma

Igår var jag ensam hemma så det kom ett par kompisar och vi gick till mango, sen kollade vi på "Se upp för dårarna". Sen gick dom hem och jag var uppe ganska länge fast jag var trött. Så därför vaknade jag halv två idag, men det var verkligen riktigt skönt att sova ut. Jag är ganska ensam hemma just nu också, pappa ligger och sover i källaren, det är det enda. Annars är mamma i DK, Oscar i Malmö och Erik hos Ninas mormor på 70-årskalas. Klockan fyra ska jag hoppa in i duschen så jag är lagom färdig tills pappa vaknar och han kan ta hand om hundarna. För ikväll ska jag ut och äta sushi med Pauline sen ska vi sova över.

Föresten så ska jag färga mitt hår när jag får mitt studiebidrag, såhär, fast mindre gult och lite med ljusbrunt. Ska liksom först bleka, sen färga ljusbrunt och efter det bleka slingor i håret.

image117

Klagoinlägg

Idag kom jag upp i tid och slapp stressa och det är ju skönt. Iväg på ljudlektion där det blev fett flummigt och jag blev så jävla irriterad när vi skulle sända så jag kände att jag bara ville skrika och springa därifrån, dock fult om jag hade gjort det. Sen var det lunch och efter det svenska där jag, Hanna och Hezha bara satt och snackade eftersom vi var klara med vårat. På matten lekte vi någon rolig lek som jag inte orkar förklara.

Och ni vet det myggbettet jag snackade om igår? Det såg ungefär ut såhär när jag vaknade: Jag hade fått ca 7-8 "myggbett" till, helt svullet i knävecket och det kliar och har sig. Jävligt jobbigt, jag som ska simma imorgon. Får se till att hålla mig under vattenytan typ hela tiden. Om det inte blivit bättre tills på måndag så måste jag till syster. Tänker nog leta på internet vad det kan va för något.

Förutom detta, så är jag jävligt besviken på mig själv. Skulle plugga när jag kom hem men somnade istället. Vaknade klockan åtta och kände att jag hade kunnat sova natten lång utan någon pluggpaus såhär. Jag är så slö i skolan från och till. Längar enormt efter sommarlovet, bara 54 dagar kvar. BARA! Nej, det är ju evigheter. I alla fall om tiden går sakta.

Jag har också en fet känsla av att inom en vecka om något dåligt hända, vad har jag ingen aning om. Men något i skolan eller något som har med mina föräldrar att göra. Sånna känslor är jobbiga att ha, man kan leva utan dem.


Läggdags

Nu ska jag gå och lägga mig, för att kolla på tv. Är aningen trött faktiskt, men det är skönt för snart är det fredag och jag längtar efter en lugn helg. Det blev inte så mycket SO-plugg ikväll, men ska nog läsa på lite och så.

Var med Pauline i stan idag i alla fall, blev inte så mycket köpt. Vi pratade mest och fikade och så, sen hängde jag med henne en sväng hem och beställde soltid. Så nu är jag snäppet brunare, men vill bli mer. Så ska nog sola på söndag igen, huden måste i alla fall vila lite. Sen blev jag och modern erbjudna att sitta i receptionen, vilket vi tackade ja till. Vi behöver sitta där minst 10 gånger på en termin så får vi gratis träning och det är skitbra.

Nej, men natti natti på er <3

Skolan

Sitter i skolan nu och känner mig riktigt jävla trött. Vi har matte nu sen klassråd ;/ Måste hitta lite tipex, mohaha. Funderar även på att skippa datorkunskapen och gå hem och plugga SO istället för jag behöver verkligen det ;S

Men nu börjar vi eller om 2 min. Så HEJDÅ!

Typiskt

Ja, det är det. Jag har varit trött hela dagen och väntat på att få sova. Nu när jag äntligen kan sova så har jag blivit pigg, sånt händer allt för ofta. Det finns inget att göra på datorn för den delen heller, inte heller finns det något på tvn. Imorgon är det skola och det ser jag inte framemot, sen måste jag plugga hela dagen och gå på träning. Mina cigaretter är slut, måste köpa nya. Denna gången får det bli några billiga, kan inte slösa 50 kr i veckan, haha.

Nej, nu måste jag på toa.

image116













Typ ledig idag

Ja, nu ska jag väl börja inlägget med att skriva hur dålig jag är på att uppdatera. Nja, orkar inte det direrkt.
Idag gick jag upp klockan nio och segade mig som fan, skulle varit på jobbet klockan tio men det sket sig, istället så kom jag dit klockan elva och det var okej. Mamma skjutsade mig som tur va och jag fick registrera rabattkupponger idag också, dock några andra. Fick ihop 200 kr när klockan blev halv 2. Sen gick jag till willys och efter det promenerade jag faktiskt hem med tanke på vad jag köpte på willys. Usch, måste sluta äta godis såhär, det är fettbildande och oekonomiskt. Dessutom bli min hy dålig, även om jag låter bli choklad och chips, äter väl mest gelégodis. När jag kom hem så kollade jag på Angel, två avsnitt faktiskt, börjar lida mot sitt slut nu.

Så nu sitter jag här och är rätt trött. Men jag kan inte sova, jag ska på träning klockan 7 nämligen men jag ska nog sola innan så efter detta inlägget ska jag beställa tid. Föresten, en sak som är lite kul är att jag aldrig i hela mitt liv varit på en bröllop och nu i sommar ska jag på två! Både på Paulines mammas bröllop och hennes pappas, shajs mahati som jag brukar säga nuförtiden.

Nej, men nu ska jag faktiskt kolla klart på Meet the spartans (sjuk film=passar mig), orkar inte se klart den igår, var för trött.


Dagens bild

image115

God förmiddag

Hejhallå!
Jag är så himla dålig på att uppdatera, men jag har verkligen ingen lust. Sen om man inte har något att skriva om är det sjuk onödigt.
Men igår så va i alla fall jag och älsk, vi stack till willys och sedan hem och pratade och sånt. Efter det så skulle vi kolla på film men båda var så trötta att det gick verkligen inte. Hjälper ju heller inte om man vill piggna till och ligga och kittla varandra på ryggen, haha.

Vi vaknade typ vid halv elva idag, men gick upp kvart över elva och åt frukost. Sen skulle vi egentligen solat, men jag hade ingen lust att ta mig dit sen hem sen till stationen. Så hon lämnade mig, eller kanske tvärtom?

Ikväll så blir det Ekebo, men det lär inte bli så mycket drickande för vi har inte fått tag på något. Får bli sånnahär 2,25% cider, haha. Men vad ska man göra? Det kan ju hända att det löser sig också.

Lever jag?

Äh, det känns inte som det. Jag är sjukt jävla trött alltså, väldigt väldigt. Men i alla fall så hade vi ljud idag i skolan och var andra gången. Vi fick sända i radio och det var mycket roligare än förväntat, nästa gång ska vi bara hitta på lite mer att snacka om dock. Längtar nästan lite tills nästa gång vi sänder, haha. Jag har väldigt svårt för att bestämma mig med valen och sånt. Ena stunden vill jag det, andra det. Men det ligger i alla fall mellan tre ämnen och det är Rörlig bild, Text och Ljud (om ljudkursen är någon när vi är klara med den om 4 veckor)

Efter skolan åkte jag till badhuset och väntade en halvtimme på My och Daniel, men dom kom till sist. Så gick vi och fixade oss för simningen och jag pallade bara 20 längder, men skitsamma. Nästa gång ska jag fanimej göra 50. Sen kom jag hem och fixade mat, när klockan blev något runt halv nio och jag kollade på min inspelning kunde jag inte fokusera på bilden alls, utan jag var tvungen till att "vila ögonen". Det gjorde jag dessvärre fram tills för 50 minuter sen. Då fick jag städa Klimpens bur (inte trevligt när man är nyvaken) och gå ut med hundarna.

Snart kommer jag piggna till känner jag. Men jag ska hämta ett stort glas vatten nu sen skicka alla graf-uppg till mig själv så jag kan öppna upp i skolan.

Forever 21

image113Denna klänningen ska jag beställa hem från
Forever 21. Tyvärr har jag inte råd med mer, känner mig ganska pank, haha.














Tråk och plugg

Jag har varit väldigt dålig på att skriva något kul. Men jag har inget kul att skriva, så förlåt. Vet inte om det redan är skrivet, men jag har köpt kameran nu och är jättenöjd. Bilderna bli mycket bättre än på gamla kameran.

Annars så borde jag plugga just nu, men jag orkar inte. Det blir nog inte så svårt i alla fall. Så nu hade jag tänkt att städa mitt rum, lyssna på musik undertiden. Sen ska jag gå ut kanske, om jag inte fått svar innan tjugo över-halv så ska jag duscha innan hundarna ska ut.

Ja, det var allt jag orkade skriva typ ;P

Datorkunskap

Nu har vi datorkunskap och det är helt okej. När jag kommer hem måste jag träna på vårat prov, inte roligt alls. Sen blir det träning klockan 8 ikväll och jag har skitmkt träningsvärk, ueh. Ja, nu ska jag faktikst fortsätta att kolla rundor ;)

Samhälle

Nu sitter jag här i skolan, är grymt trött. Vi har haft svenska och engelska och nu sitter vi och ska arbeta om Pearl Harbor, någon som har lust att göra det åt mig? Orkar inte tänka, men detta arbetet måste bli bra, typ MVG om jag ska höja mig i samhälle. Efter detta har vi bara matte kvar och jag vill arbeta ute, vi måste fråga det. För det är jätteskönt väder, nästan varmare ute än inne nu. Låt det hålla tack, inte mer snö nu.

Jag hoppas också att jag får åka till Ekebo, snälla mamma? Det är jobbigt, ångrar mig att jag blev som jag blev i onsdags. Jag som bara skulle dricka fyra cider (2,25%). Hatar att jag jämt och ständigt ska jag göra misstag. Kan det inte sluta nu? Glömsk och klumpig, det sammanfattar mig rätt bra.

Efter skolan ska jag möta Pauline i stan och vi ska byta våra jackor och kanske ta en fika. Sen ska jag köpa min kamera, längtar. Ska bli skönt med en ny kamera. Ska även försöka komma på något roligt att lura Pauline med eftersom det är för april idag, hihi.

Nej, nu ska jag "chilla" vidare!

YEAH!

Jag säger bara som rubriken lyder. Äntligen är blogg på plats igen och hur många kommer inte skriva om detta? Iallafall så var jag ju i Göteborg nu under lovet, hos kusin Emely. Det var fett najs, fick en del inköp. Linnen, smycken och lite annat. Fick även ett par skor av min faster, svarta converse-liknande skor med vit sula. Hon har också skickat efter en bok till mig, på engelska är den dock, men det är bra. Så lär man sig!

Klockan är mycket nu, så jag ska dra mig till sängs och läsa lite. Sen ska jag sova, imorgon måste jag upp tidiga nämligen för att jag ska sy på knappar jag köpte i Gbg på min kofta, haha. Tänkte även att jag skulle cykla till skolan, men vad gör cykeln på väg hem från träningen? Jo, en ekra går av. Trevligt? Nej.

Imorgon köper jag också min kamera! Yay!

Godnatt. (Förlåt föresten, haha, jag skällde på blogg.se i min bilddagbok, men ni ha bannemej velat som fan)

RSS 2.0