Oaktiv

Jag har inte varit så aktiv vid datorn idag, sorry för er som skrivit på msn, men jag hade glömt att ändra status. Jag vaknade nog vid halv tolv idag och fixade mig snabbt och åt frukost. Sen åkte mamma, pappa och jag med hundarna till någon hundpark i Löddeköping. Fick själv lite motion på agility-banan, haha. Men hundarna var duktiga. Sen åkte vi till Kallis på Råå och tog en glass.

Efter det har jag bara kollat på tv hela dagen, har varit en massa bra att se. Så mycket att jag fick spela in typ en och en halv film som jag nu ska kolla på. Om jag orkar allt vill säga. Men om man sammanfattar hela helgen, så har den varit seg efter partandet i fredags, men skön.

Byta rum

Jag är så sjukt trött nu att jag kan somna framför datorn. Det är jobbigt varmt på mitt rum så det känns som jag ska svettas ut all vätska. Jag har också ont i min hals, mina ben och fötter. Här klagas det för full rulle.

Av någon konstig anledning så efter varje dag då jag har festat, brukar det bli en sån "mamma-dotter-dag", ganska så fult. Men iallafall när vi var ute med hundarna innan så disskuterade vi att vi ska måla om i Eriks gamla rum också ska jag flytta in där. Vi skulle vilja ha en öppning mellan det rummet och mitt, men vi vågar inte nämna det för pappa (han satte nämligen upp väggen helt själv)

Nu ska jag slagga på sängen och läsa eller kolla på tv. Ikväll ska jag nog hem till Linnea och har myskväll med My och henne.

Dagen efter

Jag vill inget annat än att bara lägga mig i sängen igen, men det kan jag inte. Jag måste in i duschen snart och sen äta frukost. Vid elva ska jag vara på möte med min träning, på Turn. Jag är rättså mör i kroppen, tränigsvärk som bara den. Sen är jag trött, men jag ska dricka kaffe till frukosten.

En sak är säker, idag blir det bara en hemmadag och jag ska inte följa med ikväll på kick off med Turn som också är, utan jag ska bara ligga hemma och kolla på någon film och somna tidigt ikväll.

Partaj ikväll

Efter en kort dag i skolan, som kändes ganska lång, så är jag äntligen hemma. Men det får mig inte på bättre humör, eftersom jag ska städa hela ovanvåningen, inkl. toan. På idrotten idag så skulle vi gå-lunka-löp som det så fint heter på schemat, jag gick. Det hela får väl ett godkänt. Efter det var det matte-lektion. Matte B är så jävla svårt alltså, jag har räknat 4-5 uppg. och jag har behövt hjälp med varje och jag fattar inget. Liksom "s(90) av s(t) = ?", nej, jag orkar inte ens komma ihåg talet, för så var det inte. Jag kommer få IG, lätt, på detta.

Ikväll blir det party med girlsen, ska bli kul. Först hem till Natalie och kröka, kanske sjunga karaoke. Sen tar vi bussen och båten till gamla hederliga Retro, där jag inte varit på länge och dansar loss. Jag har dock problem med klädval, så jag tänker prova lite grejor och lägga in bilder på bilddagboken, så får folk hjälpa mig. (bdb: mattetilda)

Träning, jatack

Om en drygt en halvtimme så ska jag åka till tränigen, det ska blir så skönt att få svettas lite. Det blir kombipass, styrka sen spinning, men ska antagligen bara spinna i en halvtimme, för jag ska hinna sola också. När jag kommer hem måste jag röja undan på mitt rum också.

Det var skönt att sluta halv tre idag, ingen extrem dag. Psykologin är faktiskt riktigt kul, en lektion att se fram emot. Engelskan är inte alls kul, det är liksom för kliniskt. Gör det och gör det, tråkigt. Efter skolan stack jag, Louice och Angee till stan. Angee handlade byxor, jag fick det svårt i affären när allt var så snyggt och jag var så pank. Sen stack vi till UM och jag fick en tid, finally har jag gjort det. Nu är det bara för mig att komma ihåg. Om ni är vänliga så påminn mig, onsdag den 10/9 kl: 13.45. Do not forget.

Nu ska jag läsa, hejdå.

Inget internet

Kom hem sent från skolan idag igen och då funkade inte internet, inte på hela kvällen. Jag hade också lagt upp planer för solning och träning, vad händer då? Jo, jag somnar och vaknar i perfekt tid för att missa träningen. Om jag bara vaknat en kvart tidigare så hade jag hunnit, blir så förbannad alltså. Ja, sen så åt jag och lade mig och läste, jag hann nog läsa 8 sidor innan jag somnade igen och sov i två timmar. Jag vill inte sova på dagen/kvällen, men mina ögon är så jävla trötta. Det hade inte gjort något om jag varit trött och inte behövt gå ut med hundarna. För om jag känner mig trött vid sju-tiden på kvällen, kan jag hålla mig till nio med att sova. Men sen är det hundarna som ska ut tio-halv elva, så då är det ju inte lönt att somna nio. Japp, det var lite invecklat kanske, haha.

Faktiskt så har jag bara användt den ACO-serien i ett par dagar och nu börjar alla finnar torka ut och det känns jättebra. Rekommenderar verkligen det. Hoppas bara att min hy ser ännu bättre ut på fredag, när jag ska till Retro.

Men nu ska jag lägga mig, är glad att jag inte har så jättelång dag imorgon.

Hemma från skolan

Japp, jag är hemma från skolan NU! Klockan är liksom halv sex, känns väldigt segt. Hade två långa lektioner idag, psykologi och multimedia. Men jag tror att båda dom lektionerna kommer bli väldans trevliga och vi har ju Ulf i psykologi och han är en bra lärare.

Idag blir det ingen träning, är fedetrött. Så snart ska jag tvätta av mig mitt smink och sen ska jag äta, för det har jag inte gjort sen kvart över elva idag, är hungrig som en ko. Efter det vet jag inte vad jag har lust till, antingen tv, dator eller bok.

Just det, vår gamla klass MP1C samlades idag för att prata om London ju. Nu känns det mer som om resan kommer bli av faktiskt, folk gav så mycket mer alternativ på insamling av pengar. Vi har nu 37 000 kr att beställa resa till för 25 stycken, vi behöver det dubbla. Så jag hoppas på sponsring från Volvo, Allers eller Öresundskraft, ska fråga allihopa.

Multimedia

Detta är alltså 4:e dagen i skolan och jag är redan jättetrött på det. Vi har multimedia nu och vi ska få lära oss att animera, ska väl blir lagom kul. Eller vi får se helt enkelt. Klockan tre ska gamla klassen träffas för att disskutera Londonresan, som jag hoppas blir av. Får snart börja spara fickpengar, så man kan shoppa lite i allafall, kanske sådär 1500 kr.

Vet inte om vi kommer sluta tidigare, men jag hoppas det. För jag vill bara hem och slappa, ska inte träna idag. Utan det  blir spinning imorgon och kombipass på torsag (styrka+spinning). Men nu ska jag fortsätta vidare.

Död av trötthet

Fy vad jag är trött, helt uttömd på energi. Har bara sovit fyra timmar inatt och sen går man på en hel skoldag, tar bussen hem, hinner knappt ta det lugnt innan man ska iväg igen. Då var det dags för att sola och träna spinning. Spinningen var ju inte nådig direkt, svettades som aldrig förr.

Innan träningen så köpte jag ACO:s hudvårdsserie på apoteket. Men dom fattades en produkt som jag ska se om apoteket i stan har. Hoppas verkligen att det funkar för mig, för annars dör jag.

Tittar på Mean Girls just nu och jag vill inget än bara sova, men ska ut med hundarna klockan tio. Nu ska jag iallafall ner och hämta lite vattenmelon tror jag, om jag orkar.

Godnatt.

Promenad

Vaknade tolv idag, min väckarklockan ville inte ringa, dåligt! Sen så slappade jag fram tills jag, My och Natalie bestämde oss för en promenad i parken. Efter promenad åkte vi till Oj och jag handlade godis. Funderar dock starkt på att kasta resten nu. Sen när vi kom hem så satte vi oss på en gräsmatta och pratade och sådant. Försökte planera hur vi skulle göra på fredag då vi ska till Retro. Först ska vi iallafall tura, sen ska vi va på Retro tills dom stänger tror jag. Efter det skulle vi till Statena (enligt Natalies blogg) och handla mat. Sen är det hem och sova hela dagen.

Nu ska jag ta ner disk från mitt rum och sätta i diskmaskinen. Efter det tänkte jag göra lite nudlar, mamma och pappa lagar ingen mat idag. Dom har varit iväg typ hela dagen och kommer nog hem om en halvtimme eller något.

Jag har också pengakris, vet inte riktigt hur jag ska få allt att räcka. Jag tror nog att jag ska försöka skaffa mig ett jobb innan den 25:e september så jag kan få lön då plus mitt studiebidrag. Då kanske jag får råd med lite nya kläder och färgning av hår hos frisören. Får ringa några städfirmor och scandic, MÅSTE! Tvinga mig, för annars gör jag inte det. Jag hatar att ringa viktiga samtal.


Regn och skit

Det har regnat en massa idag, varför ska det göra det? Gud vad tråkgit det är. Skulle varit med Pauline idag, men icke.. Hon är rädd för regn typ. Nej, men väldigt störigt är det att så fort vi ska va så hindrar regnet oss. Jag ska köpa ett paraply till den kvinnan asså.

Annars kom jag nyligen hem från My. Var där med Jocke, Olivia och Martin. Först snackade vi bara, sen spelade vi fångarna på fortet. Klockan elva stack Martin hem och resten satt och sjöng singstar vilket var rätt tråkigt eftersom låtarna sög ganska mycket. Nu har jag poppat popcorn och ska sätta mig framför tvn och mysa.

Godnatt allihopa!

Dålig hy, HJÄLP!

Alltså min hy blir ju bara sämre och sämre. Jag äter ju inte chips och choklad så mycket längre. Chips var kanske två veckor sen och choklad gillar jag inte så mycket. Jag borde nog ta hand om hyn mer, men det tycker jag att jag gör. Rengör med ansiktstvål morgon och kväll, använder mineralfoundation, för glöm att jag går runt och visar upp mina finnar. Men nu så ska jag bannemej ta hand om hyn, vill jag ha något gott på helgen får det blir popcorn, nötter eller frukt. Ska äta mycket c-vitamin och nog börja äta mina zinkisar (haha). Ska nog även ha ett hemmaspa imorgon, så kroppen och ansiktet får en behandling osv. Sen vill jag ha den serien med ACO-produkter som är på bilden. Vet någon om den är bra? Och hur mycket kostar det att inhandla?




Godnatt

Nu så är det bestämt, jag ska prata med Mattias imorgon och byta tillbaka till rörlig bild och stanna där. Som min mamma sa, är jag nog en viljelös vimsa, haha. Men detta känns rätt, mer rätt än vad det gjorde när jag bytte till bild. Kommer bara skämmas otroligt mycket imorgon, dels inför medie-rektorn och sen inför Marianne (ljud-läraren). Men dom måste ju förstå att jag vill göra det som känns rätt. 

Snart så ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på sex and the city och drömma mig bort i en värld full av mode, skor och sex, haha. Måste också kolla upp busstiderna för imorgon. Men sen så ska jag sova, eller försöka i varje fall. Kanske slipper idrotten imorgon med tanke på min tå, men faktiskt så vill jag röra på mig, så läk nu med dig din envisa tå! 

MP2LJUD

Det är just den klassen jag går i nu, inte så nöjd med personerna som går där. Jag vill inte verka fördomsfull, men det är verkligen inga personer jag skulle kunna umgås med. Vi är alltså elva stycken i klassen, varav tre är tjejer (jag, Louice och Johanna). Nästan alla killar har gått om om jag uppfattar det rätt, så man kommer ju känna sig pluggis eller vad. Men jag tror att Johanna känner sig lättad över att jag och Louice bytte sådär i sista sekunden. Jag hoppas att ljud-lektionerna kan bli kul ändå, ser faktiskt mest framemot någon kul sändning med egen-gjord musik som är helt konstig, haha.

När man ändå är i klagosvängarna så kan jag ju ta upp att mitt hår just nu ser förjävligt ut. Kan inte få rätsida på det, det är typ ingen frisyr. Sen ser det ut som om jag har oranga slingor i det. Längtar tills frisören är avklarad och sen ska jag färga håret, antigen blondt eller brunt. Min hy, den är heller inte vacker. Fått en finne precis mellan näsan och munnen, haha, så fult. Men det gäller väl att ta hand om den.

Ja, men snart ska jag iallfall ta och kura ihop mig framför tv:n med en kopp te.

God morgon

Jag är trött, men inte så trött som jag hade föreställt mig att jag skulle va. Gick och lade mig elva igår och kollade på sex and the city. Efter det så försökte jag sova, men det gick inte så jag läste ett kapitel i min bok, alla som känner mig vet vilken bok. Efter det så somnade jag gott, då var klockan nog ett. Sen gick jag upp sju idag, duschade, sminkade mig, tog på mig kläder och fixade håret och ändå ser jag ut som fan idag.

Om en halvtimme ska jag stå på parkeringen hos Louice, för hennes farfar ska köra oss till skolan. Jag hoppas bara att Mattias (media-rektorn) är på sin plats, för annars kommer jag inte hinna byta innan vi börjar och jag orkar inte gå in på rörlig bild, nejtack liksom. Jag vill bara sätta mig direkt på ljud, så blir allt bra.

När jag kommer hem måste jag städa och jag hatar det. Eftersom varken Oscar eller Erik bor hemma nu (Oscar är nästan alltid hos sin flickvän i Malmö), Mamma och pappa jobbar och jag går i skolan så blir städningen ännu mer. Föresten så värker fortfarande min fot, men jag haltar in lika mycket :)


Sista dagen

Nu är det alltså sista dagen av frihet innan skolan börjar igen, man kan ju säga att den inte blivit utnyttjad. Har varit seg hela dagen och nu vill jag inget annat än att gå och lägga mig, somnade på soffan. Men nej, måste hålla mig vaken till åtminstonde klockan tio för hundarna ska ut. Ser jag inte fram emot, eftersom jag är så trött och för att jag haltar fram. Jag ska nog ta Voltaren T imorgon så jag slipper smärtan.

Det blev ingen inlämning av lapp i dag som sagt, men mamma har skrivit en lapp till mig nu och godkänner mitt val av byte. Så imorgon ska jag till skolan en aning tidigare för att fixa med valet så jag bara kan gå raka vägen in på ljud. Det jag ser mest fram emot imorgon är att sitta på bänken och snacka med tjejerna, ska bli mysigt.

Inte morgonmänniska

Jag gick upp prick nio idag, jobbigt var det, jag är ingen morgonmänniska. Jag somnade nog fyra igår, ville att det skulle bli tidigare. Men man fastnar vid datorn, man fastnar vid tvn och man fastnar vid en bra bok så går bara tiden undan. Så jag är ganska seg nu. Min tå värker, men jag ska inte klaga, för känns som om jag gör det överallt, haha. Är man klumpig så får man räkna med en svullen tå.

Skulle ju egentligen lämnat en lapp om byte till ljud, men mamma har inte skrivit någon, hon ville disskutera det med mig först. Men hon kan ju iallafall inte förbjuda det, jag vill ändå inte fortsätta inom mediaområdet efter gymnasiet och jag kommer gå ut trean med högskolekompetens. Då gör det inget att man väljer lite efter vad kompisarna väljer. Glöm att jag går ensam med en massa nördar alltså.

En sak jag verkligen hade behövt är att börja sola igen, fy sören vad blek jag har hunnit bli. Om jag orkar kanske jag hänger med mamma till träningen och solar, sen går jag hem, eftersom jag inte kan träna ikväll. Om ni kollar på bilderna så kan ni se hur mycket färg jag tappat på ett par veckor. Jag var typ såhär brun på Emmaboda.

 

Stranden

Nu är jag hemma från stranden där jag var med ett gäng kompisar, det blev lite att dricka vilket jag ångrar. Men det gör jag alltid i efterhand. Det blev mest en massa snack, sen badade jag, Olivia och Emilia nakna, haha. Vi var helt sjuka alltså. När jag hade bytt om och skulle in i typ "omklädningsrummet", vilket är ett gäng bänkar i ett bås, så slog jag i foten i en stenkant och nu har jag jätteont där.

Jag ska även byta inriktig från rörlig bild till ljud. Vet inte om jag ska lämna in lappen imorgon eller på torsdag. Men det blir nog imorgon tror jag, jag ska antagligen ta mig dit med bussen själv och lämna in det. Louice ska ju också byta, vill liksom inte gå på rörlig bild som nästan bara består av nördar.

Nu ska jag bara sitta vid datorn och chilla, dricka cola och så. Imorgon ska jag bannemej upp klockan nio så jag ska inte stanna uppe allt för länge.

God förmiddag

Nu har jag varit vaken i några timmar, gick upp klockan elva. Fast egentligen gick jag upp klockan tjugo över fem imorse och gick ut med hundarna, fattar ni hur jobbigt det var? Herregud, jag somnade nästan när jag gick där. Sen gick jag hem och raka vägen ner i sängen.

Snart ska jag ut med hundarna igen, i en timme. Men först ska jag kolla klart på Ellen Degeneres Show, haha. Sen ska jag kanske va med Pauline, men det känns knappt lönt eftersom jag måste hem i tid. Jag ska till stranden ikväll med några kompisar och festa lite nu för sista gången innan skolan.


Helgen

Dålig har jag varit på att uppdatera, eller iallafall i helgen. I lördags var jag ju hemma hos Erik och Nina för att fira. Det var väl helt okej, smörgåstårta är yummie. Sen åkte jag hem och fixade mig sen på bröllopsfesten som också var trevlig, tog inte bussen förräns två på natten.

Igår så slappa jag hela dagen lång, vaknade ju klockan två och sa adjö till farmor och farafar som varit hos oss i helgen. Sen på kvällen var jag på bio med Olivia och såg Mamma Mia, riktigt bra och mysig film. Tycker jag då.

Gick inte och lade mig färräns klockan halv fem imorse, så jag vaknade tjugo över tolv. Snälla någon, måste lägga mig innan ett idag iallafall, haha. Ska ner och äta frukost nu, sen ska jag fixa mig och sticka till Linda ett tag. Måste hem i tid för att gå ut med hundarna dock.

Stövlar i höst



Jag längtar verkligen tills stövlarna i höst! Älskar att ha stövlar både till jeans och klänning. Men liksom...
Är så fundersam över designen. Dessa från Din Sko är snygga och billiga, men jag måste ha ett par andra stövlar med i brun/konjak-färg som matchar väskan och mitt skärp etc. Dock vet jag inte vad som är inne? Ska man har spetsig tå eller rundad? Ska man ha högt skaft eller lågt? Ska det vara mycket detaljer eller bara plain? Eller kan man bara köra på i princip vad som helst? I need some direction.

Fredag

Idag stack jag till stan med My och Linnea, köpte inget speciellt för jag måste hålla i pengarna, bara kalender, penna och suddi tills skolan börjar. Inne på H&M träffade jag Pauline, så hon följde med oss i stan. Sen på McDonalds så blev jag och Pauline själva när My gick. Så vi strösade rundor i stan tills klockan var sex. Då åkte båda hem till sig, Farmor och farfar kom till oss vid halv sju och hade med sig pappas motorcykel. Den är grymt jävla ful, den måsta lackas om och alla reservdelar måste bytas ut. Kommer typ bara var ramen som är av orginal ju, haha. Men den blir nog fin när pappa är klar med den.

Efter en titt på motorcykeln så åt vi allihopa, sen träffade jag My ett par timmar. Hon jobbar imorgon så jag var hemma redan halv elva och nu sitter jag här. Inget kul händer så ska snart lägga mig i sängen och kolla på en film som börjar klockan tolv.

Godnatt

CK - luften är fri

Kan jag hjälpa att jag sitter här och diggar till Chris Kanakis album "Luften är fri" ? NEJ! För jag är helt kåt i hans låtar nu, ursäkta mitt ordval. Men han borde bannemej släppa fler låtar, typ ett album till med 20 låtar. Antar att låtarna är väldigt finslipade eftersom det är så få, vilket hörs.

Kom hem från Angeetuppen klockan tio och då gick jag direkt till Danne där vi var några stycken som gjorde anden i glaset, tror ju dock att någon flyttade glaset, kollade efter noga och kom fram till att det nog var Felix eller Jocke, haha. Sen gick vi ut och cyklade/gick till Mango, jag handlade lite snask. Nu sitter jag är här i min stora t-shirt och diggar såklart CK. Fattas ett par låtar som måste laddas hem.

Imorgon så ska jag till stan med My och Linnea, sen ska jag hem och äta med familjen och farmor och farfar som kommer ner och åker på lördag. Sen blir det nog My igen senare på kvällen. Ska köpa mig lite saker till skolstarten imorgon, så som kalander, pennor, block o.s.v.

Nu ska jag lägga mig och läsa skvaller tidning, Godnatt <3

Hos Angee

Nu sitter jag hos Angee och har varit här sen typ klockan tre. Vi har hunnit kolla på "Wedding Crashers" och den var kul. Sen så satt vi framför datorn och fick till sist för oss spela in roliga videos, det är liksom lite av tradition. Nu har vi precis gjort sallad och Greger har kommit hem, så han ska göra kotletter. Sen blir det matilimat. Vet inte riktigt när jag ska hem, men det blir någon gång lite senare. Men inte för sent bara, ska hinna inom Maxi och köpa nudlar.

Imorgon ska jag va med My men först ska jag inom stan och köpa ett par behövliga saker. Men men, nu känner jag mig osocial, så hejdå.

Godmorgon

Känner mig riktigt trött just nu och hade nog kunnat sova ett par timmar till, men niepp. Jag måste städa, äta frukost och göra mig i ordning innan jag ska till Angeetuppen och idag blir det verkligen av. Det störiga är att vårt varmvatten är avstängt från fem i morse till tio på kvällen. Jag duschade och tvättade håret igår, men känner att jag vill göra det idag också. Får väl överleva antar jag.

Ska snart ner och ta en kopp te, jag hostar rätt mycket faktikst. Hoppas det går över under dagen, men det tror jag. Är alltid värst morgon och kväll. Sen måste jag städa på mitt rum och två rum till, städa fågelns bur och gå ut med soporn, yay?

Myskväll

Jag umgicks ändå med My ikväll. Hon, jag, Danne och Jocke gick till City Gross och handlade, sen mötte vi upp Olivia. Efter det spenderades tiden ute vi Björkdungen, talade om gamla minnen från grundskolan. Sen så gick vi hem till My och kollade på Crossroads, haha. Det var mysigt. Kom nästan precis hem, har lust att gå ut igen. Ska faktiskt kolla om någon filur är sugen på en nattpromenad. Tror ju jag dock inte att någon är. Får antagligen pilla ner mig i sängen och kolla på någon b-program.


Under förväntan

Det blev som jag trodde.. Angee hörde inte av sig och My har jag ringt, men hon ligger visst och sover. Så det kommer inte bli något. Jag blir så jävla förbannad på sånt här och ledsen. Vissa personer kan inte hjälpa att dom inte kan va. Men när man inte vill gå ut för att det småregnar eller inte kan för att man sover, då undrar man vad man har för kompisar? Jag känner mig besviken och helt jävla lurad på något sätt. Så fort jag bestämt med någon så blir jag glad för att jag kan lämna denna skithålan som jag lever i just nu, men sen så blir det iallafall ingetting av det. Ibland provar jag att inte planera något utan att bara spontanfråga, igår frågade jag till exempel fyra stycken om dom bara ville hänga med mig till willys, tar väl tre kvart högtst? Inte en enda av dessa kan eller vill. Borde man ge upp hoppet om att få ha lite kul? Jag vill bara gråta, men det patetiska är att jag kan inte förstöra mitt smink ifall My skulle ringa mig. Jag känner mig besviken och samtidigt enormt patetisk. Jag ska aldrig mer förvänta mig något.

Frågor

När fyller du år: 25 Oktober
Tycker du om någon just nu: Tror jag inte
Om sex månader: Är det vår och då ska vädret bli BRA hela sommaren
Jag samlar på: Inget speciellt faktiskt ;)
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen
Gillar du golf: Usch nej, what's the point?
Vilken tid gick du upp idag: Vaknade nio, gick upp halv tio
Har du sovit i din egna säng inatt: Yes
Har du strumpor på dig nu: Nej
Hur svarar du i telefon: Hej de e Matilda eller bara Hej
Vad ska du göra ikväll: Jag ska nog leka med My :)
Var vill du bo när du blir stor: Stor är jag väl redan, men jag vill bo i NY i framtiden
Är det okej att gråta: Självklart!
När grät du senast: Igår
Vilken årstid tycker du bäst om: Våren
Laddar du ner musik och film från Internet: Jag har mina perioder
Vad skulle du göra om du vann en miljon:  Allt möjlig, shoppa och resa främst
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Allt mellan 9-14
Har du piercing: Öron och navel
Vill du gifta dig: Yep
Vill du ha barn: Jao
Solar du ofta: Länge sen sist, måste sola denna veckan
Är du bra på att laga mat: Faktiskt en av mina bättre sidor
Gillar du att dansa: Ibland, ibland inte
Hur vig är du:  Har kvar en del vighet sen gympan, men jag är inte så vig
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller cola
Vilken är din favoritglass: Sandwich
Tror du på ett liv efter döden: Ja, faktiskt
Tycker du om sushi: Asaaagott
Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller chips och cola
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: Inte alls! När jag var liten tyckte jag det var kul, haha
Vad heter du i mellannamn: Annie
Är du morgon eller kvällsmänniska: Kvällsmänniska mestadels, men morgonar kan funka
Vilken ögonfärg har du: Gröna, lite blått i
Vilka hårfärger har du haft:  Brunt i olika nyanser, rött
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja
Biter du på naglarna: Nej
Är du beroende av något: Ärligt? Mat tror jag. Har man tråkigt äter man och vise versa
Hur ofta tränar/motionerar du: Borde tre gånger i veckan, men nu under sommaren har det varit segt
Senaste låt du hörde: Disturbia - Rihanna
Vad gör du på helgerna: Slappar, är med kompisar eller/och festar
Brukar du bädda sängen: Emellanåt
Har du kysst någon under den senaste veckan: Nope
Vad var det senaste du sa: Jag sjöng med till Disturiba, räknas det? Haha, annars kommer jag inte ihåg
Önskar du att du bodde någon annanstans: Oftast, men ibland gillar jag att bo här
Vem kramade du senast: Gruppkram med Hanna, Dina och Alex
Saknar du någon nu: Ja
Isåfall vem: Kompisar från MP1C
Hur många lampor har du i ditt rum? Fem om man räknar alla spotlights, annars tre
Vem ringde dig senast: Fia från turn
Vad är du allergisk mot: Jag vet inte, kanske. Brukar ha problem med att andas ibland
Var du glad igår: Till att börja med, ja
Vad är din favoritfärg: Alla färger är snygga i sig, utom neon-färger
Sminkar du dig: Oftast
Hur ser ditt rum ut: Orange, vita möbler och flickigt. FULT!
Känner du dig värdelös: Kan hända ibland
Känner du någon som har tagit självmord: Nej
Har du somnat i skolan någon gång: Nästan
Tror du på gud: Nej

Mamma Mia

Jag har tråkigt, därför som jag skriver massa inlägg om egentligen ingetting. Jag tror inte att det blir någon Angee idag, hon vaknade klockan sex imorse och skulle sova för någon timme sen. Efter det skulle hon höra av sig om vi skulle göra något eller inte, men vi alla vet ju var det slutar? Eller hur. Ikväll så kanske det blir något kul med My, det har jag mindre tvivel på.

På söndag ska jag iallafall gå på bio med Olivia och kolla på Mamma Mia. Tänkte resavera biljetter igår, men det gick inte för schemat för veckan var visst inte klart. Men jag fixade det idag. Någon som sett den, är den bra?

Har ganska nyligen duschat och ska snart fixa hår, smink och kläder. Sen ska jag nog gå ner och ta mig en kopp te, men innan dess måsta jag städa lite på rummet och slänga kläderna i tvätten.


Mobil



Vill så gärna ha denna mobilen, den är rosa, det är en walkman
och man kan lagra mycket musik på den, allt min mobil behöver
för tillfället. Förstås alltid kul om mobilen tar bra bilder.
Men jag har ju såklart inte råd med den just nu och om jag önskar
mig den i födelsedagspresent så är den det enda jag kommer att få.
Antar att jag får jobba som fan för att få ihop till en.

Ny design

Nu har jag äntligen en annan design, även ifall det var enkelt gjort så är det skönt för omväxlingens skull och det ser inte så dystert och grått ut. Jag vet att bakgrunden kanske ser konstig ut, men det lägger man bara märke till om man tittar noga.

Jag har ännu inte duschat och sånt, men snart. Kom på att jag ska ändra profil-bilden också. Efter det ska jag snacka med Angee och se hur det blir idag. Mamma och pappa ska ju åka iväg och dom förväntar sig att jag kan passa hundarna, men det får vi se om jag kan eller inte.

Godmorgon

Jag lyckades! Jag kom upp klockan nio, även ifall jag inte somnade förräns vid tre igår. Det var riktigt jobbigt att ligga och vända och vrida på sig, men det blir förhoppningsvis tidigare ikväll.

Snart ska jag ner och fixa ihop lite frukost, men först så ska jag göra om min header som jag sparade med som ändå inte sparades. Men problemet är att så fort jag går in på Photoshop så segar sig hela datorn. Jag borde, men vill inte, sortera bort en massa filmer och bilder, kanske lite musik.

Sen när jag ätit frukost iallafall så ska jag börja fixa mig lite och höra av mig till Angeetuppen, se ifall hon tagit med Max till vetrinären, stackars katt. Den har blivit sjuk. Jag ska leka med Angee idag, sen får jag se om det blir sova över eller om jag åker hem och spenderar kvällen med My. Faktiskt ingen aning, men kvällen ska inte spenderas ensam iallafall, hihi.

Hoppas ni har sovit gott!

Sen uppgång

Vaknade klockan två idag och det ger mig fet jävla ångest, att bara sova bort hela dagen. Nu är jag iallafall duschad och påklädd, så snart ska jag träffa Pauline. Men hon är lite skeptiskt på att gå i regnet, för mig kvittar det. Jag har liksom en regnjacka och paraply så det spelar ingen roll. Det kommer nog regna hela dagen ändå så, det kommer sluta med att vi ändå inte kommer träffas. Sen kommer jag få höra pappas jävla hackande om att jag sover bort dagarna och att jag är lat och dum. Alltid! Jag har ändå gått upp vid tio eller elva varje dag och gjort något varje dag utom kanske någon enstaka dag. Plus att jag har varit sjuk, hatar verkligen pappa. Han hackar jämt på mig, har lust att sparka han i hans äckliga ölmage. Usch!!


Vill ha!

 


Detta är vad jag vill ha just nu, eller rättare sagt behöver! Hårfärgen är det viktigast, ska beställa tid hos Rolf imorgon så jag kan klippa mitt hår. Efter det ska jag fixa det med några blonda slingor i olika nyanser. Sen vill jag ha ett par chinos (på bilden: från ellos), det är snyggt, mycket fint. De bruna linserna är inte jätteviktiga, kan vänta tills september då jag får mina pengar. Sen i oktober fyller jag år. Är rätt kluven, vet inte om jag ska ta emot pengar eller om jag ska önska mig ny mobil. Väldigt svårt, eftersom jag klarar mig med den mobilen jag har nu. Jag ska nog jobba ihop till en ny mobil för typ 2000-3000. Måste in och kolla nu vad det finns för fina mobiler jag kan tänka mig.


Morsning Korsning

Jag somnade sent igår, skulle fixa saker i Photoshop med datorn var så långsam att det tog extra lång tid. Sen när jag väl skulle sova, så kan jag inte andas genom munnen för då blir det för torrt i munnen och halsen. Genom näsan går inte alls eftersom jag är täppt i den. Så jag längtar inte tills inatt.

Jag ställde klockan på tio idag, men jag snoozade till elva. Nu har jag duschat, sminkat mig och ska strax fixa håret och ta på mig kläder. Sen blir det frulle, antagligen rostade mackor och te som vanligt. Jag ska ju till väla idag, så jag hoppas att Olivia hör av sig snart, annars får jag ringa. Måste ju vara hemma så jag kan ta bussen tio över fyra på Ramlösa Station till Höganäs. Men Olivia ska jobba fyra så då har hon nog det i åtanke också.

Ha en trevlig dag nu :)

Veckans slut

Nu är det ny vecka! För närmare bestämt 53 minuter sedan. Idag har jag varit ute mycket och gått. Vaknade elva i förmiddags ju, jag och Natalie var nog ute i 40 minuter och gick. Sen gick jag hem och duschade, åt fruskost. Sen fick jag ryck och gjorde ordning i hela min garderob och kastade några kläder. Nu är det lite mer organiserat och jag kom på att jag har mycket kläder och jag har visst 15 par skor också. Kanske inte så mycket, men mycket mer än vad jag trodde.

Sen ringde My och hon kom till mig. Efter ett tag så kom även Hezha och vi tre gick ut, sen skulle My hem och äta. Då gick jag och Hezha en runda med dogzen i en timme sen skulle han också hem. Dröjde inte länge förräns My hade käkat så då träffades vi och gick till Maxi ända borta vid Råå, duktigt. Sen tillbaka igen och träffade Jocke. Vid elva skulle My hem så då gick jag med Jocke och mötte Olivia så gick vi någon timme i parken.

Nu är jag hemma igen och ska snart lägga mig i sängen och läsa, jepp, läsa! För på tv finns det inget och datorn är inte så underhållande även om CK spelas, det enda som är kul. CK's musik gör mig så glad, han är en kul prick alltså.

Nästa vecka så blir det mycket att göra, men kul. Ska till väla imorgon med Olivia och Jocke och köpa mig ett par chinos. Sen ska jag till Höganäs på kvällen och träffa Hanna, ska vara med och spela brännboll. På tisdag vet jag inte vad som händer. På onsdag ska jag va med Angee-tuppen och vi ska mysa bara vi, längesen. Sen ska jag va med Johanna någon gång också. Ska också va med Louice, men när vet jag inte. Sen ska jag träffa My med, men hon jobbar och så. På söndag ska jag på bio och se Mamma Mia med Olivia. Sen nästa vecka igen så ska jag till Retro, dom som vill med får säga till!

Låååångt inlägg, puss och natti natt <3

Uppdatering: Jag är lite knäsvag här! Var inne på CK's bilddagbok och kommenterade en bild och tackade för en bra föreställning. Han svarade och tackade för röjet, men nu kollar han massa bilder i min bdb, gud alltså. Känns på något sätt så pinsamt. Känner mig som en liten kär flicka, hahaha.

Morgon

Egentligen inte, det är ju förmiddag, men ändå. Vaknade för en halvtimme sen med radion i högsta hugg, fy fan vad rädd jag blev, haha. Om en halvtimme till ska jag till Natalie för vi ska ut och gå, det känns nödvändigt efter gårdagens mat. Egentligen åt jag inte mycket, men min mage klarade inte av det. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra under dagen. Mamma och Pappa ska iväg till Tyringe så jag har huset för mig själv tills Oscar kommer hem från Malmö.

Imorgon så ska jag iväg till Höganäs. Hanna frågade ifall jag ville vara med och spela brännboll och jag tänkte inte vara någon pussy så jag är med. Tränar man bort några kalorier också. Nu kom jag på en sak jag måste göra under dagen, det är att duscha! Jag känner mig extremt äcklig, haha. Mitt hår ska tvättas big time. Sen har jag fått en ny innebrännare på överläppen. Varför kommer dom jävlarna? Jag har inte foundation längre ju och sen har jag inte ätit någon dåligt. Eller jo, jag har delat upp en godispåse för 22 kr på två dagar. Inger mer godis nu!

Massa babbel, nu ska jag kolla rundor på internet innan jag sticker till Natalie.

Lördag

Det är lördag och jag kan tacka gudarna för att jag inte hostat en enda gång sen jag vaknade, en halvtimme sen då. Men jag kan inte tacka dom för att jag vaknade svettig som fan.

Jag kom inte hem förräns vid två igår, så därför vaknade jag så sent. Jag satt hemma hos Natalie, vi skulle kolla på någon film. Men istället blev det massa prat och sen spelade vi wii också, kan bara säga att jag är inget proffs, men med lite träning så är jag uppe i eliten, hehe. Jag var inte vaken länge när jag kom hem vid två, somnade halv tre i ett försök att kolla klart på hela scrubs.

Idag så ska jag va med Pauline, men det känns ju dock som hon är sur på mig. Eftersom jag inte kunde va med henne igår när hon ville, men man kan ju inte alltid va när det passar andra. Och man kan heller inte alltid få som man vill. Men men, det löser sig. Nu ska jag sätta mig framför tvn, jag borde äta frukost men jag är inte så sugen på något.

God morgon?

Kommer inte ihåg när jag somnade igår, men det var nog kring halv två kanske. Jag vaknade klockan halv fem och min hosta ville bara inte lägga sig. Så jag tänkte att detta är väl min morgon då. Men halv sex igen lyckades jag somna av något mirakel. Vaknar igen klockan halv elva och får världens hostattack och kan inte andas. Hosta suger.

Snart måste jag börja städa undan på mitt rum och dammsuga. Sen ska jag städa badrummet också innan mamma kommer hem, annars börjar hon väl tjata på mig. I övrigt vet jag inte vad dagen har att bjuda på, hoppas på att jag kan få hitta på något, men jag vet inte. Alla verkar så upptagna.


Shoppinggalen

Idag vaknade jag kvart i elva och tog det lugnt och kollade på tv. Sen så duschade jag mig och fixade till mig och åkte in till stan för att hämta ut ID-kortet, köpa Voltaren T och ett frimärke. Trodde jag! Det blev ju ganska mycket mer än det, haha.

    
 

Nackspärr åt helvete

Det kan man nog säga att jag har. Vet inte ens om det är nackspärr, det blir liksom bara värre för var dag som går. Kan inte böja huvudet upp, ner, åt höger eller vänster. Har bölat några gånger så ont det gör. Om det inte blir bättre så måste jag till doktorn för detta är inte normalt. Sen så har jag tappat matlusten helt nästan. Det enda jag kan äta är fil och sånt. Åt en hemmagjord hamburgare precis, men den ville inte stanna kvar i magen så jag fick spy upp den. Gud, vill inte att det ska vara såhär nu. Det suger som fan!

Hade varit trevligt med en lite runda i friska luften med en kompis och prata av sig, men det verkar inte finnas någon som vill det. Nej, nu ska jag ner och säga till mamma att hon ska ringa och beställa tid hos doktorn så jag kan få något bra och smärtlindrande.


Godmorgon

Vaknade precis och jag mår faktiskt en aning bättre. Dock är min hy i det värsta laget och ändå har jag inte ätit någon onyttigt på flera dagar, tvättat ansiktet varje dag och inte haft smink på fyra dagar. Jaja, det får väl se till att bli bättre. Nu är jag ändå bara hemma. Och om jag ska vara ärlig så tror jag inte att stockholm blir av, för Pauline hör aldrig av sig om det och jag orkar inte göra det mer, har redan gjort det ex antal gånger. Hon är alltid ute i sista minuten känns det som, man måste ju ändå beställa flygbiljetter minst en vecka innan man åker och vi ska åka på fredag om det ska bli något. Men strunt samma liksom, jag bryr nog inte mig inte ändå. Rätt skönt att vara hemma, haha.

Nu ska jag ner och ta mig en tallrik fil och kanske lite te, mums.

Sjuk

En vecka gick igen och nu skriver jag i min blogg, folk börjar nog sluta läsa nu, vet att det bara är ett fåtal som gör det ändå. Iallafall så blev det ju Emmaboda i onsdags och jag hade kul fram till lördag då jag vaknar upp i ett tält och jag vet inte vad som har hänt. Frågar Louice och hon sa att jag hade däckat kring tio-tiden kvällen innan. Tänker inte mer på det utan vill duscha och sådant, så det gör jag. Sen får jag panik och börjar gråta och vet inte vad jag ska ta mig till. Ville bara hem, så jag ringde mamma och pratade. Sen blev allt lite lugnare igen. Men så sa Frida och Kajsa att Kajsas mamma skulle hämta dom under dagen, så vi åkte alltså hem på lördagen istället. Det kändes väldigt skönt.

Tur var väl också det, för i söndags när jag vaknade så hade jag 39,1 graders feber, förkyldning, huvudvärk, näckspärr och gud vet allt. Så jag har nästan bara varit på mitt rum nu två dagar i sträck och det har varit skönt. Känns som om jag börjar komma tillbaka till verkligheten. För den senaste veckan har mina känslor varit rena berg och dahl banan och allt har kännts så overkligt. Imorgon hoppas jag på en friskare dag då jag kan känna smaken av mat igen, har nämligen tappat matlusten och gått ner tre, nästan fyra kilo. Synd bara att det inte syns.

Men nu blir det nog sängen som gäller för mig om jag ska bli frisk. Natti <3

RSS 2.0