Hunnit mycket

Känner mig duktig idag. Har dock sömnbrist så jag är blek och blå under ögonen, men vad ska man göra? Får sova på stranden. Har hunnit med att duscha (rakade också benen, haha), ta undan på mitt rum och dammsuga där, dammsuga av i datorn, äta frukost och kolla på tv, sitta här, gå ut med hundarna, förberett inför strandbesöket med mamma idag. Det lönar sig ändå att gå upp i tid. Idag ska jag hinna med ÖB, skopunkten, träning och packa till emmaboda också. Så mycket!

Godmorgon

Vaknade för en kvart sedan och mina ögon är svullna idag, mycket roande. Ska ner och lägga is på den, eller vi har en sån kylmask. Det hjälper nog lite iallafall. Men annars mår jag väl rätt så bra, med tanke på hur jag mådde igår. Ska snart ner och äta frukost. Sen ska jag göra mig i ordning för att åka till stan och fixa mina biljetter. Får se om någon följer med, skulle vilja gå i stan sen och kolla på kläder och ta en fika eller något. Tänkte att jag ville till stranden idag, men jag känner ändå inte för att trycka i solen. Har väl kommit in i en period eller något, men det är inte så konstigt när man vaknar upp alldeles svettig i sitt rum av värmen där. Då blir man inte så sugen på att ligga i solen för att bli ännu varmare.


Katastrof

Jag är så enormt jävla äcklad av mig själv att jag börjar gråta snart, natten har nog varit en bland dom värsta. Det började hos Linda där allt var helt normalt, men när jag druckit min pepino så började jag som småningom bli full, inte jättefarligt full. Så jag gjorde pinsamma grejor, sa pinsamma grejor och ja, allt som tillhör en fylla. Vi tog bussen in till stan strax efter nio tror jag. Sen så var vi där och vi yrade mest runt känns det som, tappade bort varandra och sånt. Sen slog vi oss ner vid den s.k. partybåten och satt där ett bra tag tills Natalie ringde och sa att jag skulle skynda mig till busshållsplatsen för vi skulle på efterfesten. Trodde jag hade alla med mig, så jag gick på bussen och väntade på att dom skulle komma. Dum som jag var stannade jag kvar och letade inte upp dom andra utan åkte vidare till maria park där allt bara spårade ut. Jag mådde illa, jag spydde, jag ville hem, jag stank. Bussen gick inte förräns på morgonen, fick inte tag på någon taxi. Satt där ute ensam och det hann till och med ljusna, tror jag satt där i två timmar sen kom Natalie och hennes kompisar, höll mig sällskap tills bussen skulle komma, en timme senare gjorde den det. På knutan fick jag vänta på tvåan, tog också en timme. Kom hem vid sju och lade mig halv åtta. Tur att jag inte spydde hemma iallafall. Vaknade vid tre tiden och kände mig äcklig som aldrig förr. Duschade och bytte sängkläder och nu är jag fyllesjuk och det känns för jävligt. Jag ångrar natten så enormt mycket asså.

Nu ska jag ut med hundarna!

Träna

Detta är lite grann som totyr känner jag, att ha somnat sådär kvart i fyra-fyra och sen tvinga sig upp klockan nio på morgonen. Mitt eget fel, men ändå. Jag är helt öm i hela ryggen och axlarna sen igår, men ändå så ska jag iväg och träna. Ska vara där halv elva för att sola, sen ska jag träna en timme i gymmet, kommer nog mest springa då. Armarna ska jag inte träna så mycket, bara lite grann. Sen när jag kommer hem ska jag in i duschen och sen ska jag äta frukost. Just nu så dricker jag bara en kopp te, vill inte ha mer, man kanske spyr upp det, haha.

Planerna sätts i verk

Gud, det var en vecka sen jag skrev sist, har liksom helt glömt bort bloggen och när jag väl kommit på den orkar jag inte skriva. Jag orkar faktiskt inte uppdatera er med vad som har hänt på sistone i någon detaljerad form. Har mest varit med kompisar och degat på mitt rum. Men nu börjar vädret komma på fötter och det liknar lite mer sommar, snart börjar allt jag har planerat. Helsingborgsfestivalen imorgon, sen på söndag åker jag iväg två nätter med Ida och två andra. Vi ska till Bakken med en båt och festa gärnet där. Sen efter det kommer efterlängtade Emmaboda! När vi beställde biljetterna så tyckte jag att det var evigheter fram tills dess, nu är det faktiskt mindre än en vecka. Känns fortfarande som om jag inte ska dit. Men det ska jag och kul ska det bli. Sen efter det får jag vila upp mig ett par dagar för då blir det Stockholm med Pauline i ungefär en vecka. Pheew, hur ska jag orka allt? Haha.

Idag har jag faktsikt bara legat hemma och kollat på Buffy, har laddat hem två säsonger och ska nu börja på den andra. Jo, jag var ju faktiskt på träningen och jobbigt var det kan jag säga. Kunde knappt lyfta mina armar efteråt. Men idag får jag ändå inte stänna uppe mycket längre än såhär, för jag ska nämligen till gymmet imorgonbitti. Så nu blir det ett avslut här...

Konstiga matvanor

Vaknade halv tolv av att mamma ringde, sen låg jag och drog mig till klockan ett typ. Har slöat sen dess och ska nog snart sätta igång och städa upp på mitt rum, sen ska jag göra mig i ordning. För Hezha och Pauline ska komma hit. Det är ju som sagt träning ikväll, men tror ni att jag ska gå? Nej. Det blev inte så. Men jag har ändå fått träning, igår hade jag så tråkigt att jag dansade på mitt rum i nästan två timmar, haha. Så jag blev ganska så svettig och duscha typ halv två på natten. Imorgon så ska jag ut och springa hade jag tänkt. Mina matvanor är också konstiga, jag är alltså hungrig som vanligt på morgonen. Efter jag har ätit är jag proppmätt, nästan så jag vill spy. Sen kan jag knappt äta resten av dagen. Jag gjorde det igår och jag spydde fan när jag skulle rapa, haha. Så sjukt. Jag åt vid två tiden, för två timmar sen. Har inte varit på toa sen dess, ändå så har jag lyckats gå ner två kilo på tre dagar. Nej, men det är faktiskt helt sjuk. Jag har också bara ätit fyra normala middagar, alltså varmrätter, på en månad. Mina matvanor är riktigt dåliga. Nu blir att cp-komplicerat. Så jag säger hejdå, nu ska jag städa.

Kom hit då, ensamt.

Jag lyckades somna klockan fyra inatt, tror inte att arbetar-nissarna höll på då. Hade bara problem att somna till surret från Louice's hörlurar, haha. Men det gick efter ett tag. Jag vaknade väldigt sent idag, klockan ett för att vara bestämd. Jag och Louice åt frukost, sen klockan två var hon redan ute ur huset för att cykla hem. Yep, då blev jag ensam. För min broder ska spendera natten hos Suss i Malmö.

Jag vill försöka få hit någon här, eftersom det blir så tråkigt ensamt att vara ensam hemma. Orkar iallafall inte sova här ensam inatt, men men... Det är träning ikväll, men jag orkar verkligen inte. Får se om det blir en såndär "cykla-iväg-sista-minuten"-händelse. Men så blir det nog inte. Imorgon ska jag iallafall tvinga mig iväg till gymmet och vara där tills jag tuppar av, åtminstode en och en halv timme. Jag är en latfis, soffpotatis.

NEJ MEN NU FÅR NÅGON BANNEMEJ KONKA SIG HIT, DET ÄR TRÅKIGT!

Arbetar-nissar

Nu är det sånna arbetar-nissar som välter träd utanför mitt hus, blir så förbannad. Visa respekt för områdets invånare för i helvete. Det är inte första gången liksom, jag tänker ringa och klaga. Sånt här kan man inte syssla med mitt i natten juh.

Jag och Louice har iallafall tittat på "Forgetting Sarah Marshall." Det var som Louice sade "Fullt med snoppar och heta huvuden". (Gud vad dom stör mig, arbetar-nissarna) Neej, det var iallafall ett hett huvud vid namn Russell Brand. Grr, vilken hunk.

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på mtv tills Dahrma och Greg börjar, när det är slut hoppas jag dom är klara där ute. Igår snarkade Pauline så jag inte kunde somna, idag så ska dom vara där, åhh!

Leka med Pauline

Jag satt ensam till klockan typ halv fyra-fyra idag, sen ringde Pauline mig. Hon var på tåget och sa att hon skulle komma till mig, yes she did. Vi pratade och så, sen fixade jag mig. Efter det så segade lite framför datorn och så, sen gick vi till BK på Ättekulla och käkade. Vi satt kvar ganska länge för älsknings mage cpade sig, men sen så gick vi då till City Gross och velade rundor innan vi handlade. Jag såg hon äckliga Mathilda som dom flesta vet att jag hatar, asså det var evigheter sen jag såg henne och jag trodde inte jag fortfarande hatade henne, men det liksom bara kröp i kroppen. Hon är den jag har hatat längst och det kan inte bara fösvinna, haha, det är så fult. Men så äcklig hon är asså.

Nu sitter vi här hemma och gör inget speciellt, men vi ska se om vi inte kan komma på något.


Jag och sötnöt :)
Fixade mitt hår i PS som fan, det är så fult,
typ diarrébrunt.

Klumpeduns

Jag somnade klockan två igår typ, och så tänkte jag att jag kommer säkert att sova till minst klockan halv tolv. Jo, det kanske jag hade gjort om jag inte hade vaknat för tio minuter sedan och vält ett glas med vatten i. Det är inte första gången, men min arm hade somnat så den levde sitt egna liv. Så läskigt är det när man inte har känsel i någon kroppsdel. Så jag fick ju torka upp vattnet, som tur är gick glaset inte sönder. Även om jag är trött nu så vet jag att jag inte kommer somna om om jag försöker igen. Lika bra att lägga sig tidigt ikväll då, för det är ändå dött på tv.

Mamma och pappa åkte för sisådär en timme sen kan jag tro, dom är på väg upp till farmor och farfar och hundarna är med, så slipper ta hand om dom. Bara lite tråkigt att jag inte kan gosa med gullepluttarna. Men jag ska snart ner och släppa ut Klimpen. Min bror har spelat med sitt band igår, tror har har sovit i Malmö, så han kommer hem under dagen. Hoppas att han åker till Malmö tidigare än på tisdag, för då är jag ensamn hemma mer än en natt. Mamma och pappa kommer nämligen hem på onsdag.

Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv, somnar jag så somnar jag.

Godmorgon

Ja, fast jag gick upp för snart tre timmar sen, men ändå. Jag skulle gått upp nio, men det blev halv tio istället. Jag vaknar, känner mig äcklig i ansiktet som man brukar göra på morgonen, så jag går och tvättar mig. När jag tittar i spegeln så ser jag mig själv, helt svullen kring ögonen. Det var evigheter sen jag var såhär svullen, tack vare solariumet igår, så jag har ju mig själv att skylla. Men inte trodde jag att det skulle bli så som det blev. Det är nästan en repris på Lysekil, fast dock inte så svullet. Jag har verkligen provat med allt, orkar inte rabbla upp det. Det kanske har lagt sig till en viss del, men knappt, så fick trolla bäst jag ville med sminket. För jag ska nämligen in till stan och ta kort till min legitimation. Värsta bästa dagen att ta kort på ju, haha. Antar att jag får leva med detta.

När jag kommer hem så ska jag ut en runda med Linda, för det ville hon. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag ska bannemej inte visa mig ute på stan. Nejtack.

Sömntutan

Jag kollade precis klart på Sex And The City, ganska så sorligt avsnitt faktiskt. Imorgon ska jag upp klockan nio för att städa och sen åka till banken med mamma och fixa leg och bankkort till mig. Så jag måste snart dra mig till sängs om jag ska orka gå upp då, för jag har blivit en riktig sömntuta på senaste tiden. Jag lägger mig ändå inte så sent, brukar vara runt ett tiden, men ändå så är jag så himla trött när jag vaknar runt tolv nästa dag. Det är konstigt att man kan bli så.

Jag har egentligen inte mycket mer att skriva än det där tråkiga. Så det blir ett god natt nu.


...

Det blev ingen träning idag, för jag hade ingen lust eller tid. Har varit degig hela dagen och samtidigt rastlös. Men tvn funkade fint för mig idag. Om tjugo minuter sådär så ska jag bege mig till Turn för att jobba. På tal om jobb, när min lön kommer så har jag utgifter på typ 1100 kronor och det känns förjävligt. Men större av den delen går till biljetten till Emmaboda så det känns inte så jävligt. Sen ska resten av dom 4000 kronorna räcka till dricka, resten av sakerna till emmaboda, bakken, helsingborgsfestivalen, stockholm, kläder och kanske ett besök hos kusinen i göteborg. Känns som om jag har lovat alldeles för mycket, men jag ska verkligen se om jag kan jobba där hos paulines mamma. Ska nog ringa imorgon.

En annan sak som stör mig är att det känns som folk snackar i gåtor om mig, eller något, ja, jag känner mig iallafall träffad. Istället för att skriva det allmänt, som om det är mot alla folk det menas men egentligen ska det bara träffa en, så kan man väl säga det direkt? Okej, nu tänker ni att jag gör samma sak. Men får väl se om dom träffade slänger en kommentar eller inte.

Ute till havs

Det var egentligen meningen att jag skulle va på väla idag, men neej, så blev det inte. Ida frågade om jag ville med ut henne, Rasmus och Kim med en båt. Så jag tackade ja. Mötte Ida i stan och vi tog bussen till Råå där båten stod. Sen åkte vi ut med den ett par timmar och badade och så. Var ganska läskigt att bada mitt där ute i havet, men det funkade efter ett tag.

Sen drog vi hem och jag har bara slappat, men nu är jag fixad. Ska snart ut och träffa Ida, sen får jag se vad för roligheter vi ska hitta på, miepp. Fick nyligen ett ganska så roligt samtal av Hezha. Haha, han sade att han ville ha sex med mig och Nati snackade också med mig och hon sade detsamma. Sen kom vi på att trekant är nog bättre, haha. Omg, men dom hade druckit en del. Ganska kul att se sånt från den nyktra sidan.

Well, bye.

Veckan hitills

Kom precis hem från träningen, det var spinning och cirkelträning. Denna träningen har jag fruktat hela dagen, eftersom jag egentligen inte var sugen på den. Men nu i efterhand så känns det skönt att jag tog i ändå. Nu väntar jag bara på att duschen kan bli ledig så jag slipper känna mig så ofräsch, sen blir det en mindre städning på rummet och mat. Vet inte ännu om jag ska ta youghurt och mackor eller om jag ska klämma i mig kycklinggryta eller potatissallad. Inte sån potatissallad som är krämig, utan sallad med potatis i, hehe. Fårla se.

Igår så stack iallafall Pauline hem vid fyra tror jag. Sen segade jag mig ett tag och efter det fixade jag mig en aning tills middagen hemma hos Emilia, som var myspys och trevlig även om det regnade och så. Sen runt nio så begav jag mig hem och skyndande mig. Skulle ta bussen ner till stan, men allt fuckade sig så jag kom inte dit förräns vid kvart i elva. Men shit the same, där väntade i alla fall Ida, Rasmus och Kim, tror han heter Kim, eller Tim, vet inte, haha. Vi var lite konstiga för vi badade där mitt i åskan och blixtrarna. Iskallt när man väl gick ner, men efter någon minut i vattnet så började det kännas skönt. Sen vandrade vi upp på land igen och tog på oss, stack till McDonalds och tog vars en cheese innan Idas pappa körde mig hem.

Imorgon så ska jag nog va med Ida om det blir som bestämt och sova hos henne i Ödåkra. Så om jag har tur så blir det nog väla eller något sådant kul. Anyways, nu är duschen snart ledig, så ska förbereda mig.

Pauken idag

Morgonen har varit lite seg. Mamma väckte mig och jag sa till henne igår att hon skulle väcka mig i tid om vädret såg lovande ut, så jag blev ju glad och trodde att det skulle bli en dag på stranden med Pauken. Men nej, mamma frågade om jag ville med till Jonstorps marknad, och jag ville ju inte göra henne ledsen, men det är verkligen inte min grej. Plus att jag hade bestämt att spendera min dag med Pauline som det var allt för länge sen jag träffade.

Så jag vaknade kvart över tio och morgonen har varit rätt så seg. Jag har målat brädorna med tredje lagret, men jag stör mig, för det fastnar en massa smådjur på lacken när det ska torka, hur snyggt blir nu det? Jao, men jag ska snart bege mig till Ramlösa Station för att möta Pauken-söten, sen ska vi hem till hennes mamma och lämna saker, sen ska jag tvinga med henne till Willys. Hann aldrig dit igår, så jag handlade bara jättelite godis på Mango där de kostar skjortan, jag menar 10 kr / hg, det är väl till att överdriva?

Vandring i stan

Idag så var jag på stranden med Ida till att börja med, eller nej, först var jag ute med hundarna och så. Men se så åkte jag till Tropical Beach och fick lite färg och sen så gick vi i stan. Efter det åkte jag hem och duschade, sen åt jag och satt vid datorn ett tag. Sen efter lite övertalning så gick jag och Louice till stan och satt vid gröningen, sen gick vi till McDonalds och handlade glass. Efter en stund tog vi bussen hem och nu sitter vi här. Men orkar jag inte skriva.


Ledigt

Idag var det sista dagen på jobbet, skönt var ju det, nu är jag ledig på riktigt. Dom på jobbet fixade fika och gav oss blommor, snällt tycker jag! Sen begav jag mig hem och sa hejdå till Fitore som har åkt till Kosovo nu, eller Tyskland egentligen, för dom kommer inte fram förräns på söndag. Väl hemkommen så satte jag mig ner ett tag, sen har jag städat mitt rum och toaletten. Nu är jag varm som bara den. Det var egentligen meningen att jag skulle hem till Linda ett tag idag, men hon kunde inte det för hon skulle städa. Sen är det meningen att några stycken skulle till mezo, men nu verkar inte det heller bli av. Så jag vet inte vad jag ska göra, för sitta hemma orkar jag inte. Därför så ska jag snart in i duschen och bli fräsch, väntar med att sminka mig ifall att det inte blir något.

Förresten så köpte jag och Louice som sagt ett tält till Emmaboda igår, knöligt med att sätta upp det, men vi fick rätt på det till slut. Så vi missade tyvärr träningen som vi ska ta igen imorgon istället hade vi tänkt. På kvällen så fixade jag och Louice våra biljetter och skrev ut dom, woah, fixat! Det ska bli så jävla kul där, längtar som en banansugen apa på det, haha.

Tidig morgon

Idag vaknade jag halv 6, jag ställde klockan på det för jag kände för det, känner för att ta det lugnt och så. Fast jag är redan påklädd och avtvättad och så. Ska snart ner i köket och fixa frukost till mig, pappa lär bli förvånad att se mig upp vid den här tiden. Men det har varit en jobbig natt, har hostat så mycket att jag var nära på att kräkas.

Detta är näst sista dagen jag jobbar, det ska bli så skönt att få ledigt sen. Men ska ringa Elena idag angående det andra jobbet, så det blir kanske inte ledigt. Efter jobbet ska i alla fall jag till ÖB med Louice, som sagt. No need to say anymore. Sen blir det träning i gymmet.

På fredag ska jag till stranden med Linda efter jobbet om vädret håller i sig, vilket jag hoppas. Satsar ju på en fin bränna i år, ska bli brun som bara den. Ska sola solarium idag och fuska. Mm, sen måste jag klämma in min jävla städning någon gång innan lördag.

Emmaboda nästa

Nu är allt bekräftat och jag ska åka till Emmabodafestivalen! YAY! Är glad som ett troll som precis ätit upp en stor och fet bock(en Bruse). Nog fin jämföring. Så imorgon ska jag och Louice till ÖB och köpa ett billigt tält, sen ska vi leta efter sånna tv-shop mekanismer, sånna som skakar bort fettet, jag är så såld. Jag ska även beställa biljetten imorgon, mammsi ska hjälpa mig med det. Sen ska vi nästa vecka åka till banken så jag kan få mitt bankkort som jag tjatat om nu i kanske ett år? Om inte mer.

Imorse så försov jag mig rejält, vaknade tio över nio och fick eld i baken, skyndade mig och kom fram halv tio på jobbet, helt osminkad och förjävlig. Men ska nog inte ha smink imorgon heller. Jag ursäktade mig som fan och sa att jag ska jobba över, vilket jag gjorde till tio över tre, sen sa Ulrika till mig att jag skulle bege mig hem. Kom hem och slappnade av i två timmar, sen var jag iväg på spinning och cyklade på så gott det gick. Nu är mina ben helt slut. Mina hundar är hos Erik och Nina i natt, eftersom Erik saknar dom. Slipper gå ut med dom tack och lov, men känns wierd utan några hundar i huset.

MIEPP MIEPP, är GLAD! :D

RSS 2.0