Dålig start

Den här morgonen startade inte bra kan jag säga. Hade ställt min klocka på kvart i sex för att jag skulle ut med hundarna och jag såg faktiskt fram emot att göra det. Men jag vet inte hur, jag måste ha stängt av klockan i sömnen för jag blev väckt klockan sju av en riktigt sur mamma och pappa. Jag skyndade mig och trodde mamma hade tagit hundarna, för det lät som om hon gick ut med dom. Men det hade hon inte, så när jag skulle gå så var jag tvungen att ta hundarna på en ca 20 minuters runda. Så jag kom tjugo minuter försent till jobbet, men som tur är blev dom inte sura.

Jag har mest stått i köket idag och fick diska undan mycket efter midsommar-lunchen. Skulle gått klockan halv två, men disken tog tid och jag var skyldiga dom den halvtimmen. Så var vädret bra när jag skulle hem, men halvvägs började det spöregna så jag blev dyngsur så jag duschade när jag kom hem. Sen så åt jag mat som jag inte gjort ordentligt sen igår vid 12-tiden. Jag fick en brödskiva där, sen åt jag en potiatis och några jordgubbar senare. Men men.. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, för mamma och pappa är riktigt sura på mig för det med hundarna och pappa kallar mig djurplågare. Är inte djurplågare sånna som plågar djur med flit? För jag ville verkligen ut med dom. Jag hoppas jag kommer iväg idag för det verkar inte helt klart på den fronten. Jag vill enormt mycket med chansen att jag inte kan finns.

Nu ska jag tömma soporna innan mamma skriker på mig att det ska göras.

Kommentarer
Postat av: angee

alltså, föräldrar! VI HAR FAN LOV! what's their prob? vi kan inte vara skötsamma varje jävla dag! ;< surtants-muttor ärom! GRRR :((((

men du får försöka ha en trevlig kväll iallafall <3

2008-06-20 @ 18:48:35
URL: http://angeebanan.blogg.se/
Postat av: Lou

Svar: Men ta med Pauline då? :)

Man vet ju inte hur man är på kvällen. ;)

Party är ju trevligt. ^^

Hm, men om inte ni kommer hoppas jag att Olivia ska dit så jag har någon att gå hem med. Jag vågar inte gå själv. :S

2008-06-21 @ 16:17:58
URL: http://thelou.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0