Rådjur på vift

Nu är jag äntligen hemma från en pisstråkig runda med hundarna. Så skulle jag ut med dom och då började det att spöregna, man tackar. Men jag väntade i typ tio minuter sen var det borta. Jag fick en trevlig syn när jag var vid kummelgatan, där bland buskarna fick jag ögonkontakt, med ett rådjur. Jag blev skitförvånad, vad gör dom där egentligen? Hallo?

Nu ska jag röja undan lite på rummet, damma och dammsuga hinner jag inte idag. Jo, kanske framåt kvällen. Men jag vet att mamma inte tycker om att jag dammsugar på kvällen, men jag orkar inte städa imorgon. Sen ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning, tömma soporna och gå till busshållsplatsen för att ta bussen till stan där jag ska möta Pauline. Hon ska på någon massage och vill inte dit själv, så jag ska med henne. Sen ska jag se om Rolf har tid att toppa mitt hår, men jag vet inte om jag orkar ta mig dit. Hade också tänk, om Pauline går med på det, att försöka leta upp där jag ska jobba, för jag måste ju som sagt veta var  det ligger.

Föresten är jag enormt trött på min design här, ska liva upp den en aning kanske ikväll eller imorgon. En sak jag stör mig på är att jag äter som en häst nu, jag vet inte varför jag har "en sån aptit". Det är ju bara jag som kan ändra på den. Ohgud, jag vill börja träna NU! På måndag ska jag och Louice sitta värdinnor, då ska jag på ett slitsigt sätt fråga när vi får börja träna. Man vill ju inte pressa eller så. Ska be mamma om pengar till årsavgiften också, men det ligger strax under 400 kr så det är inte hela världen.

Mina rubriker suger föresten, japp. Jag kan inte komma på några bra. Men nu ska jag plocka undan här och sätta eld i baken så jag skyndar mig. Pusshej <3


Kommentarer
Postat av: Lou

Årsavgiften kostade väl inte alls så mycket? Jag har för mig det var typ 250:- bara. Och att det höjs till nästan år.

2008-06-12 @ 18:13:48
Postat av: Lou

Så uppfattade inte jag det.

Det stod något om det i ett brev vi fick också, men det har jag nog slängt.:P

2008-06-12 @ 21:40:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0