26 Januari

Gårdagen blev helt misslyckad. Det var kul i klubbstugan och så men när vi skulle in på Retro blev det inte alls bra, jag orkar ens inte skriva om det. Det enda folk borde veta när dom besöker Retro är att dom snor ens pengar och har asdålig service. Dom rånade mig praktiskt taget, tog 120 spänn och jag fick inte ens komma in.

Jag har haft fler misslyckade fest-kvällar om man säger så, och då är det så skönt att duscha nästa dag, sen gå en långrunda med mamma och hundarna i Pålsjö eller Bruses. Sen ta bilen inom Willys och köpa en fet godispåse och åka hem och fika och bara prata. Sen på kvällen sitta och kolla på någon film och proppa i sig allt godis. Då känns det mycket bättre. Men nu ska mamma och pappa vara borta i tre veckor, dom har bara varit borta i tre dagar och jag saknar redan dom. Jag står inte ut med farmor och farfar, eller asså jo, men det är som sagt så himla spänt. Jag klarar fan inte av att tvätta heller, tog mig aslångt tid att bara sätta på en tvättmaskin. Jag säger det, Oscar och Erik ska också tvätta. Jag tvättar inte deras äckliga kläder hela tiden.

Jag har hunnit städa lite idag, ska städa den andra toaletten också och damma lite tror jag. Sen får jag dammsuga och tömma soporna imorgon. Jippie.

Någon som vill ha filmkväll med mig ikväll? Jag vill bara komma bort från detta huset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0